Şimdi Ara

Netman 100 Mbps 199,90 TL (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
466
Cevap
19
Favori
31.924
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• Arseyus kullanıcısına yanıt
    Yaklaşık 2 haftadır netman 100 mb fiber kullanıyorum benimle birlikte suan 6 kisi netglaksiden gectik ben hariç diğerleri vdsl abonesi, kesinti kopma vs karşılaşmadım, net glaksidede 3 ay bulundum ondada kesinti yaşamamıştım taki interneti tamamen kullanamaz duruma gelene kadar, bulunduğunuz lokasyonda onemli, istanbulda bulunan arkadasim netman vdsl kullanıyor ara ara kesintileri oluyormus , modemi eski ondanmi bağlantılarından mi çözemedi, diğerleri sıkıntı yaşamadı, netglakside hız olarak ne alıyorlar ise netmandada aynı hızı alıyorlar.. Aşağıda yeni değerlerim. Suan memnunum..
    Netman 100 Mbps 199,90 TL Netman 100 Mbps 199,90 TL Netman 100 Mbps 199,90 TL Netman 100 Mbps 199,90 TL

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Nevzat.Yildiz N kullanıcısına yanıt

Teşekkür ederim.

Gıbırnet ile bir görüşmemiz var olmazsa eğer netmana geçicem gibi duruyor.

Fiber optik eve kadar geliyor sorun çıkmyacak gibime geliyor.

• HesaplıBilgi kullanıcısına yanıt

Vdsl'de ping sorununuz yoksa güzel.

Eve kadar fiber optik var sorun çıkmaz o zaman Netman 100 Mbps 199,90 TL 

• Arseyus kullanıcısına yanıt

Eve kadar gelen fiber optik Türk Telekom'un mu yoksa Superonline'ın mı? Ben hali hazırda SO fiber kullanıyorum. Salonuma kadar ince kablo fiber optik geliyor. SO'dan memnunum ama fiyatlar çok artacak O nedenle alternatif arayışındayım.

Binamızda TT'nın VDSL alt yapısı da var ama TT'nin alt yapısı sorgulamasında binamızda fiber de olduğu görünüyor.

SO altyapısı kullanan sanırım sadece millenicom var o da SO'dan çok da ucuz değil.

Başka şirket biliyor musunuz SO fiber altyapısı kullanan?

• So'da benimde bildiği millenicom.

Eğer yanlışım yoksa vodafone so alt yapısından verebiliyordu ama tavsiye etmiyorum.

So alt yapım olsa bile alternatif olsaydı so geçmezdim varsa türk telekom ona geçin.

• Bende netgalaksiden geçiş için evrakları bugün gönderdim. Umarım sorunsuz şekilde geçiş sağlanır. Müşteri hizmetlerine ulaşmak sıkıntı gibi wp den yaşıyoruz. İşim düşmez inşallah.

Aktivasyon sağlandıktan sonra bilgilendirme mesajı geliyor mu?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • vdsl upload hızı kaç? 100mbit yazıyor sadece upload yazmıyor

• jorge kullanıcısına yanıt
    Hocam merhaba gidişat ile ilgili bilgi paylaşır mısınız? Netgalaksi 96 saattir onay için bekletiyor, red yiyoruz. Tekrar başvuru yapıyoruz.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Bianconero kullanıcısına yanıt
    Arkadaş 100 mb ye kadar vdsl kullanıyor upload 8 mis , görüntü biraz yarı yamalak arkadas 50 yaş üstü anca bu kadar atabildi.. Netman 100 Mbps 199,90 TL

• acebi kullanıcısına yanıt
    Dün netgalaksi müşteri hizmetlerine ulaşabilirim bazı sorunlar var onların giderilmesi bekleniyor dedi. Geçiş yapacağımı onay verip vermediklerini sordum yapabileceğimi bir sorun olmayacağını söyledi. Pek güven vermedi açıkçası ugrastirmazlar inşallah.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyler bende millenicom kullanıyordum iptal ettim bugün e-devletten ve netman'a başvurdum türk telekom ekipleri cumartesi ve pazar günleri kuruluma geliyorlar mı ? hafta içi evde olmuyorum zira ...

• Netspeed den geçtim bakalım nasıl olacak giriş işlemleri yapılıyor denildi henüz açılmadı inşallah ilk günden sorun başlamaz korkmadım değil hani 🙂

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hosgeldiniz arkadaşlar netman sizinle birlikte güçlenerek ilerleyen zamanda bir supermana dönüşecektir:)) şaka bir yana şuana kadar sıkıntı yaşamadım umarım böyle gider , wp den mh yardımcı oluyor her türlü, daha telefonla hiç iletişim kurmadım umarım kurmak zorundada kalmayız, netglaksiye gectim 3 ayda patladı 11 gün İnternetsiz kaldım, artık daha araştırmacı olmak gerekiyor..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nevzat.Yildiz -- 4 Mayıs 2023; 19:56:32 >
  • helsloot kullanıcısına yanıt

edevletten nasıl abone oldunuz ben linki göremedim

• yolcu365 kullanıcısına yanıt
    Millenicomu e devletten iptal etmiş.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Netman 100 Mbps 199,90 TL

Upload 14 alıyordum netman da 7 lerde ilerleyen zamanda yükselir herhalde ping bir tık artmış gibi gerçi şuan yoğun saatler olduğundan da kaynaklanıyor olabilir bakalım yaşayıp göreceğiz bu arada netspeed ten geçtim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.