Şimdi Ara

Netgsm yaptığı zam hakkında suç duyurusu yaptı: Neler yaşanıyor? (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
248
Cevap
7
Favori
16.523
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
84 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

işte ona derin devlet deniyor tam olayı bu cumhur başkanına rağmen bu derin devlet dedikleri yapı kolay kolay temizlenmez

• 0zkanK. kullanıcısına yanıt

burada fena halde saçmalamışsın adamın lisansı var para ödeyerek 3 yıllık kısıtlı baz istasyonu kullanım hakkını kiralamış yani bu işte zaten türkcel işin kaymağını yemiş şimdi kalmış çok ucuza satıyorsun zam yapacaksın diyor parayı peşin alırken öyle demiyordu

• BursaliEfsane B kullanıcısına yanıt
    iktidar ne alaka

Ya sen ne büyük bir cahilsin. Sözleşmenin süre taahhüdü ayrı bir şey, sözleşmeden dönme/cayma mevzusu ayrı bir şey. Bu ikisini ayırt edemeyecek kadar mı bihabersin.

Bilmeden boş yapıyorum öyle mi? Anlat bakalım sen ne biliyorsun da millet bir görsün.!

• Bu mesajı nasıl sildirmeyi başardın? DH'de adamların mı var? Hayırdır mesaj sildirerek mi haklı çıkmaya çalışıyorsun?

• Hüsami kullanıcısına yanıt

Hocam yüksek demokraksi standardı olan yerlerde derin devlet olmuyor/olamıyor, çünkü halk herşeye kendi karar veriyor. Bu konuda çok çalışmış biriyim, arzu ederseniz, özelde daha detaylı görüşebiliriz. Millet olarak bu sorunu çözmeliyiz, aksi halde sittin sene ülke olarak terakki edemeyeceğiz.

• Beykoz Sekoyası kullanıcısına yanıt

Ne anlatıyon sen çok biliyormuş gibi ya ?

Netgsm çalışanı gibi kendini ne paralıyon burada bu neyin kafası neyin derdi ?

Bu konu bugün Fatih Altaylı'nın da gündemindeydi TAMAMEN BENİM SÖYLEDİĞİM GİBİ ANLATIYOR VE TURKCELL'İ SUÇLAYAMAM HAKSIZ DİYEMEM DEDİ KENDİSİDE.

49. DK SONRASI ZAHMET ET İZLE AZ kendini geliştir.

Fatih Altaylıyoutube
    Avrupa'da Üç Ülkede VASP Lisanslı Türkiye'nin Kripto Para Platformu ICRYPEX! Hemen Üye Ol: https://bit.ly/4f4KNYV Kriptoda Hız, Kriptoda Güven, Kriptoda Şeffaflık Zenginlik Budur. ICRYPEX #işbirliği Teke Tek Bilim ▷ https://www.youtube.com/@TekeTekBilim 00:00 Giriş 00:39 Erdoğan: "Gazi 10 yıl daha yaşasaydı bambaşka bir Türkiye görecektik" 02:55 Diyanet'ten 10 Kasım mesajı 03:29 Gelibolu'daki Atatürk afişleri 04:19 Erdoğan: "Faizle birlikte enflasyon da düşecek" 08:51 MB Başkan Yardımcısı Cevdet Akçay'dan asgari ücret açıklaması 12:58 Ahmet Hakan'dan Daron Acemoğlu'na eleştiri 17:51 Mansur Yavaş: "Anketlerde öndeyim, sağlı sollu saldırı altındayım" 23:41 Ebru Gündeş'in 16 milyon 215 bin TL'lik konseri 27:33 Özgür Özel'den Kemal Kılıçdaroğlu açıklaması 29:29 Ekrem İmamoğlu'nun Hatay ziyareti 32:29 SONAR'ın anketine göre CHP beş puanlık farkla birinci parti 34:19 Gazeteci Furkan Karabay tutuklandı 36:02 İsmail Saymaz'dan "Cumhurbaşkanlığı uçağında gazetecilere soru yasağı getirildi" iddiası 38:29 Cumhurbaşkanı Erdoğan: "CHP dümeni kırılmış gemi gibi sağa sola savruluyor" 40:27 Bakan Memişoğlu'ndan Yenidoğan Çetesi hamlesi: Komisyon kurulacak 42:14 Aile hekimleri 44:05 Murat Kurum'un İzmir Körfezi'nden getirdiği kirli su 47:23 Zafer Havalimanı 49:22 Netgsm'den engel iddiası: Turkcell baz istasyonlarına erişimimizi engelliyor 52:14 Kapanış YouTube kanalına abone olmak için ▷ http://bit.ly/FatihAltayli Gazeteci - Yazar Fatih Altaylı, Youtube kanalına özel gündemi yorumluyor.
    https://www.youtube.com/watch?v=DN-V-rYUikQ
  • Maksat ucuz vermesin.. Çete,leşme heryerde var..yonetım kurullarında hep iktıdara yakın olanlar var. Acaba milleti düşünürler mi hiç.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Türkcell firmasının ne mal olduğu deprem döneminde anlaşıldı.
    Bundan sonra tüketiciyi savunan Netgsm'in arkasındayız.

Ülkede fatih altaylı dahil herkes demek ki hukuk bilmiyor.

Kardeşim BTK kurul kararı bütün telekominikasyon firmalarını bağlıyor mu? Bağlıyor. BTK karar vermiş mi? (bugün mesut'da youtube da açıkladı) vermiş. Öyleyse buna uyacaksın, varsa hakkın olan bir mevzu, bunu mahkemede çözeceksin. Öyle eşkiya gibi mahkeme tanımadan iş yapmak işte ancak dağ başında olur.

ben NETGSM avukatı falan değilim, derdim ülkedeki tekelleşmeye mani olmak ama sende Turkcell trollüğü var.

Ulan dedim ki, yahu yine de bir dinleyeyim zerre kadar yanılmadım. Neymiş efendim, bir şirketin rakibine hizmet vermesi beklenen bişey değilmiş. Ulan nasıl bir ülke burası ya? Yahu kardeşim, bu tarz uygulamalar piyasadaki tekelleşmelerin önüne geçmek için var. Turkcell BTK tarafından aynı zamanda zorlanıyor bu hizmeti vermesi için. Aynı Türk Telekom'un altyapısını kullanarak daha ucuza hizmet veren Turknet, NETSPEED, BimCELL vs. vs. vs. gibi..

Neden peki? Aptal mı bu adamlar? Değiller, buna mecburlar. Çünkü Rekabet kurumu da, piyasada TEKEL oluşmaması için bunu zorluyor. Ya koca koca adamlar, hiç bir mevzuda fikir sahibi değiller. Olacak iş değil!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Beykoz Sekoyası -- 11 Kasım 2024; 23:59:58 >

Gerçekten BİLMEDEM ÇOK BOŞ YAPIYORSUN.

Sözleşme bitmiş zaten fiyatta anlaşamayınca biz yeni sözleşme yapmıyoruz diyor Turkcell. Bizim teklifimiz şu beğeniyorsa gelsin Netgsm anlaşalım diyorlar. Ama onlar 3 liraya 5 köfte alma derdinde.

Adam kendisi atıyorum 300 TL ye satarken tarifeyi Netgsm al sana 100 TL sende git 200 TL ye sat hem de benim alt yapıyı kullan benim kaynaklarımı sömür benden çok kar et mi diyecek sıfır yatırım ile ?

MesuT Çevik te tam benim dediklerimi diyor. Nasıl izliyon sen bu videoları ?

Mesut Çevikyoutube
    Kemalettin Bulamacı'nın Net GSM CEO'su ile yaptığı röportaj: https://mstcvk.com/aOAbI Uygun fiyatlı sanal ağ operatörü Net GSM, kimleri nasıl rahatsız etti? Videoda #netgsm #turkcell ve benzeri operatörlerin isimleri geçtiği için herhangi bir işbirliği olmamasına rağmen #reklam etiketi koyuyorum ki başım belaya girmesin :D Bağımsız yayıncılığımı desteklemek için ELYT üzerinden kart paketleri alabilirsiniz: https://mstcvk.com/MesutDestekKartlari Kullandığım ekipmanlar: https://mstcvk.com/ekipmanlarim Desteğiniz çok önemli. Sosyal medya hesaplarımda beni takibe alarak fark yaratmamı sağlayabilirsiniz. https://instagram.com/mesutcevik https://twitter.com/mesutcevik https://twitch.tv/mesutcevik Videolarda yer alan duvar kağıtları ve müziklerin listesi; https://www.mesutcevik.com/2020/02/24/post_kullandigim-duvar-kagitlari/
    https://www.youtube.com/watch?v=sT5grdg0Jeg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0zkanK. -- 12 Kasım 2024; 1:0:47 >

Yok kardeş, senin kafa almıyor. BTK kararı ile fiyat belirlenmiş bu fiyattan hizmet vermeye devam et denilmiş. Mesut da aynı şeyi ifade etti. Mesut aynı videoda ne diyor, Turkcell BTK kararını uygulamıyor. Lisansı iptal edilebilir.

Asıl sen nasıl dinliyorsun?

Bak 5:38 dakikasında diyor. Dinlersen cevabı var. BTK fiyatı söylemiş ve devam edeceksin demiş. BTK'dan konuyu teyit edenler var. Sen inatla Turkcell'i savun kardeş. devam.

• http://tuketicisikayet.btk.gov.tr/login

Arkadaşar, NETGSM ile ilgili yaşadığınız Turkcell kaynaklı sorunları 2-3 dk içerisinde şu adresten BTK'ya iletebilirsiniz.

Ne yazık ki sen ne dediğini biliyon nede neyi savunduğunu biliyon.

BTK kararı ne daha onu bilmiyoruz. ( 7 gün geçmiş olayın üstünden Netgsm sadece sosyal medyadan konuşurum diyor olaya bak :D Resmi açıklama yapmam belge yayınlamam soru soranada cevap vermem demiş işe bak. )

BTK'nın kararı geçmişte abone olmuş olanlara hizmet vermeye devam edecen gibi bir şey deniyor. Ve Turkcell de onlara hizmet veriyor benim anladığım.

5 kasım'ı milat koymuş O tarihte sözleşme bitti sayıyor ve o tarihten sonra Netgsm li olanlara yeni hat alanlara HİZMET VERMEYECEM DİYOR. Her şey açık aslında.

Sen sürekli saçmalayarak konuyu alakasız yerlere çekmeye çalışıyon. Sözleşme yapmak zorunda hizmet vermek zorunda gibi. Adam yeni sözleşme yapmamış fiyatta anlaşamamışlar işte.

Ama Turkcell ben eski abonelerine hizmet vermem onları tanımam sinyal flanda vermem derse lisans iptaline kadar gidecek süreç işler anca işlerse ama Turkcell onu yapmıyor zaten benim gördüğüm.

ben onun dediklerine katılmıyorum. rekabet ortamının olmasını herkes ister. forumda görüyoruz, ama taahütlü ama taahhütsüz internety hizmetini daha ucuza veren ve turk telekomun alt yapı hizmetini kullanan firmalar var. turk telekomun ucuz inbternet hizmetgi veremezsin diyecek olması ile netgsm'nin sesini yükseltiyor olması benzer şeyler değil mi? mesut nedense gözlerini kapatmış, netgsm'yi turkcell'in altyapısını kullanıyor diye haksız buluyor. niye haksız buluyor ki? turkcell kendi gönül rızası ile mi veriyor bu hizmeti? hiç sanmıyorum   ana firmanın kar marjı ile ana firmanın alt yapısını kullanan ne diyelim? taşeron firmaların verdikleri hizmette daha az kar marjı ile çalışacak olmasından kime? zaten konu da bu değil. mesut'un bunu görememiş olması da çok ilginç. sanırım taraf tutuyor gibi. esas konu, gelişmekte olan bir firmanın önünün kesiliyor olması neden olmasın? mesut'un göremediği şey şu. baz istasyonlarını, bu istasyonları kullananlar için bir lütuf olarak görüyor. o zaman herkes kendi altyapısını, baz istasyonlarını kursun izinsiz. kurabilir mi? kuramaz tabi ki. spektrum lisanları, çevresel değerlendirmeler, kamu güvenliği, alt yapı kuracak olmanın getireceği yüksek maliyet ve zaman kaybı vb.. dolayısı ile ne olacak? kiralama ve paylaşım tercih edilecek. iş birliği olacak. ama şu x mesajına bakınca aradaki anlaşmazlığın yaşanıyor olması, bence netgsm'nin kabahati olmasa gerek. mesut da kalkmış diyor ki; sen bir başkasının altyapısını kullanıyorsun ve şikayuet ediyorsun. bu çok komik bir şey diyor. vasat bir görüş. kıymeti olmayan bir video yapmış.

x mesajını da verelim, eklemeyi unutmuşum.

x (formerly twitter)
    Netgsm (@NET_GSM) on X
    https://x.com/NET_GSM/status/1855318032324653434

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi haykoatmaca -- 12 Kasım 2024; 4:15:18 >

• şimdi bir ana firmanın altyapısından hizmet alan firmaların sözleşmeleri devam ettirilmez ve bir nevi mobing diyebileceğimiz bir baskı uygulanırsa neler olur? iletişim sektöründe, dengesizlikler ortaya çıkar. rekabet ortamı ortadan kaldırılır, üstün teknoloji kullanımı sunulamaz, piyasa tekelleşir, fiyatları sadece ana firma belirler, tüketiciler de bunun semerisini alır. yeniliklerin yapılmasının teşvik edilmesi ortadan kalkar, tüketicinin başka seçeneği kalmaz, ana firma sadece elindeki teknoloji ile tüketiciye yetinin der, teknolojinin gelişmesi durur. öyle değil mi mesut bey?  

aslında konuya atmış olduğum ilk mesaj bana daha anlamlı geliyor. btk'nın vereceği karar, sanırım tartışmayı bitirecektir. btk'nın kararını da eleştirmem açıkcası.

• haykoatmaca kullanıcısına yanıt

Siz mantığı anlayamıyorsunuz ki. Kendinize göre yorumluyorsunuz olayı. Bir şirket bir firma bir anonim yapı üstünden düşünmeniz lazım. Kar-Zarar dengesine göre bakmanız lazım.

Serbest piyasada hiç bulunmadınız heralde. Veya ticaret ile hiç alakanız yok.

Ülkede 1 tane firma yok ki 3 tane var. Turkcell vermiyorsa gitsin Vodofone dan alsın TurkTelekomdan alsın maden tutan engelleyen mi var ? Ana sıkıntı 3 liraya 5 köfte istenmesi benim anladığım.

Seninde saydığın gibi riski Turkcell alacak maliyeti Turkcell yapacak yatırımı Turkcell yapacak tüm sertifika evrak ve resmi işe Turkcell koşacak oradan bir firma çıkacak sana ortak olacak senin alt yapından paralar kazanacak ne güzel dünya derler adama.

Herkes bu işe girer o zaman !!! Havadan para. Oradan 1x e al 2x e kemiksiz sat.

Turkcell 'ın bazz istasyonunu kullanıyor sonuçta bu isimlerde kapasitesi 1000 kişi ise orayı dolduruyor yavaşlatıyor Netgsm kullanıcılarıda. İddiaya göre bizim 200 bin abonomiz oldu diyorlar. Fiyatları uygun vererek seneye 1-2 milyon olsalar ne olacak ve artarak 5-10 milyon gitse ? Turkcell kendini paralasın tarife onda 300 TL iken diğer taraf hiç bir emek vermeden senin yatırımın üstünden 200 TL ye tarife satsın. Ve senin alt yapından aynı kaliteyi alsın bu ticarette mantıklı geliyor mu size ?

Ve sonuçta 3 yıl bu hizmeti vermiş Turkcell ve yeni süreçte fiyat tarifem bu kabul edersen devam edelim etmezsen yolları ayıralım demişler. Ve sonuç olarak 5 Kasımdan sonra artık yeni abonelerin benim baz istasyonlarım üstünden hizmet alamaz diyor her şey gayet açık aslında. Netgsm'in yapması gereken ya yeni baz istasyonu anlaşması yapacak diğer firmalar ile yada Turkcell ile fiyatta anlaşacak bu kadar basit. Bunu uzatmanın anlamı yok.

sen benim dediğimi anlamadın esas. baz istasyonlarını kurmuş olan ilk firma bunun meyvesini yer. buna bir şey demiyorum. lisans gibi düşünebiliriz. ama bunu diğer firmaların başına, tabiri caiz ise kakamaz. buna hakkı yok, olmamalı da diye düşünüyorum. yani bu bir koz olarak kullanılamaz, kullanılmamalı, kullandırtılmamalıdır aynı zamanda. ister adı alt yapı, isterse üst yapı olsun. x mesajını okumadın mı? btk'nın kararı uygulanmıyor deniyor. buna neden yorum yapmıyorsun?

• haykoatmaca kullanıcısına yanıt

Halen neyi savunduğunu bilmiyorsun ne yazık ki. BTK'nın karar metni ne biliyor muyuz ? Neyi savunacaz !!!

BTK'nın kararı Abone olan 200 bin kişinin sinyal hakkını kesemezsin deniyor. Onu kesen yok ki zaten ! Onlar Turkcell'in baz istasyonları üstünden iletişime devam ediyor.

5 kasımdan sonra abone olanlara yani yeni gelen abonelere haklı olarak sinyal vermem diyor zaten Turkcell bu da gayet normal sözleşmen yok çünkü artık.

Yani Netgsm istiyorsa oda gerekli yatırımları yapsın gerekli baz istasyonlarını diksin izinleri alıp maliyeti karşılayıp onuda tutan engelelyen yok ki !Sonra kendi baz istasyonları üstünden serbest piyasadan istediği fiyatı versin. Turkcell 1000 TL derken aynı paketi isterse 100 TL ye satsın kimse bir şey diyemez. Bak Vodofone nasıl geldi kendi şahsi direklerini dikti yatırımını yaptı kendi istediği tarife fiyatını belirliyor serbest piyasada...

• ben ortada bir ticari anlaşmazlık var diyemedim. sonuçta btk'nın devreye girmesi bekleniyor. demek ki; bir takım düzenlemeler eksik. pazarlık ve anlaşmalar yapmaya çalışan bir firma engellenirse ne yapar? halka açık şikayette bulunur. kamuoyunun ve yetkili kurumların dikkatini çekmeye çalışır. yani küçük olan firma bunu demiyor ki. zammı kabul etmiş görünüyor. ama btk'nın almış olduğu karar uygulanmıyor diyor. bu durumnda btk'nın almış olduğu kararı uygulamayan firmaya yaptırım uygulanması gerekir.

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.