Şimdi Ara

Netmaster CBW-700V Wireless Sorunu (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
269
Cevap
23
Favori
128.395
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Cbw-700v modem ile airties 4410 access point kullanan var mıdır aramızda? Birbirleri ile uyumlu mudur bu aletler?
  • Arkadaslar kesinlikle ugrasmayin. Modem arayuz sayfasinda

Netmaster CBW-700V Wireless Sorunu

Gordugunuz versiyon numarasi 18 degilse hemen musteri hizletlerini arayin ve guncelleme isteyin.

versiyon 18 olduktan sonra tum problemler sona eriyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Command.com

Arkadaslar kesinlikle ugrasmayin. Modem arayuz sayfasinda

Gordugunuz versiyon numarasi 18 degilse hemen musteri hizletlerini arayin ve guncelleme isteyin.

benmkinin sonu 13 yazılım sürümü.
    ben de gece aradım müşteri hizmetlerini. evet güncelleme gerekiyor dedi bayan 30 dk sonra modemi resetleyin tamamdır dedi. dediği gibi yaptım ama hala aynı yazılım numarası 13 aynı durruyo değişen hiç bişey olmadı bunlar ne yapmaya çalışyor ya milleti kandırmaya başlarından atmaya mı.. tekrar arayacam ama...

bu arada hocam arayüzde herhangi bi değişiklik oluyo mu gelişme filan.

Bi de netmasterin kendi sitesinde bu modemin arayüzden güncelleyebilirsiniz diyo ama arayüzde öyle bi secenek yok nasıl olcak illa müşteri hizmetleri mi yapabilir bunu? o zaman netmaster niye öyle diyo ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi orhuntus81 -- 20 Temmuz 2012; 4:44:55 >

• quote:

Firmware update yapin versiyon 18 de sorun kalmiyor.
    Kanali da 11 yaptim. Bendeki tum problemler sona erdi.
    Onceleri 110kb/sn ile down yapiyordum simdi 200 oldu ? Hizda artti ama guzel oldu

hocam nasıl yapacaz biz manuel yapabiliyor muyuz arayüzde böyle bi secenek yok nasıl yapacaz acaba açıklarmsın?
  • quote:

Orijinalden alıntı: orhuntus81

quote:

ben de gece aradım müşteri hizmetlerini. evet güncelleme gerekiyor dedi bayan 30 dk sonra modemi resetleyin tamamdır dedi. dediği gibi yaptım ama hala aynı yazılım numarası 13 aynı durruyo değişen hiç bişey olmadı bunlar ne yapmaya çalışyor ya milleti kandırmaya başlarından atmaya mı.. tekrar arayacam ama...

Bi de netmasterin kendi sitesinde bu modemin arayüzden güncelleyebilirsiniz diyo ama arayüzde öyle bi secenek yok nasıl olcak illa müşteri hizmetleri mi yapabilir bunu? o zaman netmaster niye öyle diyo ?

Uydunette biz kendimiz manual olarak yapamiyoruz. Mutlaka musteri hizmetlerinin yapmasi lazim. Eger 18 degilse arayin.
    Wireless sorunlarii yasadiginizi modemin firmware nin eski versiyon oldugunu soyleyin guncelleme isteyin.
    Yapmadilarsa maalesef birdaha aramaktan baska care kalmiyor
    Sacma sapan isler madem guncelleme cikti aslinda herkesi otomatik guncellemeleri lazim!

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: orhuntus81

quote:

Uydunette biz kendimiz manual olarak yapamiyoruz. Mutlaka musteri hizmetlerinin yapmasi lazim. Eger 18 degilse arayin.
    Wireless sorunlarii yasadiginizi modemin firmware nin eski versiyon oldugunu soyleyin guncelleme isteyin.
    Sacma sapan isler madem guncelleme cikti aslinda herkesi otomatik guncellemeleri lazim!

Alıntıları Göster

aynen öyle çok sacma çalışıyorlar. aradım bakalım ha evet güncelleme çıkmış dedi çok şaşırdı yani (!) Allah Allah ne zaman çıkmış acaba bi de yarım saat sonra resetleyin diyolar hiç bişey olmamış yapmıyorlar ya akşam tekrar arayacam..

• Ben de modemimin güncellebdiğini zannediyordum.Halbuki güncellenmemiş.Uydunet in teknik servisini defalarca aradım.Dedikleri şey hep aynı yarım saat bir saat açık kalsın modem sonra çek fişi, tak, olur.Olmuyo işte hala 013.Ve de o kadar kaliteli bir firma ki ne zaman ararsam arayayım hep bi teknik problemleri oluyor .Netmaster ın web sitesi zaten çökmüş girilmiyor.
  • Bugün gene aradım.Bu sefer 15 dk bekleyin fişi çıkar felan...Ezberledim artık gene sürüm 13.Ya kaçıncı arayışım bu ya.Bıktım artık

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arayacan sovecen biraz, Ben oyle yapmistim 2. aradigimda.. kiz baya telas yapti, dedim bunu guncelleyecek kimse lutfen bizzat siz soyleyin. yapmiyorlar bu konusmayi da kayda aliyorum yine olmazsa genel mudurlugunuze sikayet mailleri atacam dedim.. baktim hemen hallettiler
  • .016 versiyonundan sonra mı ne kendiniz netmaster sitesinden indirip güncelleyebiliyorsunuz. 0.18`i ben netmasterdan indirip güncelledim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ma95

Ben de modemimin güncellebdiğini zannediyordum.Halbuki güncellenmemiş.Uydunet in teknik servisini defalarca aradım.Dedikleri şey hep aynı yarım saat bir saat açık kalsın modem sonra çek fişi, tak, olur.Olmuyo işte hala 013.Ve de o kadar kaliteli bir firma ki ne zaman ararsam arayayım hep bi teknik problemleri oluyor .Netmaster ın web sitesi zaten çökmüş girilmiyor.

Modem üretici firmanın web sayfasından firmware indirerek modem arayüzden atarsan daha sağlıklı olucaktır.http://www.netmaster.com.tr/yukleme-merkezi

• Babamın acele ettirmesiyle aldık şu dandik modemi. Ne QoS yapar ne birşey. Online oyunlarda çektiğim çileyi ben bilirim. 3mbitte birisi bir sayfa açsa ping fırlıyor. Bir de taksitli aldık. Başka servis sağlayıcıya geçeyim diyorum bunun taksiti bitmedi daha. Siz siz olun motorola vs. diğer kaliteli markaları satın alın.
  • Bugün en sonunda güncelleme yaptırabildim.Kaçıncı arayışım artık sayamadım.Demekki pzt sabah 10 da aramak lazımmış.
    Wireless çekiminde pek bir değişiklik hissetmedim.Ama normalde 120 kb/s hiç geçmeyen hız 220 lere çıktı.
  • arkasında açma kapama tuşu olmayan cbw-700 v'lerin yazılım güncellemesi yapılamıyormuş..hem uydunet hem netmaster call center'ları aynı bilgiyi verdiler...router, access point vs uğraşmadan sorunu çözmek istiyorsanız hafta sonu vatandan lynksis range extender / repeater aldım, 20 saniyede evde internetin çekmediği hiç bir köşe kalmadı...ucuz bir çözüm değil belki ama çok memnunum, sıkıntı yaşayan arkadaşların bilgisine sunarım :))
  • güzel konu
  • quote:

Orijinalden alıntı: anahtar222

quote:

Orijinalden alıntı: ma95

Ben de modemimin güncellebdiğini zannediyordum.Halbuki güncellenmemiş.Uydunet in teknik servisini defalarca aradım.Dedikleri şey hep aynı yarım saat bir saat açık kalsın modem sonra çek fişi, tak, olur.Olmuyo işte hala 013.Ve de o kadar kaliteli bir firma ki ne zaman ararsam arayayım hep bi teknik problemleri oluyor .Netmaster ın web sitesi zaten çökmüş girilmiyor.

Modem üretici firmanın web sayfasından firmware indirerek modem arayüzden atarsan daha sağlıklı olucaktır.http://www.netmaster.com.tr/yukleme-merkezi

benim cihazın arayüzünde öyle bir şey yok

• valla ben güncellettim de halen 2 oda öteden çekmiyor doğru dürüst. Modemde mi bi bozukluk var acaba bilemedim ki? 3 tane misafir ağı kurulabiliyor düşünsenize belkide bunların sinyal gücü bölüyor aynı anda 4 ssid yayıcak aynı güçte yayamaz ki bunları voltran yapmanın bir yolu var mı acaba?
  • arkadaslar bu model no CBW-700V altinda 2 hardware var biri arkadan acma kapama dugmesi olmayan wireless 11g model, icinde laptop wireless card gibi ayni wireless modulu, 54 mbit veri hizi, bu model firmware max 006 imis !!! digeri ise 11n model wireless bunun da firmware ver max simdi 018 ! buna gore musteri hizmetlerinden hizmet isteyebilirsiniz ...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: drturbulance

valla ben güncellettim de halen 2 oda öteden çekmiyor doğru dürüst. Modemde mi bi bozukluk var acaba bilemedim ki? 3 tane misafir ağı kurulabiliyor düşünsenize belkide bunların sinyal gücü bölüyor aynı anda 4 ssid yayıcak aynı güçte yayamaz ki bunları voltran yapmanın bir yolu var mı acaba?

Sayın Kullanıcımız,

Misafir ağı özelliği aktif hale getirildiği durumda sinyal gücü bölünmez, aynı şekilde sinyal gücünü dağıtmaya devam eder.

Aşağıdaki yönergeleri uygulayarak kablosuz sinyal seviyesinde iyileştirme yapabilirsiniz:

1- Bir Ethernet kablosu alıp bir ucunu bilgisayarınıza boşta kalan diğer ucunu modemin arkasında bulunan 4 Ethernet portundan birine takınız.
    2- Bağlantı sağlandıktan sonra bilgisayarınızdan bir internet sayfası açınız, adres çubuğuna “ 192.168.0.1 “ IP adresini yazıp klavyenizdeki “Enter“ tuşuna basınız.
    3- Kullanıcı adı bölümüne “ admin “ şifre bölümüne ise “ password “ yazıp Web arayüzüne ulaşınız.
    4- Açılan sayfada üst tarafta bulunan ana menüde Kablosuz ( Wireless ) bölümüne tıklayınız.
    5- Açılan sayfada altta bulunan seçenekleri uygulayınız
    ÜLKE: ALL CHANNELS
    802.11 n-modu: Kapalı
    Kontrol Kanalı: 2 veya 3 veya 4 ( ayrı ayrı deneyin verdiği performansa göre değiştirin )
    6- Sayfa sonunda "Uygula" butonuna tıklayarak ayarları kaydediniz.

NetMASTER cihazlarınızla ilgili sorularınız için NetMASTER Destek Merkezi'nden teknik yardım alabilirsiniz. Destek merkezimiz her gün 08:00 - 22:00 arası hizmet vermektedir.
    0216 366 66 96
    destek@netmaster.com.tr

Saygılarımızla,

• merhabalar
    foruma yeni üye oldum.murat93 isimli kullanıcıyla aynı sorundan muzdaripim.yardımcı olabilecek birileri varsa çok sevinirim.1 yıldan fazla süredir netmaster uydunetin bu modemini kullanıyorum laptop tan wireless ile bağlanıyorum.hiçbir sıkıntı yaşamadan sinyal gücü en düşükte olmasına rağmen 160m2 lik evin her köşesinden bağlanabilyorum.
    3 gün önce yeni bir laptop aldım ve bağlantıda sıkıntılar var.sayfalar çok geç yükleniyor ve hiçbirşekilde indirme yapamıyorum.evde cep telefonlarından ve extra ikinci bir laptoptan daha çok mükemmel bir şekilde bağlanabilyorum.bu yeni aldığım bilgisayarda sorun olduğunu düşünmüştüm ancak ayrı ayrı 2 yerde farklı ağları deneyerek bağlandım ve bağlantı hızı muhteşemdi.yani bilgisayarda bir sorun olmadığı kesinleşti.peki bu bağlantıyla ilgili sorunu nasıl çözebilirim.bu konuya yardımcı olabilecek birileri var mı ??

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.