Malum 69 günümüz kaldı, herkesin hedefleri var. Herkesin derdi aşağı yukarı aynı aslında, hedeflediği nete ulaşamamak/bir türlü net arttıramamak.
Benim bu konuyu açma nedenim de bu aslında; şuan Fen B. Temel Lisesi öğrencisiyim, burada olduğumuz denemeler gerçekten çok zorlayıcı, 340'tan yüksek puan yapamadım (TM öğrencisiym) bugüne kadar ve bu puan hedeflediğimin (420+ ham puan) çok çok altında. Okulun sınavlarının zor olduğunu biliyorum ama bir yandan da bunu düşünmek kendimi aldatmak gibi geliyor bana, karekök denemelerinde vs 390-400 puan civarı yapıyorum ama bir türlü içim rahat değil. Netlerim ortalama şu civarda; Türkçe=30+ (Sene başında 35 civarı yaparken netlerim gitgide düşmeye başladı, paragraf konusunda sıkıntım yok ama dilbilgisi eksik sanki) Sosyal= 35+ Matematik=20-25 Fen=Okul denemelerinde pek bakmıyorum fen sorularına, genelde 10 civarı yapıyorum bakarsam. Karekök denemelerinde 17-18 civarı geliyor ama arttırmam gerek bir şekilde.
Bu tarz yüzlerce konu olduğunu düşünebilirsiniz ama çoğu güncel değil ya da aradığım cevapları bulamadığım konular. O yüzden şu 69 günlük süreçte nasıl hızlı bir şekilde net arttıracağım konusundaki önerilerinizi esirgemezseniz sevinirim.