Şimdi Ara

Netmaster Infinity 401 yeni modem (26. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.808
Cevap
45
Favori
299.633
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Sayın Kullanıcımız,
    Konu ile ilgili olarak Destek Hattımız ile görüşürseniz arkadaşlarımız sorunun çözümü için yardımcı olacaklardır.
    Netmaster Destek Hattı (216 - 366 66 96 / destek@netmaster.com.tr) hergün 08:00-22:00 saatleri arasında hizmet vermektedir.

Saygılarımızla,
  • Bende de bu modem var, 4.katta oturuyorum. Tp-Link modemim en alt katta iken bile çekiyordu lakin bu modemle 2 kat aşağı inince görmüyor ağı...

Bu durumu nasıl düzeltebilirim veya ne gibi ek aparat alabilirim sinyal güçlendirmek için?
  • quote:

Orijinalden alıntı: DjYiGiT44

Bende de bu modem var, 4.katta oturuyorum. Tp-Link modemim en alt katta iken bile çekiyordu lakin bu modemle 2 kat aşağı inince görmüyor ağı...

Bu durumu nasıl düzeltebilirim veya ne gibi ek aparat alabilirim sinyal güçlendirmek için?

Bu modemden bende de var infinity lanet olsun böyle modeme. Modemin olduğu odanın balkonunda 2 diş eksik ve diğer odada da bağlantı kesiliyor ve çok zayıf çekiyor. 3 yıldır uydunet kullanıyorum hiç memnun değilim. Taahhüt dolsun bidaha asla kullanmam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kartalizma07 kullanıcısına yanıt
    Sayın Kullanıcımız,
    Konu ile ilgili olarak Destek Hattımız ile görüşürseniz arkadaşlarımız sorunun çözümü için yardımcı olacaklardır.
    Netmaster Destek Hattı (216 - 366 66 96 / destek@netmaster.com.tr) hergün 08:00-22:00 saatleri arasında hizmet vermektedir.

Saygılarımızla,
  • dns değiştirme sıkıntısı çeken var mı acaba? dns değiştirip modemi restart edince sanki hiç dns değiştirmemişim gibi standart dns'lere geri dönüyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mortarxl

dns değiştirme sıkıntısı çeken var mı acaba? dns değiştirip modemi restart edince sanki hiç dns değiştirmemişim gibi standart dns'lere geri dönüyor.

dns değiştirmeye izin vermiyor modem... yazıyorum kayıt ediyorum girip cıkıyorum dns alanı boş...
  • quote:

Orijinalden alıntı: kartalizma07

quote:

Orijinalden alıntı: DjYiGiT44

Bende de bu modem var, 4.katta oturuyorum. Tp-Link modemim en alt katta iken bile çekiyordu lakin bu modemle 2 kat aşağı inince görmüyor ağı...

Bu modemden bende de var infinity lanet olsun böyle modeme. Modemin olduğu odanın balkonunda 2 diş eksik ve diğer odada da bağlantı kesiliyor ve çok zayıf çekiyor. 3 yıldır uydunet kullanıyorum hiç memnun değilim. Taahhüt dolsun bidaha asla kullanmam

Modemin Malesef WiFi aralığı çok dar... 6 yıllık ttnet modeminin yayın yaptıgı alanın yarı bir alana yayın iletemiyor... malesef araya extander koydum... ... müşteriz hizmetleri arayınız denilmiş ama bu donanımsal bir sıkıntı.. müşteri hizmetleri ne yapabilir bilemiyorum.. siz aradınız mı acaba ?

• ender E kullanıcısına yanıt
    Sayın Kullanıcımız,
    Önümüzdeki günlerde yapılacak otomatik FW güncellemesi ile bu sorun giderilmiş olacaktır.
    Dilerseniz, Destek Hattımız ile görüşerek beta sürüm FW yüklenmesini sağlayabilirsiniz.

Saygılarımızla,
  • NetMASTER_ N kullanıcısına yanıt
    İki hafta önce Dhcp ayarlarına giremiyorum diye destek hattınızı aradım.
    Haftaya yeni firmware çıkacak dedi. İki hafta oldu.
    hala bir gelişme yok. Yeni firmware'i ne zaman çıkaracaksınız acaba?
  • ender E kullanıcısına yanıt
    Birkaç ay önce DNS ayarlarımı istediğim serverlara ayarladım halen aynı DNS ayarlarıyla devam ediyorum. Oynamaya korktuğum için deneme yapamıyorum ama herşeyi deneyip değiştiremediyseniz muhtemelen son firmware yenilemesinden sonra oluşan bir durum olsa gerek.
  • Nickeymouse kullanıcısına yanıt
    Sayın Kullanıcımız,
    Önümüzdeki günlerde yapılacak otomatik FW güncellemesi ile bu sorun giderilmiş olacaktır.

FW çalışmamız aslen tamamlanmıştır; ancak sahada otomatik güncelleme Türksat tarafından yapılmakta olduğundan bu konuda müdahil olamıyoruz.

Dilerseniz, Destek Hattımız ile görüşerek beta sürüm FW yüklenmesini sağlayabilirsiniz.

Saygılarımızla,
  • quote:

Orijinalden alıntı: NetMASTER_

Sayın Kullanıcımız,

FW çalışmamız aslen tamamlanmıştır; ancak sahada otomatik güncelleme Türksat tarafından yapılmakta olduğundan bu konuda müdahil olamıyoruz.

Saygılarımızla,

yenı FW de wifi cekımı ıle ılgılı guncelleme yapıldımı
  • zulu123 Z kullanıcısına yanıt
    Dostum bununla ilgili sorun yaşadım vaktin olursa yardımını bekliyorum. Konu linkhttps://forum.donanimhaber.com/netmaster-modeme-baska-modem-takarak-interneti-diger-modemden-dagitma-hk--126151371#126301595

• Merhaba. Bende infinity 401 modem var. Yeni aldım. Eski modemim ise 383z4 modeli.

383z4 model olan modemi ap olarak kullanabilir miyim? Yada köprülere vs bir yol ile ağımı genişletebilir miyim?

Salon ve mutfak haricinde diğer odalarda 401 çekmiyor. Yardımcı olabilir misiniz? Teşekkür ederim

• ArAnAnAdAm A kullanıcısına yanıt
    Sayın Kullanıcımız,
    Bağlantı tipiniz 5GHz ise kablosuz kapsama alanı 2.4 GHz'e göre daha azdır.
    Basit ayar değişiklikleri ile sorununuzu giderebilirsiniz.

Saygılarımızla,
  • quote:

Sayın Kullanıcımız,
    Bağlantı tipiniz 5GHz ise kablosuz kapsama alanı 2.4 GHz'e göre daha azdır.
    Basit ayar değişiklikleri ile sorununuzu giderebilirsiniz.

Saygılarımızla,

kardesım 2.4 ghzda bıle 2 metre odada cekmıyor pısman oldum kablonete gectıgıme ya yansıtıcı olarak ne alabılırım 2 portu oldugu ıcın cogaltıcıda aldım
  • quote:

Sayın Kullanıcımız,

Saygılarımızla,

Aynı şıkayette bende bulunmuştum, hala çözüm yok.

Bir de DHCP Reservation eklemek bu kadar zor mu modeme?
  • NetMASTER_ N kullanıcısına yanıt
    sonu .011 mi yeni fw'nin?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mortarxl

sonu .011 mi yeni fw'nin?

Yok hocam sonu 11 le biten 2. firmware güncellemesi. Netmaster arkadaşın bahsettiği 3. firmware güncellemesi daha yayınlanmadı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi reauxi -- 20 Mayıs 2017; 3:18:51 >
  • Bu yada buna benzer modemlerde sorun yaşıyorsanız boşuna Router'lara yüksek paralar vermeyin bu tarz bir ürün alın modem ile çekmeyen odaların tam ortasına koyun köprü görevi görsün ben kullanıyorum çok memnunum.

Link :
    m.n11.com
    Access Point & Router - Modem & Ağ Bağlantısı - n11.com
    http://m.n11.com/xiaomi-wifi-sinyal-yakinlastirici-2nesil-300-mbps-P153027925

• 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.