Comnet firmasının 11.12.2024 hizmet sonlandırması sonucu birçok firma ile iletişime geçtim. netinternet firması ile anlaşma sağladım. Aldığım fiyat teklifleri 50mb VDSL hat için aşağıdaki gibidir. -Netinternet : ilk ay 235 TL diğer aylar 365 TL (Taahhütsüz Fiyat Garantili) -Telekom : 480TL -Turknet : ilk 2 ay ücretsiz + 1 ay arkadaş daveti ve geri kalan aylar 499TL -Milenicom : 360 TL -Kablonet : ilk 3 ay 309TL diğer 9 ay 409TL -Vodafone : 430TL -Turkcell : 480 TL olarak teklifler aldım. bulunduğum bölge alt yapısı telekom destekliyor. hangi firmaya geçersem geçeyim telekom alt yapısı kullanacaktı. Birçok kişi dünki serivenden dolayı türk net firmasına geçiş yaptı. fiyat garantisi bulunmuyor diyebiliyorum. ocak 2025 ayından sonra ana sağlayıcıdan dolayı zaten birçok firma zam yapacak. fiyat garantili firma bulmak en iyisi idi. Netinternet 18 yıldır hizmet veren ve birkaç forum sayfasınında sponsoru olduğu için burayı tercih ettim. Tarife Fiyatları : Geçiş süreci: https://www.netinternet.tr firmasından alt yapı sorgulaması yaptım. paket fiyatları zaten belliydi. sorgulama sonrası şimdi abone ol butonuna tıkladım. açılan sayfada iletişim bilgileri kısmını dolduruyorsunuz. Doldurduktan sonra yeni abonelik mi yoksa transfer mi diye soruyor. comnet üzerinden geçiş yapılacağı için transfer dedim. oradaki hizmet numarasını kopyalayıp yapıştırıyorsunuz. alt yapı bilgilerinizi giriyorsunuz. bu adımlar tamamlandıktan sonra ödeme aşamasına geliyorsunuz. 18.yıla özel her ay 75TL daha düşeceğini firma belirtiyor. 10 Ekim 2024 ile 31 Aralık 2024 arası geçiş yapan kullanıcılar çıkmadıkları sürece bu kampanyadan yararlanmaya hak kazanmış sayılacaktır. Netinternet firmasında ayrıca ipv6 hizmetide mevcut. Kampanya Detay linki : https://www.netinternet.tr/campaigns/netinternet-in-18-yilina-ozel-kampanya Referans Kısmına : al5ba91u4 yazarsanız bir sonraki faturanızdan 100TL daha indirim sağlanmış olacak. Hem sizin faturanızdan hem benim faturamdan. Faturalar her ayın 1nde sisteme yükleniyor. Devam etmek istediğinizde faturanızı ödüyorsunuz. kullanımlara devam edebiliyorsunuz. Bu kısmı tamamladıktan sonra sizi edevlet üzerine başvuru tamamlama adımına yönlendiriyor. E-Kayıt Onay (BTK) adımına gidiyorsunuz. orada ilk kutucupa HABERLEŞME ikinci kutucuğa ise NETINTERNET kısmını işaretliyorsunuz. Sözleşmenizi onayladıktan sonra abonelik geçiş işlemleriniz başlamış oluyor. Comnet firması gün içinde onay veriyor. onay verdikten sonra internet hizmetiniz çok kısa sürede açılmış oluyor. |
Bildirim