Şimdi Ara

Netmaster CBW-383Z4 modem ile SoRuN mu Yaşıyorsunuz, Çözüm... (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
185
Cevap
17
Favori
22.853
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Tplink routere dns giriniz daha iyi bağlanıyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Takip...
  • Arkadaşlar uydunete geçmeyi düşünüyorum.
    Ama bu ayar mevzusunu okuyunca burda kopmalar falan gözüm korktu...

Benim için wireless önemli değil. açmasamda olur.

kablolu şekilde bu modem düzgün çalısıyormu böyle bir ton ayar yapmam gerekiyor mu ?

yoksa bu ayarlar sadece wireless kullanmak isteyenler için mi ?
  • gaybo55 G kullanıcısına yanıt
    Hocam uydunet o kadar tuhaf ki dns adresine bağlı olarak kopma yapabiliyor.En iyi bilgi için Çevrenizde kullanan var ise sorun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: KüfürbazHaydoo

Hocam uydunet o kadar tuhaf ki dns adresine bağlı olarak kopma yapabiliyor.En iyi bilgi için Çevrenizde kullanan var ise sorun.

şansıma çevremde uydunet kullanan kimse yok iyimi :(
    Hocam 1 hafta deneye bilirsiniz memnun kalmazsaniz ücret ödemeden çıkabilirsiniz

• arkadaşlar ekşisözlükde falan sık sık gün içi netin gittiğini çoğu sayfanın açılmadıgını okuyorum.

bu sorhnlar heryerde herkes demi var yoksa bölgesel mi ?

ilk ay sorun yaşamam sonra çıldırtır geri de dönemem tahattten dolayı..
    Hocam işte şans işi fakat dediğim gibi 1 hafta deneyin derim içinizde kalmasin baktiniz içiniz rahay değil çıkarsınız

• quote:

Orijinalden alıntı: gaybo55

arkadaşlar ekşisözlükde falan sık sık gün içi netin gittiğini çoğu sayfanın açılmadıgını okuyorum.

Sonuç ne durumda

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Size ilginç bir sorunu söyliyim.Benim cbw-383z4 modem mağlesef servisten geri döndü dönmez olaydı. artık modemle pc arasına insan girerse kesilmeye başladı sizdede varmı bu problem?
  • quote:

Orijinalden alıntı: princeofpersiata

Size ilginç bir sorunu söyliyim.Benim cbw-383z4 modem mağlesef servisten geri döndü dönmez olaydı. artık modemle pc arasına insan girerse kesilmeye başladı sizdede varmı bu problem?

tekrar gönder
  • quote:

Orijinalden alıntı: engin_er_26

quote:

Orijinalden alıntı: princeofpersiata

Size ilginç bir sorunu söyliyim.Benim cbw-383z4 modem mağlesef servisten geri döndü dönmez olaydı. artık modemle pc arasına insan girerse kesilmeye başladı sizdede varmı bu problem?

tekrar gönder

Gerçekten düzeltmek için bi çözüm yokmu? bende sinyal cogaltmak için tplink WA850RE var ddwrt yükliyip wirelles yayınını bundanmı yapsam ?
  • princeofpersiata P kullanıcısına yanıt
    çözüm konu içerisinde detaylı olarak anlatıldı
  • quote:

Orijinalden alıntı: engin_er_26

quote:

Orijinalden alıntı: gaybo55

arkadaşlar ekşisözlükde falan sık sık gün içi netin gittiğini çoğu sayfanın açılmadıgını okuyorum.

Sonuç ne durumda

Sonuç

Chrome ve operada bir takım sorunlar yasadım sayfaların açmaması gibi sebebini bilemiyorum ama
    Mozillada sorunsuz bir şekilde kullanıyorum.

Şu ana kadar çok memnunum hiç bir şekilde internetin gitmesi netin kopması sorunları yaşamadım çok şükür..

Aynı sorunları ben de yaşıyorum. Bıktım artık.

• leren kullanıcısına yanıt
    Ben sayfalara girmeme hatasini dns ile çözdüm arkadaşlar uydunet saçma sapan dns ler veriyor google veya yandex dns dener misiniz?

• leren arkadasım mozilla kullanın hiç bir sorun yok.. Format atarsam yakın zamanda tekrar opera ve chrome da deneyeceğim aynı sorun oluyormu diye..
    KüfürbazHaydoo dostum ben google,yandex falan bir çok dnsle denedim o sorunu aşamadım .
    Mozilla kullanınca kalmadı sorun...

@KüfürbazHaydoo,leren
    Mozillanın diğer tarayıcılardan farkı verileri daha şifreli göndererek daha çok güvenlik sunmasıdır. Burdan yola çıkabilirsiniz denetim masanından güvenlik seçeneklerini kısın?
  • Netmaster ve Huawei yetkililerinin yönlendirmesiyle ben şöyle bir yola gittim Netmaster'a dokunmadım Huawei'yi ethernet ile bağlayıp (Lan1 port'una) Huawei modeminin dhcp özelliğini kapattım şuan sorunsuz kullanıyorum ama sanki eksik birşeyler var.
  • netmasters ın hala wireless ile ilgili problemleri var. Wireless 2.4 Ghz de, şinyal kalitesi 20Mhz de çalışmalı. Bir de Firewallı tamamen kapatın. Bağlantı ve DHCP sorunları çözülecektir. Öezllikle Windows 8 ve 8.1 de DHCP ataması yapamıyor. Bu şekilde çözüm sağlandı.

Edt: Ayrıca herhangi wireless modemi ya da ap'yi ethernet bağlantısından DHCP yönlendiricisi/aktarıcısı ayarına alıp kullanabilirsiniz. Ben 5 yıldan fazla motorola ve netmasters modem ile airties 6271kn ürününü alanı genişletmek için kullandım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi luridline -- 6 Ekim 2014; 12:30:32 >
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.