Beyler memnun musunuz geçilir mi? |
Netman 100 Mbps 199,90 TL (10. sayfa)
-
-
-
Teşekkür ederim.
Gıbırnet ile bir görüşmemiz var olmazsa eğer netmana geçicem gibi duruyor.
Fiber optik eve kadar geliyor sorun çıkmyacak gibime geliyor.
-
Vdsl'de ping sorununuz yoksa güzel.
Eve kadar fiber optik var sorun çıkmaz o zaman
-
Eve kadar gelen fiber optik Türk Telekom'un mu yoksa Superonline'ın mı? Ben hali hazırda SO fiber kullanıyorum. Salonuma kadar ince kablo fiber optik geliyor. SO'dan memnunum ama fiyatlar çok artacak O nedenle alternatif arayışındayım.
Binamızda TT'nın VDSL alt yapısı da var ama TT'nin alt yapısı sorgulamasında binamızda fiber de olduğu görünüyor.
SO altyapısı kullanan sanırım sadece millenicom var o da SO'dan çok da ucuz değil.
Başka şirket biliyor musunuz SO fiber altyapısı kullanan?
-
So'da benimde bildiği millenicom.
Eğer yanlışım yoksa vodafone so alt yapısından verebiliyordu ama tavsiye etmiyorum.
So alt yapım olsa bile alternatif olsaydı so geçmezdim varsa türk telekom ona geçin.
-
Bende netgalaksiden geçiş için evrakları bugün gönderdim. Umarım sorunsuz şekilde geçiş sağlanır. Müşteri hizmetlerine ulaşmak sıkıntı gibi wp den yaşıyoruz. İşim düşmez inşallah.
Aktivasyon sağlandıktan sonra bilgilendirme mesajı geliyor mu?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
vdsl upload hızı kaç? 100mbit yazıyor sadece upload yazmıyor
-
Hocam merhaba gidişat ile ilgili bilgi paylaşır mısınız? Netgalaksi 96 saattir onay için bekletiyor, red yiyoruz. Tekrar başvuru yapıyoruz.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
-
Dün netgalaksi müşteri hizmetlerine ulaşabilirim bazı sorunlar var onların giderilmesi bekleniyor dedi. Geçiş yapacağımı onay verip vermediklerini sordum yapabileceğimi bir sorun olmayacağını söyledi. Pek güven vermedi açıkçası ugrastirmazlar inşallah.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Beyler bende millenicom kullanıyordum iptal ettim bugün e-devletten ve netman'a başvurdum türk telekom ekipleri cumartesi ve pazar günleri kuruluma geliyorlar mı ? hafta içi evde olmuyorum zira ...
-
Netspeed den geçtim bakalım nasıl olacak giriş işlemleri yapılıyor denildi henüz açılmadı inşallah ilk günden sorun başlamaz korkmadım değil hani 🙂
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hosgeldiniz arkadaşlar netman sizinle birlikte güçlenerek ilerleyen zamanda bir supermana dönüşecektir:)) şaka bir yana şuana kadar sıkıntı yaşamadım umarım böyle gider , wp den mh yardımcı oluyor her türlü, daha telefonla hiç iletişim kurmadım umarım kurmak zorundada kalmayız, netglaksiye gectim 3 ayda patladı 11 gün İnternetsiz kaldım, artık daha araştırmacı olmak gerekiyor..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nevzat.Yildiz -- 4 Mayıs 2023; 19:56:32 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
edevletten nasıl abone oldunuz ben linki göremedim
-
Millenicomu e devletten iptal etmiş.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Upload 14 alıyordum netman da 7 lerde ilerleyen zamanda yükselir herhalde ping bir tık artmış gibi gerçi şuan yoğun saatler olduğundan da kaynaklanıyor olabilir bakalım yaşayıp göreceğiz bu arada netspeed ten geçtim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X