Şimdi Ara

Netlimiter [Kurulum,Kullanım,Tavsiyeler] Görsel ve Videolu Anlatım ShifT7 (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
6
Favori
31.764
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: ShifT7

[size=7]Rehber tamamen tarafımca hazırlanmıştır kopyalanması halinde yasal işlem yapılır.

ShifT7

[size=6][size=4]Bu rehberde öğrenecekleriniz ana başlıklar;

İnternet hızını eşit dağıtmak,
    İnternet hızını programa göre düşürmek veya yükseltmek,
    İnternetten veri indirirken oyunlarda lag sorununu aşmak (lager olmamak),
    İstediğiniz programa limit koyarak koyduğunuz limiti aşmasını engellemek,
    Download & Upload hızınızı arttırmak.(İndirme & Yükleme)

Netlimiter nedir ?
    Netlimiter çalışma mantığı nedir?

Netlimiter'in bilgisayara (İnternete) zararı varmıdır?

Netlimiter'in videolu kurulumu.

Netlimiter'in videolu anlatımı.
    NOT;ben portable olarak yapılmış 1.3 sürümünü kullanıyorum.

Netlimiter

Netlimiter [Kurulum,Kullanım,Tavsiyeler] Görsel ve Videolu Anlatım   ShifT7

[size=4]Programın özellikleri;

İstediğiniz tüm internetten veri alışverişi yapan uygulamaların hızını belirlemektir.
    *Seçeceğiniz programın download (indirme) hızını ayarlar,
    *Seçeceğiniz programın upload (yükleme) hızını ayarlar,
    *Seçeceğiniz programa limit koyarak koyduğunuz limitten fazla internetin kullanılmamasını sağlar.

Programın amacından başlayalım;
    [size=5]programın amacı:
    İstediğiniz programın Download ve Upload hızını belirlemek;

[size=3]Örneğin;internetten bir dosya indiriyoruz fakat bu dosya inerken online oyun oynayamıyoruz çok yavaş olacağı için sistemimiz oyunda takılmalar ve lag sorunları olabiliyor.

Bir internet bağlantısı üzerinden birden fazla bağlanan bilgisayarlara eşit oranda hız sağlamak ( hızı bölmek eşit oranda dağıtmak ).[size=4]

Resmi sitesi olan ''www.netlimiter.com'' linkidir.
    İndirmek için ;
    Buraya Tıklayın..!
    [size=7]
    Netlimiter programının kurulumu;

[Youtube]

İzleyemeyenler olabileceği için Metacafe Linki (TIKLAYINIZ!)

Netlimiter Kullanımı,Tanıtım ve Test Videosu;

[Youtube]

İzleyemeyenler için Metacafe linki (Tıklayınız)..

Üstadım bir sorum olucaktı bu program uzerınden ps3 hızını kısıtlamayı nasıl yapabılırım anlatırsanız cok makbule gecer.Saygılar,sevgıler...

• biraz hort olacak ama bu yazılımla ağdaki diğer bilgisayarların hızını sınırlandırabilir miyim ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mahseer898

biraz hort olacak ama bu yazılımla ağdaki diğer bilgisayarların hızını sınırlandırabilir miyim ?

hayır..ancak tek tek her pc ye kurulum yaparak sınırlandırma yapabilirsiniz
  • Windows 8 ve Windows Server 2012'de çalışmıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sonurakar

Windows 8 ve Windows Server 2012'de çalışmıyor.

Lutfen kesin bilgimiz olmadan bu sekilde insanlari yanlis yonlendirmeyelim, Netlimiter4 calisiyor:

http://www.netlimiter.com/nl4testing.php
  • http://www.netlimiter.com/download.php

Bu sayfaya niye dördüncü versiyonu koymamışlar, NETLiMiTER 3'ü indirdim, kurulmadı...

ekleme: NetLimiter 4 is available for testing.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sonurakar -- 19 Ağustos 2013; 13:01:26 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sonurakar

http://www.netlimiter.com/download.php

Bu sayfaya niye dördüncü versiyonu koymamışlar, NETLiMiTER 3'ü indirdim, kurulmadı...

ekleme: NetLimiter 4 is available for testing.

4 henuz test asamasinda, ayrica 3. versiyonun kurulumu icin bazi yontemler mevcut. Test surumu de olsa 4. versiyon gayet iyi calisiyor, 3 ile ugrasmaya gerek yok, ayrica test surumu oldugu icin de free durumda...

• Ağdaki bilgisayarlara hız sınırlandırması yapabileceğimiz programlar biliyormusunuz ? Bu programla yapılmıyor sanırım
  • Bazen sorun çıkarıyor, ama yinede çok güzel program 8.5/10

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar pc'de fix olan programlar hakkında yapmamız gereken ayarlar varsa yazabilir misiniz? Birde bu bilgisayarlara internet hızını eşit dağıtma işini nasıl yapacağız?
  • Hocam biraz geç bi soru olucak ama aynı ağdaki kişilerin internetini kısıtlayamazmıyız?Cevaplarsanız memnun olurum teşekkürler.
  • NetLimiter 4.0.25.0 Final

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi e-Militarist -- 13 Aralık 2016; 19:00:24 >
  • mahkemeye versene beni;
    bilgisyarıma kopyaladım senin açıklamayı :D
  • Gençler bu program o an DOWNLOAD YAPAN programı ya da windowsupdate gibi servis vs onu söylüyor mu?

Yani pcde download yapan neti kulanan bişiler oluyor ama ne tam bilmiyorum, büyük ihtimal update ama ben kesin görmek istiyorum. Bu program işimi görür mü?
  • bu program nasıl çalışıyor bir türlü çözemedim
  • Modeme kablo ile bağladığım AP ın int hızına limit koyabilir misin bununla? Mesela max 300 kb hız ile takılsın vb..
    Koydun varsayarsam bu program sadece kurulduğu PC açık kaldığı zaman işe yarıyor galiba?
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.