Arkadaşlar merhabalar Netinternet firmasına geçiş yapmış bulunmaktayım oldukça hızlı bir süreç oldu. Firmanın veri merkezi olmasıda herhangi bir bantdaraltma gibi saçma sapan uygulamalar bulunmuyor. İzmir ve Denizli tarafından çıkış yapılıyor. Bu bölgelerde yaşayanlar var ise değerlendirebilir. Comnet , Türk telekom, Türknet peerlerini kullanıyor. Looking glass : netinternet Hosting, Domain, VPS / VDS Sanal Sunucu, Kiralık Sunucu ve Veri Merkezi Hizmetleri | Netinternet https://www.netinternet.com.tr/fiber-internetHız testi sonucum : Kocaeli Test değerleri: Tracert : < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi imate -- 20 Kasım 2023; 18:0:32 > |
Netinternet 100 mbit 289 TL [Ana Konu]
-
-
Maşallah hocam; size de firma dayandıramıyoruz. Bu kaçıncı firma.
Reklam afişi gibi; duvar assan tablo olur.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HesaplıBilgi -- 20 Kasım 2023; 17:6:19 > -
Nasıl 800 mgbt hız alabiliyorsunuz o paket var mı ki -
quote:
Orijinalden alıntı: HesaplıBilgiMaşallah hocam; size de firma dayandıramıyoruz. Bu kaçıncı firma.
Reklam afişi gibi; duvar assan tablo olur.
Açıkcası hocam firmaları deneyimlemeyi seviyorum aktif olarak oyuncu olduğum için yedek bağlantı şart
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi imate -- 20 Kasım 2023; 17:16:20 > -
1000 mbitlik paket var hocam onu kullanıyorum
-
100 üstü fiyatlar yüksek, hele 1000 lik 1200 TL. Taahhütsüz için çok. Gigaspeed, Netman'da fiyatlar daha uygun gibi geldi.
-
Düzelttim hocam teşekkürler bilgilendirme için
-
Geçiş yyapmak içinn 3 aylık süre gerekmiyor mu? Yoksa 14 günlük cayma hakkı bunlardada mevcut mu?
-
Gerekiyor.
-
Hocam 14 günlük çayma işlemleri bildiğim kadarıyla sözleşmeli kampanyalarda oluyor fakat geçişlerde 3 ay geçiş yapamıyorsunuz başka firmaya
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi imate -- 23 Kasım 2023; 0:52:57 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X