Şimdi Ara

Netmaster infinity 401 modemin ethernet çıkışından airties air 5650 modeme internet dağıtmak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
648
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

evimde kablo internet kullanıyorum.Kullandığım modem netmaster infinity 401 modeli 5ghz destekli 4 port çıkışlı bir kablo modem,

sorum şu elimde atıl durumda olan airties 5650 bittorent destekli bir modem var.

kablo modemin ethernet çıkışından 1 kabloyu bu airties 5650 modeme wan girişinden bağlayıp bu modemin torrent özelliğini nasıl kullanırım?

• wan girişine takma,
    önce airties a gir ve modemin ip sini değiştir, mesela 192.168.1.254 olsun.
    kablosuz bağlantı ayarlarını yaptığını varsayıyorum. kullanmayacaksan kapatabilirsin.
    sonra dhcp yi devre dışı bırak.
    sonra ethernet kablosunu normal portlardan birine tak.

bana kalırsa raspberry pi falan alıp torrent indirebilirsin kolayca.
  • Merhaba, destek için teşekkür ederim.Modem harici disk bağlayıp hem wd tv live üzerinden film izlemek hemde torrent indirmek istiyorum.Raspberry şuan ek masraf olur benim için.

modem ip sini değiştirdiğimde modem arayüzüne bağlanamıyorum.

Mesela ip adresini 10.10.0.1 yaptım kaydet dedim yeni ip ye yönlendirilsin mi diye soruyor evet diyorum yönlendiremiyor.Manuel olarak girdiğimde de yapamadım neden olmuyor ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi u511 -- 22 Ekim 2017; 17:6:44 >
  • sorun devam ediyormu
  • Sorunu çözüm ip yi aynı aralıkta verdim ama modem ip 192.168.0.1 airties modemi 192.168.0.2 verdim sorun çözüldü

Ama torrent sadece modeme wan üzerinden sinyal geldiğinde çalışıyormuş yani özetle olmadı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: u511

Sorunu çözüm ip yi aynı aralıkta verdim ama modem ip 192.168.0.1 airties modemi 192.168.0.2 verdim sorun çözüldü

Ama torrent sadece modeme wan üzerinden sinyal geldiğinde çalışıyormuş yani özetle olmadı

Airties üstünde wan portu ataması yapabilirsiniz

Ayarlamak gerek

• Kablo internette kullanıcı adı şifresi bulunmadığı için yani direk yer altı kablo hattı ile geldiğinden kullanıcı adı ataması yapılmıyor.O sebeple yapamadım

Nasıl atama yapabilirim?

• quote:

Orijinalden alıntı: u511

Kablo internette kullanıcı adı şifresi bulunmadığı için yani direk yer altı kablo hattı ile geldiğinden kullanıcı adı ataması yapılmıyor.O sebeple yapamadım

Nasıl atama yapabilirim?

Google airties wan yazıp ilk sırada pdf olarak çıkan linki uygulayın

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.