Şimdi Ara

Netgsm yaptığı zam hakkında suç duyurusu yaptı: Neler yaşanıyor? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
202
Cevap
5
Favori
13.291
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
83 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Bir arada gündem olan yurt olayından beri bu firmaya kılım. Ayrıca gereksiz pahalı ve Türk Telekom gibi tekel davranıyor kimse vazgeçilmez değil. Toplum olarak boykot kültürümüz olmadığı için zaten bunlar bu kadar şımardı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Portraitclub -- 10 Kasım 2024; 16:46:38 >
  • Vain kullanıcısına yanıt
    Btk nın amacı rekabet kurulu olmak mı yoksa sosyal medaya ve sitelere bant daraltması yapıp erişim engeli getirmek mi

Btk denen kurum kendi görevini yapsa vatandaşa gerek bile kalmayacak btk nin yapacağı işi vatandaş kendi yapmaya çalışıyor

Devlet sendikalar gibi olmuş halktan yana olup adalet sağlayacağına şirketlerden yana olup halkı sömürüyor
  • Her zaman derim , whatsapp Türk girşimci tarafından yapılsaydı . Türkiyede operatörler yasaklatırdı.

• Ucuz olması rahatsız etti bu kan emicileri. Netgsm kullanıyorum 10 aydır filan sorunsuz mis.

• İşin içinde TURKCELL varsa herşey beklenir
    Herşeye hazırlıklı olun
  • Benim hattım turkcell ama en kısa zamanda bir başkasına geçeceğim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi luzumsuzdur -- 10 Kasım 2024; 18:5:31 >
  • Anayasaya uymayan adamların yeni anayasa diye tutturması var bir de. Hepsini toplayıp rezalet desek hafif kalıyor. Süper rezalet gibi bir şey bu.
  • Ülkeyi sanki MAFYA yönetiyor. (sankisi fazla gelmiş olabilir, farkındayım)    

• Akepe Türkiye'sinde yaşamıştır. Hukuk sadece bir kelime artık. Hakkını bile arayamazsın.
  • Ben zamaninda demistim bu fiyatlar boyle durmaz diye isin icinde turkcell var
  • Ben geçtim 6 gündür hat yok napcaz açılmadı kart elimde
  • Netgsm gecicem zaten Turkcell %100 zam yaptı sözleşme yenilemiyordum
  • Tabi yıllardır kuruş vergi ödemeyen ve Ensar denen pislik pedofili vakfın en büyük bağışçılarından Turkcell rahatsız olmuştur
  • Turkcell e geçecektim iş yerinde tek adam akıllı çeken oydu geçmiyorum net GSM geçicem
  • Ortağı Türkiye varlık fonu hiçbir şey çıkmaz
  • smart1978 kullanıcısına yanıt
    Yönetim kuruluna bak haramilerin heppsi olmasa da bir kısmı orada tıpkı iş bankasına çöktük çökeceğiz derken zapt edilmeyen yer kalmadı kaldıysa yazın öğrenelim
  • ''Pastanın tamamını yeme sevdası.''

• bkaakco kullanıcısına yanıt
    Anayasa kısmını çoktan geçtik, insan öldürüp gezenler var aramızda. İnanılmaz gerçekten.
  • Turkcell kullanıyorum. Paket 15gb 1000 dk 250 sms. Geçen sene 80 TL bu sene 250 TL ödüyordum kontrat bitti şimdi 520 TL fiyat çekiyorlar iyice kafayı yediler. Netgsm e geçecektim 179 TL lik paketi 340 TL yapmışlar. Sonuçta bu firma bu fiyatlara satıp kâr sağlıyorsa diğer firmalar ne kadar kazanıyor sen düşün. Şimdi ise netgsm e geçiş arttığı için diğer firmalar rahatsız oldu tabi
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.