Şimdi Ara

NETLERİ NASIL KESİN Bİ ARALIĞA DAHİL EDİYOSUNUZ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
633
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Mesela benim bireyin denemelerinde 138e kadar çıktığım da oldu apotemi denemlerinde 100 e kadar indiğim de hatta en basitinden dünkü denemede 130 yaptım bugün olduğumuz denemede 115. Siz netlerini söylerken hangi sınava göre değerlendiriyosunuz ? yoksa sizde yayına göre sapma bu kadar çok olmuyor mu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mayushiidesu -- 2 Şubat 2017; 0:22:28 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Şimdi hocam birey çok kolay apotemi çok zor. eğer apotemide sosyalden yüksek yaparak 100 net yapıyorsanız ve büyük hedefiniz varsa çalışmayı arttırın. sosyalsiz 100 net ise test çözmeyi arttırıp hızlanın 100 net sosyalsiz heralde bi 400 falan yapar.Ki 2015 ten zor bir deneme apotemi.Sınav stresiyle birlikte apotemi=2015 ygs yani 15 bin hayırlı olsun(ortalama düz hesap)
    Bu arada asıl soruna gelirsek ortalama bir hesap diyorum ben açıkçası.125 ortalama(denemeler orta seviyede+sosyal netim az) en yüksek 135 yaptım sosyali 25ti(en yüksek net)
    en zor denemeden(apotemiden kolay) 413 falan yapmıştım baya moralimi bozmuştu tabi ilk aylardaydı.Daha apotemi gibi kasıntı denemelere başlamadım.
  • Apoteminin kendi içinde bile hem 120 yaptığım vardı hem 90 djjsjdkskdkdk ya salağım ya dengesiz . Neyse benim de ortalama 120 falan sanırım

• sene başında 125 net ile başladım bugün 2016 ygs çözdüm 128 geldi. gelişme 0 sanki.120-130 aralığınının dışına sadece bi kere çıkabildim kesin bi aralığa dahil etmek zorundayım bence

• tiredasfreak T kullanıcısına yanıt
    Aradığım istikrar...

• 6 aydır çalışıyorum değişen bir şey yok 90 dan140 lara çıkanları gördükçe insan kötü oluyo. olmaz olsun böyle istikrar

• tiredasfreak T kullanıcısına yanıt
    Birikiyordur o birikiyordur bi anda yükselir bilgi yok olmaz yani. Ayrıca 90 dayken net arttırmakla 130dan net arttırmak aynı şey değil tabi daha çok zaman alır ama elinde sonunda olur yani

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    bu netler 6 ayda gelir mi
    4 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • umarım öyle olur^^

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.