Şimdi Ara

NetMTU - MTU ile Web Sitelerine Erişim (1.1) (94. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.068
Cevap
88
Favori
144.311
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 9293949596
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

login: admin
    pas : admin

olarak dene

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zutaba -- 14 Mart 2013; 10:02:06 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: zutaba

emre4234

login: admin
    pas : admin

olarak dene

@zutuba;

şifre ve kullanıcı adıyla ilgisi yok telnetten modem arayuzune erişmeye izin vermiyor iss.
  • Bu programı kullanabilen arkadaşlar, programın ilk açılışında soran mtu değerini ne yazdınız?
  • Şimdi kurcalarken buldum nasıl verim sağladığını.

Öncelikle modem arayüzüne girip uygun MTU değeri girilir (ben 300 girdim)

Sonra MSS değeri MTU değerinden küçük olmalıdır hatası çıktı. MSS değerini de 260 girdim.

Kaydedip arayüzden çıktıktan sonra program açılır ve MTU kısmına 300 yazılır.

Öncelikle indirme modunageçilit ve torrent başlatılır. Sonra indirme devam ederken de gezinti moduna geçilir.

Artık google, facebook, youtube gibi sitelere erişim açılmıştır ve torrent hızı 800kb/sn civarındadır.
  • download için 10 link başlatıyorum 30 dakka geçmeden internet kesiliyor sanırım çok gb çektim akk olayı
    ttnet durmadan kesip veriyor,her 10 dakkada bir kestiğide oluyor,şunu deniyeyim
  • Arkadaşlar bu mtu olayını vodafone vınn modemde ayarlamanın bir yolu var mıdır?
  • uzun bi aradan sonra bu ay denicem
  • yokmu superonline fiber nette yahu
  • Ustalar ben modemin mtu adresini nereden bulcam ?
    Airties RT-103 modemim...
  • Mantıklı gibi duruyor. peki program hala çalışıyor mu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: TürkDeveloper

Mantıklı gibi duruyor. peki program hala çalışıyor mu ?

evet, çalışıyor..
  • @emirilhan
    netsh komutunu mu kullandınız programda?
  • quote:

Orijinalden alıntı: un4saken

@emirilhan
    netsh komutunu mu kullandınız programda?

evet..
  • program bende calısmıyor nedenini anlamadım modemin ayarlarından mtuda 1400 oluyor daha aşşagı inmiyor modemim INCA 204w
  • kardeşim şu bana bı yardımcı ol mtu ayarını bi türlü değiştirmiyor 392 vs. hepsini denedim ama hiç biri çalışmıyor ama diyarbakırdakı evde calışıyor mtu bende su anda huaweı modem var ama mtu ıcın telnetten modem arayuzune şifre ve kullanıcı adını doğru yazdığım halde giriş yapamıyorum yanlış yazmısım gibi hata veriyor telnet.
  • quote:

Orijinalden alıntı: emre4234

kardeşim şu bana bı yardımcı ol mtu ayarını bi türlü değiştirmiyor 392 vs. hepsini denedim ama hiç biri çalışmıyor ama diyarbakırdakı evde calışıyor mtu bende su anda huaweı modem var ama mtu ıcın telnetten modem arayuzune şifre ve kullanıcı adını doğru yazdığım halde giriş yapamıyorum yanlış yazmısım gibi hata veriyor telnet.

huawei modemin standart telnet ayarlarını bulabilirseniz giriş yapabilirsiniz diye düşünüyorum, arayüzden 392 değerini giremiyorsanız, telnetten değiştirmek gerekiyor..
  • İlk önce modem arayüzünden mss yi 260 mtyu 392 yaptım sonra programı gezinti moduna aldım ve sonuç :

ayrıca internetede girebiliyorum.
  • ben modemimin mtu sunu nasıl bulcam ? birisi yardımcı olsun...
  • quote:

Orijinalden alıntı: emirilhan

quote:

Orijinalden alıntı: emre4234

kardeşim şu bana bı yardımcı ol mtu ayarını bi türlü değiştirmiyor 392 vs. hepsini denedim ama hiç biri çalışmıyor ama diyarbakırdakı evde calışıyor mtu bende su anda huaweı modem var ama mtu ıcın telnetten modem arayuzune şifre ve kullanıcı adını doğru yazdığım halde giriş yapamıyorum yanlış yazmısım gibi hata veriyor telnet.

huawei modemin standart telnet ayarlarını bulabilirseniz giriş yapabilirsiniz diye düşünüyorum, arayüzden 392 değerini giremiyorsanız, telnetten değiştirmek gerekiyor..

aman kardeşim ne yaptım ettimse huawei hg521 in telnet ayarını bulamadım yabancı forumlara da baktım yok bişi anlamadım kullanıcı adını ve şifreyi doğru yazdığım halde telnetten girmeye izin vermiyor lanet olası.

modem arayuzunden değiştirdiğimde de zaten fabrika çıkıs mtu değerinde 0 yazıyor 392 yapınca hıc bişe değişmiyor hıızm artmıyor değerler işe yaramıyor.
    senden ricam engın bılgılerınle bızlerı aydınlatım yardımcı olabılmen :)

bı ekran görüntümü koyayım ben buraya.

• Şu MTU SuperOnline için yokmudur
  • 
Sayfa: önceki 9293949596
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.