Şimdi Ara

netmaster cbw-700v ile Tp-Link TL-WA5110G ap yi (ap) olarak bağlama

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
936
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar evde netmaster cbw 700v wireless modemim var. fakat wifi sık kopmalar yüzünden yeni bir Tp-Link TL-WA5110G ap aldım
    amacım modemden kablolu olarak ap ye bağlanıp ordan da kablosuz olarak internete girmek. Bu modeme sahip olanlar böyle bir yöntem kullanarak sorunu çözdüklerini belirtmişler
    kullanım kılavuzunda çok açıklayıcı anlatmamış, bir türlü beceremedim, bilen arkadaşlar yardımcı olabilir mi ne tür ayarlar yapmam gerekiyor

• Şimdi bu cihaza kablo bagladın internet verdin diyelim sonuçta yine modemden alıcak interneti yani modemde kopma olduğunda 5110 daki internette gidicektir. Kopma yaşadığında cihazın üzerindeki hangi ışıklar sönüyor yazarmısın buraya
  • netmaster modemi kablolu olarak kullanırsam hiç kopma olmuyor. Ama wifi den bağlandığımda sık kopma yaşıyorum
    amacım modemden kabloyla ap ye bağlantı yapmak. ordanda wifi ile internete girmek
    kablosuz ağları arat dediğim zaman tp link ap yi görmesi gerekiyor . ben de wifi ile burdan bağlanacağım
    modem kablosuz olarak kullanılırsa kopma oluyor , kablo ile ap ye aktarıp ordan bağlanırsam kopma sorunu olmaz diye düşünüyorum
  • Ap bulma menüsünden eşleştirdinmi ? en azından airtieste vardı.
  • tplink i ap olarak bağladım 2 saat önce şu an gayet iyi hiç kopma olmadı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.