Burada kafası yerinde olmayan sensin kardeş. Sen Turkcell'e soyulmaya çok heveslisin devam et. |
Netgsm yaptığı zam hakkında suç duyurusu yaptı: Neler yaşanıyor? (6. sayfa)
-
-
Gerçekten bilmeden o kadar boş yapıyon ki.
Sana cevap yazmak eziyet.
Neyse sen boş yapmaya ve öyle sanmaya devam et ne diyeyim... Cevap yazmayacam artık.
Not: Adama bak sözleşmeden cayma hakkın yoktur diyor :D Ömür boyu sözleşmeler devam edecek flan sanıyor. Yaa insanoğlu istediği sözleşmeyi bozabilir. Yarın devlet istesin Lozan'ı bile bozar ben tanımıyorum deyip Netgsm- Turkcell arasındaki sözleşmemi bozulamıyacak.
-
Ciksan neye gececeksin ki hepsi ayni..
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Benim poyrazneti Türk Telekom nasıl yediyse netgsmi de Turkcell yer. BTK da hiçbir şey yapmaz.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Şöyle bir şey gördüm çok garip iddialar var
btdünyası.netTurkcell'in lisansları tehlikede. Turkcell her an hizmetten men edilebilir – BTDÜNYASI.nethttps://btdunyasi.net/turkcellin-lisanslari-tehlikede-turkcell-her-an-hizmetten-men-edilebilir/ -
türkcell müşterisi olarak yazıyorum süresi doldugu gibi kapatacagım artık şimdi kendileri de düzgün hizmet veremiyorlar şehir merkezinde telefon nasıl çekmez ya
-
Turkcell i savunmuyorum ama böyle bir ihtimalin gerçekleşme olasılığı yok kıyamet kopar ama Turkcell' in lisansları iptal olmazquote:
Orijinalden alıntı: AğlayacaksanOynamayalımŞöyle bir şey gördüm çok garip iddialar var
btdünyası.netTurkcell'in lisansları tehlikede. Turkcell her an hizmetten men edilebilir – BTDÜNYASI.nethttps://btdunyasi.net/turkcellin-lisanslari-tehlikede-turkcell-her-an-hizmetten-men-edilebilir/
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
turkcell den bu gün aboneliğimi başka bir sağlayıcıya geçirdim ama onlarda altyapıyı turk telekomdan alıyor malesef... geriye vodafone kalıyor onlarında bizim olduğumuz yerde baz istasyonları iyi hizmet veremiyor yani kısacası mecburuz hangisi azıcık indirim yapsa onun kucağından diğerine geçiyoruz...
-
Eğer eşkiyalık yapanı cezalandırmazsan, yeni eşkiyaların türemesine cesaret verirsin. Sağ kolunda olsa, kesip atacaksın ki, bu ülkede herkes güven içinde yatırım yapsın/yapabilsin. Yoksa bir daha hukuktan bahsedemezsin, yeni yatırım yapacak küçük yatırımcıya "merak etme arkanda hukuk devleti var" diyemezsin.
-
sonra bir bakmışsın ceza vermesini beklediklerin de eşkiya olmuş :))
-
Hocam onu zaten biliyoruz :) . Ama beklentimiz bu yönde. Akıl, mantık vicdan bu yönde. Zaten milletimizin aklı, vicdanı sağlam çalışsa, sıkıntı yok. Bu adamların bu kadar rahat eşkiya olmalarının nedeni de, arkalarından sürükleyecek koyunlar bulabiliyor olmaları.
-
kesinlikle katılıyorum. geçtiğimiz aylarda tarife yenilerken geçsem mi diye düşündürmüştü. sanırım o zaman bankalarla anlaşmaları yoktu henüz banka smsleri gelmiyordu. geçmedim o yüzden. sonunun böyle olması üzücü
-
www.sozcu.com.trİktidarın ‘ballı maaşlı’ arka bahçesi Turkcell - Sözcü Gazetesihttps://www.sozcu.com.tr/iktidarin-balli-maasli-arka-bahcesi-turkcell-p44196
-
La turkcell herşey beklenir senden
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Nasıl oldu hocam bu tablo?
Üstelik TVF destekli kan emici Türkcell'in bu ödeme düzenine dair kayıtsız kalması gibi bir durum söz konusu iken.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Ne demek engelliyor hep birlikte Netgsm e geçelim 1 gecede 82 Kerkük 83 Musul yaptıracaklar
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Yıllardır kazıklıyorlar hala da devam ediyorlar. Bunun açığa çıkmasını istemedikleri için de her türlü numarayı yapıyorlar. Zaten varlık Fonunda olan bir şirket yani devlete ait. Kimi kime şikayet edeceksiniz.
-
Desene uygun fiyatlı tarife lüks bizim için. Emeği geçen herkesin Allah belasını versin.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
güzel bir tarifem var hocam. turkcellin çekiminden faydalanıp para vermiyorum. insanlar bana turkcellden ulaşıyor. internet yükümü Vodafone çekiyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X