Şimdi Ara

Netman 100 Mbps 199,90 TL (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
466
Cevap
19
Favori
31.924
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Tarifeniz Fiber mi yoksa Vdsl mi , vdsl kullanan arkadaşlar 8 mb upload hızı almaktalar, fiberde ise 15 mb upload hizi ortalama

Şuan fiber 100 tarifesi anlık sonuçlar
    Netman 100 Mbps 199,90 TL Netman 100 Mbps 199,90 TL

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nevzat.Yildiz -- 4 Mayıs 2023; 21:11:52 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• mevcut İSSyi iptal etmeden geçiş yapmak lazım

yoksa yeniden kurulum hat tesisi vs fazladan ücret ödememek lazım

peki referans kodu filan ile faturaya indirim veya 1 ay ücretsiz jestleri varmı bu netman da?

net bilgi ana sayfada görünmüyor ?

herşeyi whatsaptan sorup öğrenebiliyor muyuz?

ilerki ayda zam yapmama arantileri var mı?

• vitriol kullanıcısına yanıt
    Hocam zaten 99 tl ye 100 mb fiber yada vdsl veriyor daha nasıl kod indirim filan versin, wp den her türlü soruyu cevaplıyorlar, cevap süreleri ortalama 5 dk ile 10 dk arasi , ilerleyen surecte zam yapmazlarsa çok iyi olur turktelekom tarifelere zam yaparsa mecbur alt firmalarda tarifelere zam yapacaklar ona çözüm yok zaten, Net speed gibi daha saglayici TurkTelekom zam yapmadan tarifelere zam yaparsa müşteri kaybeder

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nevzat.Yildiz -- 4 Mayıs 2023; 21:41:2 >
  • An itibari ile geçiş sağladık ama 100mbit destekleyen hattıma down 35 up 6 vermişler.
    Whatsaptan yazdım cvp bekliyorum.
    Ping hayal kırıklığı oldu
    40çıkıyor
    Kocaeli darıca dayım
    İnternet kutusu 12
    Netgalaksi 10
    Şanlıurfada bulunan teknobil bile 30civarı çıkıyordu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Netman 100 Mbps 199,90 TL

• Hocam benim pingler ortalama 10-18 ms civarı çıkıyor. Test yaptığınız sunucuda veya wifi bağlantınızda sorun olabilir mi? Forumdaki netman kullanan diğer arkadaşlarında değerleri üç aşağı beş yukarı benimki gibi çıkıyor.

• diyelim ki NETMANa geçtim

mevcut İSSyi iptal etmeden geçiş yapacağım

fakat 2 ay sonrası bulunduğum yerden en az 180 km uzak başka bir şehire taşınma durumum var

geçtiğim takdirde Netman veya diğer özel İSS firmaları

taşındığım başka şehre internet hattı aktarmakta kolaylık sağlar mı?

yeniden kurulum hat tesisi vs fazladan ücret ödemek asla istemiyorum

• Bu firma bilgi almak için yazıyorum gece gündüz hız düşümü, maçlarda ve ip tv dijital platformlarda sosyal medyada toplantı eğitim günlük yaşamda test eden varmı? İzmir ve civarında kullanan varsa bilgi almak isterim bu ara popüler oldu duyuyorum gruplardan kullanıcı deneyimine ihtiyacımız vardır. Hangi sunucu kullanıyor yurtdışı yurtiçi. Abonelik nasıl oluyor çıktı alınıp kargo ile mi yollanıyor ödeme nasıl yapılıyor teknik desteği varmıdır uzaktan destek verebilecek yeri gelecek telekom ekibi gönderebilecek veya whatsapp telefon hangi saatler arası açıktır? Vdsl altyapı geçmeyi düşünüyorum fazla bir deneyim yok gibi.

• mburak32 kullanıcısına yanıt

netman = milenicomun mu ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yolcu365 -- 5 Mayıs 2023; 19:4:49 >
  • yolcu365 kullanıcısına yanıt

bildiğim kadarıyla değil.

• Nevzat.Yildiz N kullanıcısına yanıt

Vdsl bağlantım netspeed ten geçtim netspeed de 14 upload alıyordum download 50 civarıydı netman bugün 30-40 arası değişiyor upload da 7-8 gibi geliyor ping bi tık daha fazla bakalım daha 2. günüm yaşayıp göreceğiz müşteri hizmetleri olayı da açıkcası çok güven vermedi inşallah pişman olmam bakalım zaman ne gösterecek

• Bu akşam bein connect ve inattv aşırı donma söz konusu idi.ping 120 40 arası abuk sabuk.hız 15mbit (77mbit normalde) civarında.

• günün 24 saati hız stabilmi acaba?

• yolcu365 kullanıcısına yanıt
    Bende stabilize fiber 100 mb kullanıyorum şuan sıkıntı yok..

• Bağlattığımdan bu yana hiç sorun olmadı. Vaad ettikleri hızı günün her saati veriyorlar. Ping değerleride stabil.

• 2ekmek1sut kullanıcısına yanıt

Hocam sizde altyapı kaynaklı sıkıntı olabilir mi? Çünkü aynı saatlerde bende hiçbir sorun yoktu inat vs bende kullanıyorum

• yusufyulaa Y kullanıcısına yanıt
    Bende inatv ile inatbox kullanıyorum 1080p seçili hiçbir takılma yok tek sıkıntı reklam işi, reklam olmayaydı iyiydi ama yapacak bisey yok bunlarda reklamlar ile geçiniyorlar sanirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nevzat.Yildiz -- 6 Mayıs 2023; 23:23:33 >
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.