Şimdi Ara

Netim az olduğu için deneme almıyorum. Sizce doğru mu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
1
Favori
1.070
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • TYT'den 30-40 net falan yaptığım için konu anlatımı ve soru bankası üzerinden gidiyorum. Yanlış mi yapıyorum? Herkes denemelerden bahsettiği için danışmak istedim.

• 1 ay sıkı tempo ıle netlerını arttırsın sonra haftada bır veya ıkı haftada bır deneme cozmeye baslarsın duzenlı turkce cozerek turkceyı 25ustu bandına cekersın her gun 40 paragraf artı rustu hocadan dıl bılgısı vıdeoları gıbı sosyalde tarıh yorum yorum yapamıyorsan otobuste tarıh kıtapları bos zamanlarında tarıh fılmlerı ızleyebılırsın dınde bırkac tane kavram bılmek ısını gorur allahın sıfatları ve namazın sartları fıx cıkıyor felsefe yorum agırlıklı orda da terımlere ve fılazoflar bak fende konuyu tam oturtmadan testlere gecme benım hocamın fen kıtaplarından yuruyebılırsın ozellıkle fızık efso matematıkte sevıyenı bılmıyorum kotuyse aktıf matematık alabılırsın bıraz bılıyorsan karekok mat0 veya benım hocam tyt mat ılyas hocayla bırlıkte ılerletıp sonra 345 alıp yurursun bu dedıklerımı 1ayda gunde 6 saat artı ders calısarak yaparsan 60ustune cıkarsın kendımden bılıyorum:) umarım yardımcı olabılmısımdır
  • Bence kolay denemeler al deneme sadece seni ölçmek için değil hem gerçek sınav provası hem de zamanı iyi kullanmanı sağlar kolay bir deneme al 2 haftada 1 falan çöz
  • Dershanede vs bir şekilde en azından haftada bir denemeye girebiliyorsanız şu an için almayabilirsiniz hocam
  • PhenomenalOne P kullanıcısına yanıt
    Okuldaki aylık denemelere giriyorum. Netleri de oradan yazdım.
  • 1 ay sıkı tempo ıle netlerını arttırsın sonra haftada bır veya ıkı haftada bır deneme cozmeye baslarsın duzenlı turkce cozerek turkceyı 25ustu bandına cekersın her gun 40 paragraf artı rustu hocadan dıl bılgısı vıdeoları gıbı sosyalde tarıh yorum yorum yapamıyorsan otobuste tarıh kıtapları bos zamanlarında tarıh fılmlerı ızleyebılırsın dınde bırkac tane kavram bılmek ısını gorur allahın sıfatları ve namazın sartları fıx cıkıyor felsefe yorum agırlıklı orda da terımlere ve fılazoflar bak fende konuyu tam oturtmadan testlere gecme benım hocamın fen kıtaplarından yuruyebılırsın ozellıkle fızık efso matematıkte sevıyenı bılmıyorum kotuyse aktıf matematık alabılırsın bıraz bılıyorsan karekok mat0 veya benım hocam tyt mat ılyas hocayla bırlıkte ılerletıp sonra 345 alıp yurursun bu dedıklerımı 1ayda gunde 6 saat artı ders calısarak yaparsan 60ustune cıkarsın kendımden bılıyorum:) umarım yardımcı olabılmısımdır
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.