Şimdi Ara

Netman 100 Mbps 199,90 TL (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
466
Cevap
19
Favori
31.924
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben şu an kurulum dahi yapamıyorum. Dsl ışığı yanmadı modemde. Dakika bir gol bir diyebilirim. Umarım kısa sürede halledebiliriz.

• _CHARLOTTE_ kullanıcısına yanıt

Hocam cepte sozlesme programı ile onaylayabilecegimi soylediler sözleşmeyi. Guvenilir mi acaba bu program?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • HesaplıBilgi kullanıcısına yanıt

Rota aynı hocam değişiklik yapılmamış. Bende de Turk Telekom Izmir çıkmıyor. Muhtemelen Telekomun test sunucusu kapalı.

• fiber altyapı da kurulum ekibi darireye kadar ücretsiz bir şekilde fiber kabloyu çekiyor mu

• helsloot kullanıcısına yanıt

Hocam tamamen Türk Telekom ekibinin ruh haline bağlı Netman 100 Mbps 199,90 TL  Canları isterse çekerler, canları istemezse olmuyo burası diyip iptal eder geçerler. Bazen eski telefon hatlarını kılavuz olarak kullanıp sıva altından fiber çekebiliyorlar. Apartmanda başka bir fiber kullanıcı varsa ondan en net bilgiyi alabilirsin.

Bu arada bazı binalarda FTTH olarak değilde FTTB olarak da hizmet verebiliyorlar. Aşağıya switch koydularsa FTTB oluyor. Eve kadar cat6 varsa onu kullanıyorlar

• Yaklaşık 1 hafta oldu netmana geçeli arkadaşlar 100 mb fiber tarifesindeyim şuan iyi gidiyor değerlerim aşağıda Netman 100 Mbps 199,90 TL

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nevzat.Yildiz -- 27 Nisan 2023; 19:23:52 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Nevzat.Yildiz N kullanıcısına yanıt

Download ve Upload'ın vanaları bozulmuş fazla fazla geliyor Netman 100 Mbps 199,90 TL 

• Beyler benim sorun halloldu, şu an direk verilen hızı alıyorum.

• Gencler selam 99tl uygun bir fiyat netspeed bindiriminden/zammindan itibaren yani onumuzdeki ay başından itibaren gecmeyi düşünüyorum, referans kodu vs paylaşımı var mı, deneyiminiz nasıldır, saygılar

• Arkadaşlar fiber altyapıda kendi modemimizi kullanabiliyor muyuz?

Uzun zamandır turk.net kullanıyorum. Kışın başka evde olduğum için donduruyordum 2 senedir. Malum fiyatı uçtu. Bu firmayı düşünüyorum. Gerçi bunda da 90 gün dondurma var ama hiç yoktan iyidir.

Kendi modemini deneyen varsa cevap verirlerse sevinirim...

• DasheriM kullanıcısına yanıt

Fiberde başka modem kullanımına Türk Telekom müsade etmiyor hocam. Telekom illa modem iteleyecek Netman 100 Mbps 199,90 TL 

• quaresma07 Q kullanıcısına yanıt
    Hocam yanlışınız var. Uzun zamandır Türknet kullanıyorum ve yaklaşık 1.5 sene önce Telekom altyapısı ile fiber oldu altyapım. 1-2 ay sonra dns bile giremediğim için dayanamayıp Mercusys MR50G ac1900 Router aldım ve sorunsuz kullanıyordum. Bazı firmalarda kilit VS var deniyor ondan sormuştum.

Ha zaten modemi itelediler ama Türknet modem ücreti almıyordu. Bodrumda kutusunda duruyor. İade VS gerekirse veririm. Fiyat farkı sorun değil sorun dns bile girilmeyen çekimi az olan Telekom modemi kullanmak istememem...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DasheriM -- 1 Mayıs 2023; 23:55:46 >
  • DasheriM kullanıcısına yanıt

Hocam illaki başka modem kullanmak için çözümler var ancak Türk Telekom gözünden onların verdiği modem harici başka modem kullanılmasını istemiyor. O yüzden müsade etmiyor dedim. Kaldı ki araştırmalarıma göre Türk Telekom fiber altyapıda İSS lerden modem bedelini sen kullansanda kullanmasanda tahsil ediyor. Bazı firmalarda modem ücretsiz deniyor ama paket fiyatına dahil edilmiş oluyor, bazılarında + modem bedeli diyorlar paket fiyatını düşük tutuyorlar. Netman'de + modem bedeli diyorlar ama altyapın VDSL'de olsa Fiber'de olsa 100 Mbps 99.90 TL diyor. Olay tamamen pazarlama stratejisi. Fiber altyapı kullanıyorsan bir şekilde o modem parası müşterinin cebinden çıkıyor. Türk Telekom sağolsun ne diyelim Netman 100 Mbps 199,90 TL 

• quaresma07 Q kullanıcısına yanıt
    Evet her türlü modemi kilitliyor onda sorun yok hocam. Yukarıda başka bir arkadaş fiber için 20 TL modem bedeli var demişti. Ona da kabulüm 250 vereceğime 120 veririm. Kendi modemimi kullanmak mesele. Telekom modemi bayağı kötü çünkü.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DasheriM -- 2 Mayıs 2023; 1:56:6 >
  • Kullanıcısı şuan az gibi ama denemek istiyorum lakin 2 ay önce netspeede taşımıştım hattı yine de başka firmaya geçebilir miyim?

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.