Turist gibi gezersen tabi anlayamazsın kafan uçmuş gitmiş.. Türkiye Oğuz-Türklerinin devletidir biz bu toprakları Romalılarla savaşarak aldık. 20 değil 40 olsa ne yazar sisteme uymak zorundasın bunların yaptıkları bölücülük ayrıcalık isteme. kürtçüleri savunduğuna göre sen de kripto kürt olmalısın. |
Netgsm yaptığı zam hakkında suç duyurusu yaptı: Neler yaşanıyor? (10. sayfa)
-
-
Kim eyaleti savunuyorsa arkadaşlar anlayın ki kripto kürtçü pkk'ya çalışıyor hain bölücünün tekidir.
Yapacağımız en iyi icraat bunları geldikleri coğrafyaya geri sürmektir.
-
ben senelerdir bimcell kullanıyorum ve alt yapısı telekom olduğu halde telekomdan oldukça ucuz bir şekilde hem hemde tahahütsüz net gsmye geçmemme sebebim ise banka uygulamalarında yaşanan aksaklıklardan dolayıydı yoksa örnek olarak 100 lira vermek yerine neden 3-5yüz vereyim türkcele mesela türkcel türkiyedeki en pahalı şebekedir ama ben bimcelde de her hangi bir çekim sorunu yaşamadım benim için hangisi ucuz sa ben onu kullanırım benim bulunduğum yerde telekom ev internetini 600 liraya satıyor ben ise aynı hizmeti 300 tl ye alıyorum yani demem o ki telekom bunu yapmıyorsa türkcelde yapamaz ayrıca bir arkadaş demiş ki kapasitesini kullandırıyor diye adam kiralamış senden ve kapasitesini %40la sınırlamışsın daha neyin derdindesin...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hüsami -- 29 Ocak 2025; 11:40:57 > -
nasıl Türkiye'nin 4üncü operatörü ve tek MVNO'su oluyor? bimcell, fenercel vs kaç yıldır MVNO hizmeti veriyor. ayrıca MVNO operatör değil, toptancıdır. işlettiği bir altyapısı yok çünkü.
-
Bugüm CİMER başvuruma cevap gelmiş. Adamlar resmen saçmalamış. Ben şikayette bulunuyorum, bana gelen cevapta bambaşka birşeyden bahsediyor. Sırf cevap vermiş olmak için yazılmış bir metin.
Ülkede şeffaflık, demokrasi, hukuk olmayınca kafana göre at koştur işte... Kim nasıl isterse öyle yaşıyor., güçlü güçsüzü eziyor geçiyor...
-
Cahille niye muhabbete giriyorsun ki
Aşırı Irkçılık ve milliyetçilik hangi ülke olursa olsun zarar verir bunu ırkçı birine anlatamazsın uğraşma
Ben kürt kökenli biriyim doğma büyüme kayseride yaşadım yeni istanbula geldim
Belediye'de çalıştığım dönemde bi arkadaşım vardı aşırı mhpli biriydi sırf saf türk çocuğum olsun diye kırgız bi kızla evleneceğim diyordu yani aşırı milliyetçiydi kürtlerden nefret ederdi ikide bi bana laf vururdu atatürk demiş ki sivastan sonrasını yakın en iyi kürt ölü kürt vs neyse konuyu uzatmayayım bu milliyetçi arkadaş işletme müdürüne kızıp kullandığı araca zarar veren biriydi ben ise ekmek yediğim yerden hemde kamu malı olan bi araca kendi aracımdan daha iyi bakıyordum çünkü milletin hakkı var
Şimdi soruyorum bu vatan için hangimiz milliyetçi yada milliyetçi kıstası beklentimiz nedir
Türk olması ama zarar vermesi mi yoksa bu vatanı bir sayıp halkın malı deyip kamu malına sahip çıkması mı
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ehmet34 -- 14 Kasım 2024; 15:46:46 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
bir önceki yazımda bahsettiğim gibi;
"8) şimdi netgsm'in durumuna bakalım;
şirket eski bir ptt çalışanı aynı zamanda akpli bir şahsa ait. 2009'da lisans almış ancak 1 yıl önce sanal mobil operatör olarak turkcell ile hizmet anlaşması yapmış ve aktif hale getirilmiş.
11) ekonomik krizle beraber pasta küçülüyor, tarife ücretleri artıyor kullanıcılar isyanda!
böyle bir surumda ucuz tarife sağlayan netsgm'e, en yüksek tarifeyi uygulayan turkcell ne kadar tahammül eder? etmez. bu sebeple 8 kasım 2024'te netgsm tarifelerine yüzde68 oranında zam yaptı."
mobil operatör olmanın ekonomik gücünü netgsm kaldıramadığı için halkın arkasına saklanıyor.
turkcel ile aralarındaki sözleşme, şu an ki maliyeti/kapasiteyi kaldırmadığı için ana yüklenici turkcell vanayı kapatmış.
baksanıza zam yapması bile durumu kurtarmamış
-
Hocam, öncelikle güzel mesajınız için teşekkür ederim. Konuyu başlığından çok koparmadan birkaç şey yazayım müsadenizle.
Evet, kesinlike söylemleriniz çok doğru. Ülke olarak, insanları eğer herhangi bir ayrıma tabi tutacak isek, bu "iyi insan" ve "kötü insan" olmalıdır. İnsanlık için çalışan, iyi şeyler yapan, gayesi, amacı sadece ve sadece faydalı olmak isteyen bütün insanlar birbiri ile "dost" gibi olabilmeli. Bu kandır, kültürdür, vs. vs. dir farklı farklı farklılıklarımız olabilir ki, bunlar da güzeldir. Düşünsenize, eğer bu farklılıklarımız olmasa, ülkede ne için bir yerleri gezelim? heryer, herkes birbirinin aynısı olacaksa, hayatın güzellikleri nasıl görünebilir? Eğer diyarbakır'da Ankara'nın aynısı olacaksa, eğer hakkari de Edirne gibi olacaksa, bu çok bayağı değil mi? Farklılıklarımız olacak ki, görmenin, öğrenmenin, birbirimizi tanımanın bir anlamı olsun. Birbirimizden birşeyler öğrenebilelim. Gaziantep olmasaydı, Baklavayı nasıl öğrenecektik? Hatay olmasaydı, kimin künefesini yiyecektik? Habibin Neccar camisini kim inşa edecekti? Kürtleriyle, araplarıyla, lazlarıyla, çerkesleriyle, süryanileriyle bütün bu farklılıkları ile güzelleşiyor dünya. hem de çeşitlilikler, gelişmişliği de sağlar. Bir şehrimiz mesela farklı bir uygulama yapar, diğeri başka bir uygulama.. günün sonunda bakarsınız, hangisi iyi yapmış, hangisi daha verimli olmuş. Verimli olan diğerlerine de örnek olabilir. ancak tek tipçi merkeziyetçi uygulamalarda, bir karar alınıyor, 81 ilin 81'i de aynı şeyi yapıyor. doğru yanlış bakılmadan. herneyse kısa keseyim. "ne mutlu ahlaklı, erdemli, insancıl" olana!
NETGSM' ile ilgili yazmak gerekirse,
Arkadaşlar, görünen o ki NETGSM'de masum değil. Biz NETGSM'den daha fazla mücadele ediyoruz çünkü. Ben CİMER'e yazdım, BTK'ya yazdım, NETGSM dut yemiş bülbül gibi hiç sesi çıkmıyor. NETGSM ile de defalarca iletişim kurdum. B planınız var mı dedim, hiç bir açıklama/bilgi vs. yok. Böyle birşey benim başıma gelse, bütün kanallara gider açıklama yaparım, bütün medya organlarına demeç veririm. Vatandaşın ucuz iletişim hakkı engelleniyor derim, BTK önünde eylem yaparım, çalışanlarımı toplasam zaten en az 100 kişi eder.. Ama yok.
Ülke toptan çökmüş arkadaşlar. Ruhuna fatiha!
-
Bende ilk başta netgsmi savundum çoğu kişi de ilk başta netgsm savunup turkcell in haksız olduğunu söyledi
Ama netgsm gerçekten masum değil şuan bile sim kart satıp hat geçiş işlemi yapıyor bu da niyetinin iyi olmadığının göstergesidir
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Adem Ocala yazdım planınız nedir diye ; Btk dan Cevap bekliyoruz ona göre yol izleyeceğiz diye ..Medya konusunda ben öneri olarak yazdım bütün medya ya bu sıkıntıyı servis edin diye ama hiç bir yerde haber çıkmadı ,demekki vardır onların da kabahatleri
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
- Üç Yıl boşa yaşamışsın.
- Türk felan değilsin boş yapma almancı mısın?
- İç Anadolulu olman belli oluyor yoksa haymanalı mısın?
- Bizi kimse süremez buralar bizim kılıç hakkımızdır Türk olduğumuzu unutmayın aklınızı başınıza alın.
- Aklımla hareket ediyorum kimin hainlik ettiğini çok iyi biliyorum yeri ve zamanı geldiğinde elbet hesabı sorulacaktır.
Sen kendin mi? araştırdın ne kadar güvenilir o istatistikler boş yapma Atatürk ilkelerinden bir tanesi Milliyetçiliktir bu maddeye sonuna kadar bağlıyım.
Kan ve soy bağı önemlidir her milletin tarihte bir izi vardır Türkler üstün olmasaydı Romayı yıkabilirler miydi? Hunlar, GökTürkler, Moğollar hepsi birer süper güç hepsinin kökeni ordusu Türk doğal olarak Türkler üstün millettir.
-
İyi kardeş, sen devam et o zaman. Ben Atatürk ilkelerine falan bağlı değilim. Benim için insan insandır. Sen istediğin gibi takıl, yalnız dikkat et kürt nüfusu türk nufusundan hızlı artıyor. Hatta şimdiki hükümetin göç politikası ile arap nüfusu da artıyor. Sonra seni sürmesinler... kılıç hakkı falan derler bak sen kötü olursun.
umarım bu agresiflikle, sinirlerine hakim ve güzel bir hayat yaşayabiliyorsundur.
Selamlar.. Hayatında mutluluklar.
-
Sen iyisin diye diğer bütün kürtler iyi mi? işte ne kadar cahil olduğun burdan belli.
Milliyetçilik Atatürk ilkelerinden bir tanesidir sonuna kadar bağlıyım.
Biraz tarih okuyorum ve Türklerin üstün olduğunu görüyorum bunun neresi ırkçılık? net bir şekilde kurulan devletlerden Türklerin üstün millet olduğu belli oluyor.
Afrikada maymun yiyen insanlar var sen o insanlarla bir arada yaşada görüyüm ırkçı mısın? değil misin?
-
Tarihte sayımız hep azdı ama etkimiz büyüktü istedikleri kadar artabilirler sıkıntı yok Türkler özüne dönüp geri geldiğinde kaçacak delik arasınlar.
-
Ben kürtler iyi mi dedim bi daha oku yazdıklarımı
Tam aksine diyorum ki milliyetçilik kavramı nedir kıstas nedir
Ülkücü bıyığı bırakıp türk kanı taşıması mı yoksa vatanın millli değerlerine sahip çıkması mı
Atatürk ün ilkelerinden biri olan milliyetçilikte atatürk neyi kastetmiştir sanmıyorum ırkçılık yapın yoksa atatürk arapların çok olduğu bir şehir olan hatay için benim davamdır demezdi
Ayrıca hiç bir ırkın başka bir ırktan üstülüğü yoktur aynı senin gibi doğu da ırçılık yapan kürtlerden bi farkın yok hadi onlar cahil eğitimsiz ya sen
Asıl tehlikeli olanlar senin gibi olanlar bu ülkeye en çok zararı siz veriyorsunuz
Mesela istihbarat bilgilerini satan bir insan türk olup hain olduktan sonra neresi üstün olabilir
Mesele insanın türk kürt Laz Çerkez Türkmen olması değil mesele insan olması bizim dinimizde de diğer dinlerde de önemli olan ahlaklı bir insan olabilmektir
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
hocam nereden yazdınız? linkedIn'den mi? ya valla, gittim vodafona'dan da hat sipariş ettim. elde fazladan 1 hat olacak bu iletişimsizli yüzünden. yine de NETGSM bir şekilde açılırsa, eldeki vodafone haric bütün hatları taşımayı düşünüyorum. Ancak hali hazırda iki hattım netgsm'de ve şebeke yok. hayatım resmen durdu, mecburen bimcelle başvuru yaptım turkcelle e geçmemek için, o da açılmadı. Açılsa bile dediğim gibi tekrar netgsm e dönmeyi düşünüyorum. yeterki netgsm bi açılsın. Ancak onlarda çok ağırdan alıyor gibi.
-
Doğrudur LinkedIn den yazdım ,yaziyorumda cevap veriyor .Bi kaç kezde yazdım madem Turkcell engel yapıyor baz istasyonuna erişimi yeni aboneler için, bu sıkıntıyı servis yapın tvlere, haber sitelerine ki herkes duysun ,hiç kollarını bu konuda kaldırmıyorlar.Turkiyenin 4.cu operatörü diye bütün medya organlarına servis yapıldı Netgsm ama bu sıkıntı ile ilgili hiç bir medyada haber yok .bilmediğimiz bir şeyler var gibi geliyor bana .Turkcell gerçekten suçlu mu şaibeli olmaya başladı. ..
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
evet hocam, ne yazık ki bende öyle düşünmeye başladım. Doğrudan bu olayda bir şaibe olmasa bile, muhtemelen yaptıkları başka şaibeleri işler olabilir ki, cesur davranamıyorlar... sui zan da etmemek lazım ancak, insan bir tereddüt ediyor.
-
Netgsm twitter hesabından Btk kurul kararını yayımladı,kurul kararına göre Turkcell suçlu. Bu arada Adem Ocal yazdı sorun çözülmez ise bir suprizi olacakmış
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X