300-400 ise dua edin hocam ben daire içi hat çektirdim o da acemi bir işbilmez bir usta 18 Mt zemin kat için benden 700.-TL para istedi ki ankastre kutu bağlantısını da bana bırakıyor üstelik...Tabi yaptırmadım ona... |
Netman 100 Mbps 199,90 TL (13. sayfa)
-
-
Düzeldi hocam geldiler ölçtüler biçtiler dediler kutuda sorun var....çıktılar herkes bir yere bişi bağlamış onu düzelttiler ekler tekrar düzenlendi sonuçta 60 Mbps hıza ulaşabildim...içler acısı tesisatlar yağmurun altında paslanmış her yer.ben de rica ettim WD-40 filan sıktılar yazın sorun yok...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eroll -- 8 Mayıs 2023; 17:45:57 > -
Bu firmaya nasıl ulaşacağız? Watsap tan cevap vermiyorlar.
-
Hafta içi telefondan 10 ile 17 arasi mh ile, wp üzerinden ise ortalama 10 dk cevap sureleri 7/24 çalışıyorlar.. Mesaj attığınızda geri dönmediğinde tekrar yazin.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
teşekkür ederim
-
netspeedden geçtim. ping yüksek bunda. 30-55 arası çıkıyor vdsl. eğer son dönemlerde netspeed de bozulmadıysa çünkü 10 civarıydı superonline ve netspeedde. planetdp falan girmiyor bunda, netspeedde her türlü site açıktı. proxy kullanıyor olabilir netman. dns işlemiyor..
fiyatına göre iyi, kullanılmaz değil ama dns işlememesi tercih değiştirebilir.
-
Merhabalar arkadaşlar Netman'ı İstanbulda kullanan varmı acaba. millenicom 150 TL den 250 tl ye çıkartıyor fiyatı Netmana geçmeyi düşünüyorum istanbulda kullanıp memnun olan veya olmayan varmı acaba
-
Netmana abone olmak adına 3 4 defa mesaj attım whatupdan kısa sürede döndülef uzun uzun hersoruma cebavda verildi,netgalaxi mağduru olduğum için kısa sürede geçicem
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Millenicom dan Netman a geçtim. pişmanım.. CS oynayamıyorum ping yüzünden..
-
Netgalaksi mağduru iki kişiyiz bir ben bir arkadaş dğn onun geçiş onaylanmış fiber,şuan sorunsuz kullanıyor hız olarak son test sonucunda 86 civarı hız almış,neden 100 e yakın değil bilemedim,bende dün başvurdum umarım kısa sürede geçiş olur,
Ayrıca modeme ne şifre nede müdahale edilmeden direk sinyal helmiş olmasına şaşırdım açıkçası,
Ben şehir dışındayken bu netgalaksi sorunu başladığı için nasıl müdahale edip modem arayüze girerim diyordum ,süper oldu bu durum,
Netman umarım pişman etmez
O kadar kötü mü ping. VDSL mi fiber mi sizinki
Ping konusuna açıklık getirecek kimse var mı?
Merkezi ankarada olan iss hangileri bilgisi olan var mı?
Modem kullanıcı adı tcno@netman ve şifre tcno olarak mı geliyor.
Modemi devreye alamadım bir türlü
Ekleme: Şifreyi eksik vermişler.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jorge -- 16 Mayıs 2023; 8:53:30 >
Whatsap tan başvuru yaptım, dönüş yok.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X