Şimdi Ara

Netmaster CBW-700V Wireless Sorunu (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
269
Cevap
23
Favori
128.395
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    "düzenleyici modu_kapalı,altında seçmek için 2 giriş var birisi 802.11d diğeri 802.11h"
  • benim modem problemim sizlerle aynı mı tam anlamadım ama şöyle,
    modem wireless olarak güzel çekiyor zaten odanın hemen başında. belli bir süre olmaksızın(yani 10 dakikada bir veya 2 saatte bir, belli bir ritmi yok) bağlantı komple kopuyor. modemin ışıkları tam yanıyor fakat wireless olarak hiçbirşey gözükmüyor. modemi açıp kapatırsam sorun çözülüyor. 3 kere modemi değiştirdiler, aynı porblem. sayfadaki ayarları yaptım, değişmedi. en son gelen teknik servis elemanı "manyetik alan" diye zırvaladı. yaw akıl var mantık var. üst komşumun adsl modemi bizde tam çekiyor, ne bir kopma, ne de başka bir şey. demekki netmaster ın yaptığı modemler o kadar dandikki en küçük wireless hatasında veya manyetik hede hödö de zıçıyor.
    kısacası dostlar, bu netmaster yüzünden PARANOYAK oldum. her saniye mouse ile bakıyorum acaba bağlantı yerindemi diye. lütfen az biraz yardım. taahhüt şeysi yüzünden çıkamıyorum da...

• quote:

Orijinalden alıntı: barbieater

benim modem problemim sizlerle aynı mı tam anlamadım ama şöyle,
    modem wireless olarak güzel çekiyor zaten odanın hemen başında. belli bir süre olmaksızın(yani 10 dakikada bir veya 2 saatte bir, belli bir ritmi yok) bağlantı komple kopuyor. modemin ışıkları tam yanıyor fakat wireless olarak hiçbirşey gözükmüyor. modemi açıp kapatırsam sorun çözülüyor. 3 kere modemi değiştirdiler, aynı porblem. sayfadaki ayarları yaptım, değişmedi. en son gelen teknik servis elemanı "manyetik alan" diye zırvaladı. yaw akıl var mantık var. üst komşumun adsl modemi bizde tam çekiyor, ne bir kopma, ne de başka bir şey. demekki netmaster ın yaptığı modemler o kadar dandikki en küçük wireless hatasında veya manyetik hede hödö de zıçıyor.
    kısacası dostlar, bu netmaster yüzünden PARANOYAK oldum. her saniye mouse ile bakıyorum acaba bağlantı yerindemi diye. lütfen az biraz yardım. taahhüt şeysi yüzünden çıkamıyorum da...

bu modemlerde kesinlikle kronik sorun var
    benimki 2 kere istanbula servise gitti, aynı sorun devam ediyor, bir türlü değiştirmediler modemi,
    yedek olarak taktıkları servis modeminde bir sorun yok, benim modemi takar takmaz sorunlar başlıyor

bir kere daha göndereceğim değiştirmezlerse şikayetvar ayazacağım ayrıca uydunet taahütü bitincede fibere geçeceğim

444 0 126 servisi mutlaka arayıp bu sorunu defalarca bildirmelisiniz ben 4 üncü gelişlerinde göndertebildim Netmaster a.

Bu sayfalarda yazılanlar ve adamların bana yaptırdığı ayarları defalarca yaptım her şeyi denedim, bilgisayarcı olmama rağmen defalarca anlatmama rağmen gene kendi bildiklerini okumuşlar,
    zamana yazık paramıza yazık,
    bu kaybettiğim zaman için dava açmalımıyım bilmiyorum, aynı zamanda iş içinde kullanıyorum bu modemi bana inanılmaz zaman ve para kaybettirdi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sahibitanıdık -- 12 Mart 2013; 23:48:38 >

• İşe yaradı çok çok sağol :)
  • hayatımda gördüğüm en kötü modem ve sistem yemin ederim, eskiden kablosuz sorunluydu hadi kadere boyun eğdik, artık kablolu da sorunlu bir türlü bağlanmıyor... u torrentten 3 mb için 345 ile indirme yapıyor ama internet sayfalarını açmıyor ben böyle sorun görmedim hayatımda...

kablosuzu daha da problemli...
  • quote:

Orijinalden alıntı: renzokuken

hayatımda gördüğüm en kötü modem ve sistem yemin ederim, eskiden kablosuz sorunluydu hadi kadere boyun eğdik, artık kablolu da sorunlu bir türlü bağlanmıyor... u torrentten 3 mb için 345 ile indirme yapıyor ama internet sayfalarını açmıyor ben böyle sorun görmedim hayatımda...

Sayın Kullanıcımız,

Utorent gibi programlar modemde bulunan UPnP özelliğini kullanarak 80 no.lu port üzerinden paket alışverişi yapmaktadır. Bu yüzden internette yavaşlamalar ya da hiç girememe sorunu görülebilir. Utorent'e ait portun modem üzerinden bilgisayara yönlendirilmesi yapılırsa sorun ortadan kalkacaktır. Aşağıdaki adımları takip edebilirsiniz:

1. Bir Ethernet kablosu alıp, kablonun bir ucunu bilgisayarınıza boşta kalan diğer ucunu modemin arkasında bulunan 4 adet Ethernet portundan birine takınız.
    2. Bağlantı sağlandıktan sonra bilgisayarınızdan bir internet sayfası açınız, adres çubuğuna “ 192.168.0.1 “ IP adresini yazıp klavyenizdeki “ enter “ tuşuna tıklayınız.
    3. Açılan kullanıcı adı bölümüne “ admin “ şifre bölümüne ise “ password “ yazıp web ara yüzüne ulaşınız.
    4. Üstte bulunan ana menüden “ Gelişmiş “ sekmesine tıklayınız.
    5. Sol taraftaki yan menüden “ yönlendrime sekmesine tıklayınız.
    6. Açılan sayfada “ IP adresi “ seçeneğinde yönlendirme yapılmak istenen cihazın bu modemden aldığı IP adresinin son hanesini yazınız. Her bir porta tek yönlendirme yapılacağından “ başlangıç ve bitiş port “ seçeneklerine aynı port numralasını yazınız. Protokol seçeneği “ her ikiside “ olarak kalabilir. İşlemler tamamlandıktan sonra en altta bulunan “ Uygula “ tuşuna tıklayınız. Sonrasında sayfadan çıkabilirsiniz.

Not: Her bir port için aynı işlemleri tekrarlayınız.

Ayrıntılı bilgi için NetMASTER Destek Hattı'nı arayabilirsiniz. Destek hattımız her gün 08:00 - 22:00 saatleri arasında hizmet vermektedir.

0216 366 66 96
    destek@netmaster.com.tr

Saygılarımızla,

• Bu modemde wps tusuna basip calistirabilen var mi? Ne yaptiysam mavi isigi goremedim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bytidex

sayfa açıyorsun url çubuğuna "192.168.0.1" yazıp gelen pencereye üste "admin" alta "password" yazıp modemin içine giriyorsun.

sağ üstte şeritin sonundaki "wireless" seçeneğine tıkla

solda alt alta sıralanmış seçeneklerde üstte "basic" yazar ona tıkla

1'den 13'e kadar kanal seçeneği olacak seninki büyük ihtimal 11 filandır

herhangi birini seçebilirsin.

not: laptopun hafızasındaki kablosuz ağlarıda temizlemeyi unutma isim çakışması yapmaması için.

benzer bi sorunum var
    192.168.0.1 yazıyorum ama sayfayı açmıyor
    dün açıyodu bikaç ayar değiştirdim bugün açamıyorum
    ne yapmam lazım?

• Bende de sık sık kopmalar oluyordu.Laptop ilk açıldığında epey süre siteleri açamıyordum.DNS hatası veriyordu. Modemin arayüzüne girdim.Güvenlik duvarı bölümünde IP Flood Tespitindeki tik işaretini kaldırdım sorun çözüldü. Bundan önce bir siteyi açmak için 4-5 defa yenile yapıyordum artık böle bir sorun olmuyor.

Modemin ara yüzü için 192.168.100.1 yazmalısınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MAKBURN -- 21 Mayıs 2013; 14:08:55 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: DMustaine

quote:

sayfa açıyorsun url çubuğuna "192.168.0.1" yazıp gelen pencereye üste "admin" alta "password" yazıp modemin içine giriyorsun.

not: laptopun hafızasındaki kablosuz ağlarıda temizlemeyi unutma isim çakışması yapmaması için.

benzer bi sorunum var
    ne yapmam lazım?

Sayın Kullanıcımız,

Modemde Bridge mod aktif edildiğinde " 192.168.0.1 " IP adresi üzerinden bağlantı sağlanamaz. " 192.168.100.1 " IP adresi üzerinden bağlantı yapılması gerekmektedir. Arayüze girdiğinizde " Durum > Güvenlik " bölümünde, "Bridge" moddan "Router" moda geçtiğinizde sorun ortadan kalkacaktır.

İşlemler sırasında herhangi bir sorun yaşarsanız NetMASTER Destek Hattı'ndan yardım alabilirsiniz.

0216 366 66 96
    destek@netmaster.com.tr

Saygılarımızla,

• quote:

Orijinalden alıntı: Liberty Citizen

Bu modemde wps tusuna basip calistirabilen var mi? Ne yaptiysam mavi isigi goremedim

Sayın Kullanıcımız,

"WPS" tuşuna 5-10 saniye basılı tutulduğunda bölüm aktif olacaktır. Eğer tuş ile aktif edilemediği düşünüyorsanız modemin arayüzüne girilip, "Kablosuz > Güvenlik" bölümünde "Otomatik Güvenli Yapılandırma" alanından "WPS" aktif edilebilir. Bağlantı şekline göre (İster PIN numarası girilerek, ister Tuşa basılarak) tanımlama sağlanabilir.

İşlemler sırasında herhangi bir sorun yaşarsanız NetMASTER Destek Hattı'ndan yardım alabilirsiniz.

0216 366 66 96
    destek@netmaster.com.tr

Saygılarımızla,

• quote:

Orijinalden alıntı: NetMASTER_

quote:

Orijinalden alıntı: DMustaine

quote:

benzer bi sorunum var
    ne yapmam lazım?

Sayın Kullanıcımız,

Modemde Bridge mod aktif edildiğinde " 192.168.0.1 " IP adresi üzerinden bağlantı sağlanamaz. " 192.168.100.1 " IP adresi üzerinden bağlantı yapılması gerekmektedir. Arayüze girdiğinizde " Durum > Güvenlik " bölümünde, "Bridge" moddan "Router" moda geçtiğinizde sorun ortadan kalkacaktır.

0216 366 66 96
    destek@netmaster.com.tr

Saygılarımızla,

hallettim
    ilginiz için teşekkür ederim

• Merhaba sayın netmaster yetkilisi
    Bu degerler normalmi birde ap evrensel tekrarlayıcı router bağlanma ipleri nedir
    192.168.1.1 .......... 100.1 ............. 1.2 statik ip normalmi istekte bulunmamıştım
    Teşekkürler

Netmaster CBW-700V Wireless Sorunu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mbuyuk -- 22 Mayıs 2013; 20:01:26 >
  • Statik ip istemediğim halde statik yazmakta
     Netmaster CBW-700V Wireless Sorunu
  • quote:

quote:

hayatımda gördüğüm en kötü modem ve sistem yemin ederim, eskiden kablosuz sorunluydu hadi kadere boyun eğdik, artık kablolu da sorunlu bir türlü bağlanmıyor... u torrentten 3 mb için 345 ile indirme yapıyor ama internet sayfalarını açmıyor ben böyle sorun görmedim hayatımda...

Sayın Kullanıcımız,

Utorent gibi programlar modemde bulunan UPnP özelliğini kullanarak 80 no.lu port üzerinden paket alışverişi yapmaktadır. Bu yüzden internette yavaşlamalar ya da hiç girememe sorunu görülebilir. Utorent'e ait portun modem üzerinden bilgisayara yönlendirilmesi yapılırsa sorun ortadan kalkacaktır. Aşağıdaki adımları takip edebilirsiniz:

1. Bir Ethernet kablosu alıp, kablonun bir ucunu bilgisayarınıza boşta kalan diğer ucunu modemin arkasında bulunan 4 adet Ethernet portundan birine takınız.
    2. Bağlantı sağlandıktan sonra bilgisayarınızdan bir internet sayfası açınız, adres çubuğuna “ 192.168.0.1 “ IP adresini yazıp klavyenizdeki “ enter “ tuşuna tıklayınız.
    3. Açılan kullanıcı adı bölümüne “ admin “ şifre bölümüne ise “ password “ yazıp web ara yüzüne ulaşınız.
    6. Açılan sayfada “ IP adresi “ seçeneğinde yönlendirme yapılmak istenen cihazın bu modemden aldığı IP adresinin son hanesini yazınız. Her bir porta tek yönlendirme yapılacağından “ başlangıç ve bitiş port “ seçeneklerine aynı port numralasını yazınız. Protokol seçeneği “ her ikiside “ olarak kalabilir. İşlemler tamamlandıktan sonra en altta bulunan “ Uygula “ tuşuna tıklayınız. Sonrasında sayfadan çıkabilirsiniz.

Ayrıntılı bilgi için NetMASTER Destek Hattı'nı arayabilirsiniz. Destek hattımız her gün 08:00 - 22:00 saatleri arasında hizmet vermektedir.

0216 366 66 96
    destek@netmaster.com.tr

Saygılarımızla,

cevap için teşekkürler,

sorunumu anlatabildim değil mi?

pc kablo ile modeme bağlı olmasına rağmen internet sayfalarını ya hiç açmıyor ya da aşırı yavaş açıyor, çoğu zaman anlamadığım sarı bir ekran çıkıyor üzerinde kırmızı bir çizgi olan, bir kaç dfa yenile tuşuna basınca anca açılıyor sayfa, çoğu zaman açılmıyor bile...

ama internet sayfası açılmazken utorrent açtığımda anında 340 küsür ile indirmeye başlıyor...

utorrent e baktım 55834 diye bir port var gelen bağlantılar bölümünde ama sizin anlattığınız şekilde nasıl ayar yapılacağını anlamadım.

• quote:

quote:

quote:

Sayın Kullanıcımız,

0216 366 66 96
    destek@netmaster.com.tr

Saygılarımızla,

cevap için teşekkürler,

sorunumu anlatabildim değil mi?

pc kablo ile modeme bağlı olmasına rağmen internet sayfalarını ya hiç açmıyor ya da aşırı yavaş açıyor, çoğu zaman anlamadığım sarı bir ekran çıkıyor üzerinde kırmızı bir çizgi olan, bir kaç dfa yenile tuşuna basınca anca açılıyor sayfa, çoğu zaman açılmıyor bile...

ama internet sayfası açılmazken utorrent açtığımda anında 340 küsür ile indirmeye başlıyor...

utorrent e baktım 55834 diye bir port var gelen bağlantılar bölümünde ama sizin anlattığınız şekilde nasıl ayar yapılacağını anlamadım.

Sayın Kullanıcımız,

Destek Hattımızı ararsanız danışmanlarımız sizi adım adım yönlendirebilir.

0216 366 66 96
    destek@netmaster.com.tr

Saygılarımızla,

• Aynı sorunları Docsis 3,0 modemde yaşan varmı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: aKaSa

Aynı sorunları Docsis 3,0 modemde yaşan varmı?

Sorunun cevabını ben de merak ediyorum. Özellikle wifi sinyalinin zayıf olması sorunu ortadan kalkıyor mu ?

Netmaster yetkilisi bu konuda bir açıklama yaparsa seviniriz.

Edit: Nasipmiş kendi sorumuzu kendimiz cevaplıyoruz. Bugün itibariyle docsis 3.0'a terfi ettim. wi-fi'si çok güçlü. eski modemle yaşadığım wi-fi sorunu çözüldü.

Modemi değiştirme niyetim vardı. Uydunet'te 175 TL'lik modemi 12 ay taahhütlü kampanya da 12*5 = 60 TL yapınca bir bahanem kalmadı. Dün başvurdum, 8 işgünü içinde demişlerdi, sürpriz yaparak bu sabah gelip kurdular.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ekfuture -- 8 Ocak 2014; 11:58:41 >
  • Sayın Kullanıcılarımız,

Yaşadığınız sorunla ilgili bilgi verirseniz NetMASTER Destek Merkezi olarak size yardımcı olmak isteriz. Ayrıca, 0216 366 66 96 numaralı destek hattımızı arayabilir, danışmanlarımızın uzaktan bağlantı ile modeminizi kontrol edip gerekli yapılandırmaları gerçekleştirmelerini sağlayabilirsiniz.

Saygılarımızla,
    NetMASTER
  • arkadaşlar merhaba, 10 mbit uydunet bağlantım var, modemden çok muzdariptim. baktım ki eski sürüm yüklü hemen netmaster sitesi üzerinden 025 sürümünü manuel yükledim.

54g(tm) Modu: 54g Oto
    Temel Hız Ayarı: Varsayılan
    54g(tm) Koruması: Kapalı
    XPress(tm) Teknolojisi: Etkin
    Afterburner� Teknolojisi :Etkin
    Hız: Otomatik
    Çıkış Gücü: 100%
    YAPTIM.

+++++++++

ve yaptığım diğer ayarlarımı paylaşıyorum. :
    ülke : allchanels
    Kanal : 13
    802.11 n-modu : kapalı
    Kablosuz Sinyal Tarama :99
    Şebeke içi Kablosuz Sinyal Tarama :99

++++++++++++++++++++++++++++++
    yine kablosuz menüsünde bulunan gelişmiş sekmesine girdikten sonra

802.11n Koruma : kapalı yaptım.

bir deneyin arkadaşlar. benim internetim baya hızlandı. modem karşımda olmasına rağmen, çok hantaldı ama şuan baya hızlandı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi G ö z l e m c i -- 8 Şubat 2014; 13:27:40 >

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.