Şimdi Ara

NETMASTER cbw-700V - KABLOSUZ SORUNU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.820
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Bilgisayarımı kablo ile Netmaster cbw-700V modemime bağlayarak arayüzüne 192.168.0.1 adresinden admin - password şifresi ile giriş yapıyorum.

Ancak tüm sekmelere giriş yapabilmeme rağmen (Durum-Temel-Gelişmiş-Güvenlik Duvarı-Ebeveyn Kontrolü-MTA-Çıkış)bir tek KABLOSUZ sekmesine giriş yapamıyorum.

Kısa yoluhttp://192.168.0.1/wlanBasic.asp olan sayfa görüntülenemiyor.

Dolayısı ile modemi kablosuz olarak kullanabilmek için ayarlarını yapamıyorum. Modemimde kablosuz ışığıda yanmıyor?

Çözüm önerileriniz nedir?

Sorunun çözümü için call-centerı arayıp yazılım güncellemesi istedim ama oda sorunu çözmedi.
    /(81.704w.440.729.005 olan yazılımım şimdi 81.704w.440.729.006 oldu)

• 0 216 366 66 96 netmaster teknik servisi aradığımda, wireless kartımın yandığını ve değişmesi gerektiğini tarafıma bildirdiler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ajan83 -- 23 Kasım 2012; 11:09:07 >
  • Sayın Kullanıcımız,

Modeminizin kablosuz menüsü görüldüğü halde giriş yapılamıyorsa, kablosuz kartı arızalı olabilir. Kontrol ve tamiri için NetMASTER Destek Merkezi ile iletişime geçebilirsiniz. Destek merkezimiz her gün 08:00 - 22:00 saatleri arasında hizmet vermektedir.

021 366 66 96
    destek@netmaster.com.tr

Saygılarımızla,
  • Netmaster uydunet kullaniyorum her seye giriyor sadece clash of clans diye bir oyun var o acilmiyor baskasina baglaninca aciliyor ne yapmaliyim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.