Şimdi Ara

Netgsm yaptığı zam hakkında suç duyurusu yaptı: Neler yaşanıyor? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
248
Cevap
6
Favori
16.256
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
84 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • zero fear kullanıcısına yanıt

Turkcell zaten kamunun! Varlık fonunun, yani devletin. Zaten devletin olduğu için kanun tanımıyor, sen de çıkmış kamulaştır diyorsun, üstelik bunu 18 kişi de beğenmiş! Nasıl bir ülkede yaşıyoruz Allah'im!

• onur7568 O kullanıcısına yanıt
    Boş bir yorum olmuş daha kaliteli yorum yapmak yada yapmamak mümkün

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Naruto45 N kullanıcısına yanıt
    Seçim sistemi ve YSK varken seçim işi hikaye ki oy verebileceğin parti yok olanlar da sınırı geçemiyor birleşmedikleri gibi mantar gibi parti ürüyor

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 0zkanK. kullanıcısına yanıt

Sinyal vermeme hakkı olup olmadığını bilmeden o zaman ucuza satıyor kapı önünde o zaman sattıramaz niye diyorsun ? Turkcell'le aynı fiyata yada pahalıya satsa o şirketten niye vatandaş hizmet almaya çalışsın ki?

Şimdi bende pttcell hat var Validenin de bimcell birgün sinyal kesilebilir hat kapanabilir o zaman ucuza hizmet verdiği için . Böyle mantık olabilir mi ? Tarife pahalı olursa 1 hafta içinde diyelim Vodafone falan geçerim en azından

• sissil S kullanıcısına yanıt
    bu bilgiyide verseydin ne olurdu?

Şirket tümüyle Devlete ait değil ;

TSMF'nin 'nin hissesi sadece %26 , Yüzde 54'ü halka arz edilmiş durumda ve son kısım Yüzde 19.8 de Alfa Group'un elinde.

• Aytegbey A kullanıcısına yanıt
    Teröristle iş birliğinde olan şahsı seçilme adayı yaptıranları ne yapıcaz?

• Beykoz Sekoyası kullanıcısına yanıt

Özelleştirilmeli yazacaktım yanlış olmuş. İnsanlık hali?

• https://www.diken.com.tr/turkcelle-pedofili-destekcisi-ve-sansurcu-demek-ifade-ozgurlugu-sayildi/

Ensar vakfını destekleyen Turkcell ile işbirliği yaparak başta yanlış yapmışlar. Ayrıca, bu Ensar destekçisi heriflerin yönetim kurulunun kimlerden, kimin sectiklerinden oluştuğu ortada. Bu adamlar icin kanun, nizam, liyakat, adalet gibi kavramlarin bir şey ifade etmesi ne kadar mümkün olur, güldürmeyin Allah aşkına

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi A.J. Pacino -- 11 Kasım 2024; 1:37:7 >
  • Turkcell zorlu ülker bunlar hep akpye para yedirmiş togg gibi boş bir projeye ortaklardır o yüzden hükümet bunlara ses çıkaramaz

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Adamlara altyapı sağla, 3-5 müşterisi var diye ucuza satsın, sonra git şikayet et ucuz satıyor diye. Bu sadece Türkiye’de olur.  

• Ne ala memleket...

Business dünyasını bilen kişi senin gibi doğruları yazar.Senin anlattıklarını yazdığım için kazıklanmayı seven AKePeli deniliyorum. Oysa ben ticaret hukukuna göre gerçekleri anlatıyorum. NETGSM Ceosu laf salatası yaparak gönüllü asker toplama amacında.

Bu forumda da NETGSM elemanları olduğundan eminim. Yaklaşık 5-6 hesap bizzat NETGSM için buradalar. Diğerlerini katmıyorum ama bu forumda belki 5 belki 7 hesap sadece NETGSM için burada koşturuyor. Twitterde de bot hesaplarla gündem oluşturan ekiplere iş verip gündemdeyiz diye övünüyorr CEO bey.

Madem Turkcell'i hedef gösteriyorsun,anlaşmaya uymuyor diyorsun,madem sosyal medyaya yazıp duruyorsun. Turkcell ile olan sözleşmeni de yayınla,görelim. BTK Kurul kararı deyip duruyor,BTK kurul kararını da koy görelim.

Turkcell anlaşmayı yenilemek zorunda değil.

Ha,ödemeni yaptığın halde anlaşmaya aykırı sözleşmenize aykırı şekilde sinyal kesiyorsa bu haberleşme hakkını ihlal etmeektir.

Sözleşme yenileme zamanı geldiyse yenilemek zorunda değil.

Benim duyduğum,Turkcell sözleşme tarihi bitince yeni sözleşme yapmıyor,önceki anlaşma dahilindeki aboneler hizmet alacak. Sen yeni abone için anlaşman olmadığı halde halâ abone almaya devam ediyorsun bile bile insanları mağdur ediyorsun.

Turkcell ile anlaşmanı da koy o kadar laf salatasının arasına. Madem işi halka havale ediyorsun,halka Turkcell ile sözleşmeni de yayınla. Bu işler evrak ile belge ile konuşulur.

Sanal Operatör müsün,Türkiye'nin 4. GSM Operatörü müsün onu da bi doğru anlat.

Diğer konuda da yazdım. Mobil tarifelere veya paketlere yapılan zamlar sadece NETGSM'e özel zamlar değil.

Şuan Turkcell taahhütü biten abonesine aynı paketi %120 zam ile veriyor. Turk Telekom da aynı şekilde en az %100 zamlı yeniliyor taahhütleri. Turkcell`de geçen yıl 150 TL`ye kullandığı paketi şuan Turkcell 350 TL`ye veriyor. NETGSM Ceosunun, durumu NETGSM engellenmek istiyor gibi yansıtması pazarlama uyanıklığı ve gönüllü taraftar toplama taktiği.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OkumadanAlma -- 11 Kasım 2024; 4:56:54 >

• OkumadanAlma kullanıcısına yanıt
  • mehmet_clk M kullanıcısına yanıt

Yönetim tsmf'nin elinde demek ki... İstediği kimseleri işe alır istemediğini atar zarar ederse kamu bankasından kolayca kredi alır vergi zamanı vergisi silinir vs

• Arapcell-Ensarcell'den nefret etmek için bir neden daha. Bu orman çocuklarında aboneliğim olsa iptal ederdim. SOL filan kullanıyor olsam başka servis sağlayıcıya geçerdim. GSM operatörü değil mafya resmen.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kartal Göz -- 11 Kasım 2024; 7:57:3 >
    Bu nasıl mantık? Baz istasyonunu kafasına göre dikebiliyor sanki, frekans kullanım hakkına sahip mi ki firma? Gayette 3 operatörün oluşturduğu bir tekelci rekabet ortamı var, senin için açıklayayım.

Tekelci rekabette birçok şirket benzer ancak ihtiyaca tam yanıt vermeyen alternatif ürün veya hizmetler sunar.

3 firma kafasına göre benzer fiyat belirlesin, bunun adıda rekabet olsun oldu? bugün 4gb internet kime yeter bun bile fiyatı çoğu kişi için ateş pahası. Yıl 2025 olacak tüm dünyada sınırsız mobil veri yaygınken hala 1gb paket satmaya utanmıyorlar.

İşletmelerin temel kuruluş amacı sömürmek değil, fayda, ürün hizmet sağlamaktır.
    Ha yok gerçek rekabet ortamı isteniyorsa buyursunlar devlet eliyle FDD frekanslarının yanına TDD frekanslarıda ihaleye açılsın, piyasadaki 3 operatörün ve alakası olabilecek herhangi bir şirketinde katılmasıda yasaklansın.

Bak ozaman nasıl gerçek rekabet başlıyor görelim. Oligopol sistemde rekabet yok.
    Bunun en açık örneği turknetin ISS piyasasına girmesinden sonra, geniş bant internet fiyatlarının aşağı düşmesidir. NETGSM birşekilde mobil için benzer bir çaba göstermeye devam ederse ve desteklenirse benzer durum mobildede yaşanır.

Mevcut operatörlerin yaptıkları yatırım ciddi seviyede olsaydı, bügün çoktan dünyanın eskittiği 5g yi kullanıyor olurduk. Ancak düzenleyici kurumlar halkın çıkarları yerine şirketlerin kazancını düşündüğü için itirazları kabul edip son 3 yıldır erteliyor, şimdi bu kimin faydasına halkın değilse, bi düşün bakalım.

Mobildeki durum okadar acınası ki, yurtdışı sim alıp roaming üzerinden kullanınca, yurt içinden ucuza kullanıyorsun, dünyanın hiçbir yerinde bu saçmalığa tanık olmazsın. Çünkü tam tersi olması gerekirdi.

Operatorleri nasıl bir seviyede görüyorsunuz bilmiyorum, Ancak bunların şuanki gelir seviyeleriyle bi kaç aylık kazancı ülkeye gelişmiş bir altyapı kurmaya yeterde artar. Ama gel görki istanbulun göbeğinde bile kalite sorunları yaşayan tonla insan var. Aylık 94 Milyon abonelikden gelir elde ediyorlar, utanmasalar zarar açıklayacaklar. Vergi desen her sene af.

Herhangi bir doğal afette ülkece yaşadığımız sorunlara girmiyorum bile.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Seto-Kaiba -- 11 Kasım 2024; 8:31:30 >

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.