Şimdi Ara

Netmaster CBW-383Z4 Hız Düşme, Kopma Sorunlarına ÇÖZÜM BURDA! (29. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
785
Cevap
67
Favori
87.606
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Modeme yazılım güncellemesi yapmak istiyorum, dosyayı indiriyorum güncelle dedigimizde sayfa bulunamadı diyor..20 defa denedim sonuç hep aynı.. delirmek üzereyim :)
  • Teken kullanıcısına yanıt
    Güncel olduğu icin yapamiyorsun

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar hangi torrent programını indirdiysem maalesef torrent hızımda sorun var bu konuyu çözebilen var mı acaba ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serguzest25 -- 26 Şubat 2015; 17:03:11 >
  • Utorrent adlı programı indirebilirsin.Gayet güzel ve kullanıslı.
  • serguzest25 kullanıcısına yanıt
    İşletim sistemin nedir?

Ben OSX-Win7 X64 ve Ubuntu'da sadece Transmission GTK kullanıyorum ve trackerlar iyi olduğu sürece 50 Mbps hattımda 6 MB/s hızları rahat görüyorum, özellikle Ubuntu'da ama Win7 ve OsX'de de 4-5 Mb/s hızları gayet rahat görüyorum.Ancak dediğim gibi torrent olayı daha çok tracker-seeder ve ratio olayıyla ilgilidir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Charmlander -- 28 Şubat 2015; 11:41:02 >

• Up

• valla ben kararımı verdim router alacağım. yazdığınız şeyleri denedim ama sanırım kiminde çalışıyor kiminde çalışmıyor modem hakikaten çok garip bir modem

geçen ay nitro'ya geçtim inanın internetim 1 hafta kullanılmaz haldeydi. sorun modemde düzelmiyor anasını sattığım şeyi :)

tp link range extender almıştım ama tam istediğim verimi alamadım eğer router alırsam daha iyi verim alır mıyım?
  • darthskywalker kullanıcısına yanıt
    Router daha faydalı olur

• KacaKTV kullanıcısına yanıt
    Peki tavsiye edeceginiz bir urun var mi? Tp linkin 70tl ye urunleri var yeterli olur mu? Bir de yanlisim varsa duzeltin routerin amaci tam olarak cekim gucu kotu olan netmaster modemin cekim gucunu artirmak degil mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: darthskywalker

Peki tavsiye edeceginiz bir urun var mi? Tp linkin 70tl ye urunleri var yeterli olur mu? Bir de yanlisim varsa duzeltin routerin amaci tam olarak cekim gucu kotu olan netmaster modemin cekim gucunu artirmak degil mi?

Ana sayfada kesin cozum diye yazdim marka model yaziyor. Routeri anteni kötü olan netmaster yerine kullaniyoruz. Yani routerin wirelessi ile internete baglanacaksiniz

• KacaKTV kullanıcısına yanıt
    Aa evet ben onu kacirmisim tamam dostum alayim bu urunu tesekkur ederim

• quote:

Orijinalden alıntı: darthskywalker

Aa evet ben onu kacirmisim tamam dostum alayim bu urunu tesekkur ederim

Al bir dene işini görür

• arkadaşlar bu tel 1 ve tel 2 ışıkları yanıp sönüyor sürekli bugün bağlattım daha nedir bunlar ?

2.olarak benim donanım sürümü 1.10
  • ReflexAction kullanıcısına yanıt
    Ben de geçtiğimiz cuma günü bağlattım, aynı durum bende de mevcut. Modem ayarlarında bunu nasıl kapatacağıma dair bir yer bulamadım. Eğer çözüm bulursanız beni de haberdar ediniz lütfen...
  • Fazla kafaya takmayın bende de yanıp duruyorlar.VOiP telefon aradıkları için sanırım yanıp sönüyor.
  • Elimde eskiden kalan TP-Link TL-WR740N Router var. Modemi bu aletle köprü yapsam daha iyi bir performans alır mıyım acaba?
  • hayırlı günler arkadaşlar, ben de uydunet 25mbit ve başlıktaki modemi kullanıyorum, sorunum şu; yaklaşık 2 hafta önce internetime yabancı birisinin bağlandığını fark ettim, daha sonra bağlantı adı ve şifresini değiştirdim. Ertesi gün dizüstü bilgisayarımla internete bağlantı sorunu yaşadım. Bilgisayarım ağa bağlanıyor, yaklaşık bir 10-15 dk internete de bağlanıyor fakat sonra sağ altta internet durum göstergesinde ünlem işareti çıkıyor ve internet bağlantısı gidiyor, hiçbir siteye giremiyorum, programlar da interneti kullanamıyor, ethernet kablosu ile denedim yine aynı sorun mevcut. Bilgisayarı yeniden başlatınca tekrar başa dönüyorum ve aynı sorunu yaşıyorum. Evdeki diğer bilgisayar ve telefonlarda herhangi bir sorun yok. Bu sorun ile ilgili arama yapıp birçok yolu denedim ama değişiklik olmadı. Bilgisi olan arkadaşlarım yardımcı olurlarsa çok sevinirim, bir de router almayı düşünüyorum, sizce router bu sorunumu çözer mi? Teşekkür ederim.

• quote:

Orijinalden alıntı: mert6385

Ben de modemle sorun cekiyordum. Wireless baglantisi cok kotuydu.modemden 2 metre ileri gidince 3mbt hiz alabiliyordum, hizim 25 mbit olmasina ragmen. Esi adsl modemimi router olarak baglafim ve ona baglaniyorum. Her odada wireless iyi durumda ve stabil.

Ekleme: eski adsl modemi ethernet ile uydunet modemine bagladim ve direkt adsl modeme internet geldi. Telefonlar falan uydunet modeme baglanmasin diye de modem ayarlarindan wireless'i kapattim

Hocam tam olarak hangi ayarlari yaptiniz her iki modemde?
  • quote:

Orijinalden alıntı: slajer

quote:

Orijinalden alıntı: mert6385

Ben de modemle sorun cekiyordum. Wireless baglantisi cok kotuydu.modemden 2 metre ileri gidince 3mbt hiz alabiliyordum, hizim 25 mbit olmasina ragmen. Esi adsl modemimi router olarak baglafim ve ona baglaniyorum. Her odada wireless iyi durumda ve stabil.

Ekleme: eski adsl modemi ethernet ile uydunet modemine bagladim ve direkt adsl modeme internet geldi. Telefonlar falan uydunet modeme baglanmasin diye de modem ayarlarindan wireless'i kapattim

Hocam tam olarak hangi ayarlari yaptiniz her iki modemde?

2 işlem yaptım;

- ilki ethernet kablosuyla eski adsl modemimi netmaster(kablo modem) ile bağladım.(hiç ayar yapmadan kendisi direkt wireless olarak interneti dağtmaya başladı)
    - ikincisi de netmaster'ın wireless ını kapattım boşa çalışmasın diye.

• ultrahasan U kullanıcısına yanıt
    Sayın Kullanıcımız,

Bahsettiğiniz problem bilgisayar kaynaklı görünmektedir. Bilgisayarınızın teknik servisinden destek alabilirsiniz.

Saygılarımızla,
    NetMASTER
  • 
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.