Ben reklamsız 94.140.14.14 dns kullanıyorum. Büyük oranda inatbox'ın reklamlarını engelliyor |
Netman 100 Mbps 199,90 TL (12. sayfa)
-
-
-
-
Hocam bu dns yi girdiğinizde hiz düşmesi oluyormu birde banka işlemleri kullanıyorum, dns değiştirmenin güvenlik açısından sıkıntısı var mı..
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hocam sizin modemin wifi'ında sıkıntı var herhalde kabloyla test yapın bence. Dün 100 Mbps'den 500 Mbps pakete geçtim sonuçlar günün her saati aynı. An itibariyle kablolu olarak yaptığım testin sonucu;
-
Poyraznet den netman a geçmeyi düşünüyorum sizce mantıklı mı? Poyrazda ping stabil değil
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
MH ile konuşan var mı? Ne zamana kadar sabit fiyat veriyor?
Teşekkürler, netgalaksiden ana merkezi yaşadığım yerde olduğundan poyraza geçtim ama tereddütlerim var poyrazda sanırım 3 ay durma şartı vardı(cezasız ayrılmak için) bu firmayı deneyebilirim.
Daha önce poyraz kullandıysanız hangisini tavsiye edersiniz.
Ben vdsl poyraz kullanıyorum fibere geçeceğim. 100mbps fiber iki firmada da modemle birlikte 120TL ama poyrazda kurulum aktivasyon yok. Poyrazla fibere geçeyim olmadı netman a hat taşırım artık. Teşekkürler:)
Netgalaksi ilk üye olduğumda(pandemi başlangıcıdır) yanılmıyorsam 6 ay demişti orada bile yalan yanlış yaptılarsa helal olsun:)
Beyler kablo çekim işini bize itelemeye çalışıyor telekom ekipleri , daha doğrusu kutunun konulduğu yer çok saçma oldu yukarı katlara çekilmesi için delmek istiyorlar işlerine kolay geliyor , halbuki fiber kutunun hemen yanında eski sabit telefon hatlarının olduğu kutu var o kutudan dairelere telefon hattı çıkıyor , o kablolar ordan iptal edilip ( artık sabit telefon kullanan yok ) ordan çekilebilir ama sıkıntı var şuan
-
Hocam her daire sakini tekkk tekk elektrikçiye paramı verecek 300 -400 den aşağı da cekmiyorlar , bakalım akşam yönetimle konuşacaz
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X