Şimdi Ara

Netmaster CBW-383Z4 Hız Düşme, Kopma Sorunlarına ÇÖZÜM BURDA! (31. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
785
Cevap
67
Favori
87.576
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: osmanlıminder

modeme guncelleme çıktı farkı nedir baktınızmı

SMS gelmişti geçen gün yeni yazılım otomatik yüklenecektir diye ancak yüklendiysede fark etmedim. Sitesinde de changelog yazmıyor nelerin değiştiği.
  • Arkadaşlar teledünyayı açtığımda lolde ping stabil olmuyor sürekli 500e çıkıp tekrar 47ye iniyor ne yapayım
  • Arkadaşlar routerlar nasıl kullanılıyor? Elimde 2 tane wifi modem var bunları nasıl kullanabilirim?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu modemden bir ben mi memnunum , her yerde canavar gibi çekiyor.
  • Markus Schulz kullanıcısına yanıt
    Çekim gücü hariç memnunum diyebilirim.Laptop 3-4 diş alırken telefonda kayboluyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SkyTech74 -- 22 Haziran 2015; 21:53:29 >
  • Oscar Heykeli kullanıcısına yanıt
    Modemden router'a(elinizdeki wi-fi modem) kablo çekin.
    Modem arayüzüne girin.192.168.0.1 girin.Durum --> Güvenlik --> Modu Bridge yapıyoruz sonra modemi ve wi-fi modemi kapatıp açıyoruz.
    Olursa haber verin çünkü teorik olarak söyledim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SkyTech74 -- 22 Haziran 2015; 21:57:36 >
  • SkyTech74 kullanıcısına yanıt
    Hocam suan telefonda oturma odasindayim iki kapi bir oda var 3 dis full

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar ilk mesajdan farklı olarak hangi ayarlar yapılmalı ? Güncelleme gelmiş galiba bazı ayarlar yok orada
  • güncelleme sonrası modem berbatlaştı gmail'i 4 dakikada açtim.Spotif dinliyim dedim kekeme birisi söylüyor sandım.Rezillik resmen.Dns ler mi patladı acaba ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ReflexAction

Arkadaşlar merhaba bu son 1 ayda bazı dönemlerde internetim gidiyor 1 dk içinde geri geliyor ışıklar falan hepsi normal chrome dan bağlanmaya çalıştığımda şu hatayı alıyorum
    ''DNS_PROBE_FINISHED_NO_INTERNET'' varmıdır çözümü ?

Not: DNS falan hepsi otomatikte

aynı sorun bende de var ayrıca telefondan bağlandığım zamanda telefon modeme bağlı görünmesine rağmen internet olmuyor sık sık kopmalar oluyor
  • Arkadaşlar internetim şu sıralar muazzam derecede berbat download speed 1 mb olarak gösteriyor sanırım birkaç gün içinde güncelleme gelmiş çözümünü bilen var mı ?
  • Arkadaşlar benim farklı bir sorunum var bu modemle alakalı ,modem evdeki kullandığım pc monitöründen belli bir uzaklıkta olmasına rağmen titreme ve aşırı derecede karıncalandırma yapıyor yakın iken bu daha beterdi evdeki bir başka tv+monitor olan cihazımda da aynı sorun mevcut ,bu olay sizlerinde başına geldim,yaşadınız mı görüp duydunuz mu,bilgi verebilirseniz sevinirim ,çünkü ona göre fırmaya çıkışacağım adamlar beni resmen yalancı duruma düşürüyor teknik ekibin gorduğu halde,

• quote:

Orijinalden alıntı: Dhiozy

Arkadaşlar internetim şu sıralar muazzam derecede berbat download speed 1 mb olarak gösteriyor sanırım birkaç gün içinde güncelleme gelmiş çözümünü bilen var mı ?

Şu mesajda da belirttiğim gibi bende de aynı sorun var. Sorunun varlığının yayılması amacıyla bu konuya da yazıyorum. Çözümü bilen var mıdır? Varsa söyleyebilir mi? Teşekkürler.

• http://www.culha.net/blog/1104-wireless-ipuclari.html şu sayfadaki belirtilen ayarları kullanıyorum memnunum.

güncellemeden sonra bağlantı çok kötüydü ayarları kurcaladım. sonra tekrar o sitedeki önerilen ayarları yaptım yine memnunum şu an.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahmcol

http://www.culha.net/blog/1104-wireless-ipuclari.html şu sayfadaki belirtilen ayarları kullanıyorum memnunum.

güncellemeden sonra bağlantı çok kötüydü ayarları kurcaladım. sonra tekrar o sitedeki önerilen ayarları yaptım yine memnunum şu an.

Hocam gelişmiş kablosuz ayarlarında neyi değiştirirsem bir veya daha fazla giriş hatası diye bir hata alıyorum. Bir türlü değiştirmeme izin vermiyor modem. Siz bunu nasıl çözdünüz?

• Bir duvar ötesini çekmeyen modem yüzünden bıktım bu uydunetten.
  • Güncellemeden sonra uydunet dns ile ps4'e giremiyorum

Önceki uydunet dns ile ps4'te download ve upload hızını tam olarak alıyordum

Diğer dnsler yarım hız veriyor

Umarım geçicidir

• selamlar bende bi uydunet modemzedeyim malesef. 5 metre ötedeki odada 0 çekmesiyle beni benden aldı bu modem. Konuda ki tavsiye üzerine tp link wr841n modelini aldım. Anlatıldığı gibi ana modemden kablosuzu ve router özelliğini kapatıp bridge e aldım. Sonra mavi porttan birbirine bağladım ve oldu. Artık tp link üzerinden bağlanıyorum internete. Tam sevinmişken birde ne göriyim modem gene aynı çekim gücünde. Yani aynı tas aynı hamam. Neyi yanlış yaptım yada neyi yapmadım çözemedim. Yardım edebilirseniz çok sevinirim, durduk yere 100 kaat bayıldık bide modeme.
  • dr.Kaan D kullanıcısına yanıt
    Hata veriyor ama sanki kaydediyor ayni zamanda diye dusundum. Ama kontrol etmedim.

• ahmcol kullanıcısına yanıt
    hata vermesinin sebebi değişikliğe izin vermemesi hocam. geri geldiğinde kaydetmiş gibi görünüyor ama başa dönünce ilk ayarlar kalıyor maalesef gelişmiş özellikler kısmında neredeyse hiç bir değişikliğe izin verilmiyor.
  • 
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.