Şimdi Ara

Netmaster Infinity 401 ile mesh sistemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
705
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Uzun seneler önce kablonet kullanıyordum ama sonradan taşıdığım yerlerde altyapı olmayınca DSL'e geçtim. Yalan yok genelde sorunsuz gayet kaliteli hizmet alıyorum. DSL için Keenetic Extra modem ve Keenetic Air ile mesh sistemi kurdum, dubleks evde sorunsuz kullanıyorum.

Ailemin evinde kablonet ve Netmaster Infinity 401 var. Ev geniş olduğu için uzak noktalarda bağlantı sorunu yaşıyorlar. Elimde fazladan Xiaomi Wifi 2 sinyal güçlendirici vardı onu verdim idare ediyorlar ancak 5 Ghz'nin hızından faydalanacağımız bir mesh sistemi kurmak istiyorum.

Kullandığınız, tavsiye ettiğiniz bir marka/model var mıdır?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Mercusys halo s12 ve TCL nin mesh sisteminlerini kullaniyorum. İkisi de gayet iyi.

Tenda'ya da bakabilirsiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • selamlar,

TP-Link Deco M5 kullanıyorum, çok memnunum. genişletmek için bir de M3W ekledim, sorunsuz çalışıyor. dublex 280 m2 de her yerde kesintisiz çekim var.

ama bu sistemi değiştirip wifi-6'lı X50 ya da X60 a geçeceğim.

tp link mesh ürünlerini tavsiye ederim. extender-sinyal güçlendiriciler çok bir işe yaramıyor, teknik olarak da yaramaz zaten.

bir de powerline ürünleri var, bunu da denemiştim ama mesh sistemin yerini tutmuyor hiçbirşey.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.