Yok arkadaş bu program da işe yaramadı. Airties modemimde sadece MTU değerini değiştirip modeme reset bile atmadan eski hızıma kavuşurken lanet Zyxel de ne değeri girersen gir 3 mbitin üzerine çıkmıyor. MTU ayarı işe yarayan modem düşünenler kesinlikle Zyxel almasın. Zaten mecburiyetten kullanıyorum, marka olarak kalitesi internette okuduklarımdan çok çok uzakta bir firma.
quote:
Orijinalden alıntı: lazzmodi
Arkadaşlar hızım 16mbit fakat MTU değiştirince 8mbit ten fazlasını göremiyorum. 8mbit'in üzerine çıkanlar veya çıkmayı bilenler var mı aranızda. Yardımlarınızı bekliyorum. Modem TP-LİNK TD W8961 ve ZTE W300 Teşekkür ederim.
Genelde orjinal hızınızın yarısını elde edebiliyorsunuz. Aldığınız hız gayet güzel. Ben 35 mbit için 2 mb/sn civarında tam da stabil olmayan bir hız alıyorum.
Modem değiştirdim. Pikatel AirMax-101 mtu ayarnı bulanlar var ama ben bulamadım yardımcı olur musunuz ?
Şu forumda bi türkü konu açılmasını öğretemedik arkadaş adam konu açıyo içeriği basmış gitmiş konuyla balık içeriği alakasız yahu konu içeriğini başlığı açan ilk mesaja özetlese çok mu zor gelde şimdi telnet olayını ara bul konu içinde.
quote:
Orijinalden alıntı: Gayipten Gelen Ses
Şu forumda bi türkü konu açılmasını öğretemedik arkadaş adam konu açıyo içeriği basmış gitmiş konuyla balık içeriği alakasız yahu konu içeriğini başlığı açan ilk mesaja özetlese çok mu zor gelde şimdi telnet olayını ara bul konu içinde.
Telnet program için zorunlu bir yöntem değildir. Telnet bunlar olmazsa ekstra başvurulabilecek bir yoldur. Arama motorlarından istediğiniz bilgiyi elde edebilirsiniz.
quote:
Orijinalden alıntı: emirilhan
quote:
Telnet program için zorunlu bir yöntem değildir. Telnet bunlar olmazsa ekstra başvurulabilecek bir yoldur. Arama motorlarından istediğiniz bilgiyi elde edebilirsiniz.
ilk mesaja yönetici olarak çalıştırın programı diye uyarı koyarsan daha iyi olur kanımca
Arkadaşlar Airties Rt-205 modemine uygun mudur?
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: emirilhan
quote:
ilk mesaja yönetici olarak çalıştırın programı diye uyarı koyarsan daha iyi olur kanımca
Programa çift tıkladığınızda yönetici olarak çalışma isteği görebilirsiniz..
ben modeme mtu değerini girip gezinti moduna alıyorum hem down yapıyor hem nette geziyorum. nette max 3mb hız mı görür? örneğin bir video izlicem buınu 3mble mi yüklüyor
20mbit'lik fiber kullanıyorum, kotayı doldurunca 3mbit'e indi bu gece. Şimdi ise 8mbit'e çıkarabildim nihayet :) Gayet stabil, aşağı hiç inmiyor, 900-1000 arası sürekli download hızı.
kardeşim kaç girdin mtu değerine 392 mi ? malesef ben de lANET turkcell superonline 20mbit tarifesini kullanıyorum. tukcellde mtu değitirilmiyor .denemediğim yol kalmadı.@emirilhana soruyorum o da tukcellde o yöntem işe yaramıyor diyor.
quote:
Orijinalden alıntı: lazzmodi
Arkadaşlar TTnet 20mbit'e kadar fiber tarifesindeyim ve AKK'nı geçtim. MTU değiştirip hızımı maksimum 8mbit'e kadar çıkartabiliyorum. Maalesef 8mbit'in üzerini göremedim. Aranızda 8mbit üstü paketlerde olup 8mbit değerinin üzerine çıkan var mı? Varsa yaptıklarını paylaşabilir mi? Teşekkür ederim.
ben tukcell 20 mbit fiberle kotayı dolduruyorum hemen 3 mbit e düşüyor ağlıyorum sen 20 mbitte kota dolunca 8 e çıkarıyorsun sn.de 1mbit ile indirme yapıyorsun yakınıyorsun kardeşim haline şükret valla.bir de verdikleri modem de huawei düşün.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emre4234 -- 13 Nisan 2013; 15:08:42 >
600 kullanıyorum ben
Şimdi benim mtu 700 akk girdiğinden dolayı yaptım 1. hep 700 kalmalımı yoksa sadece indirme yaparken mi 2. bu program benim işime yarar mı ben indirme yaparken gezinti yapabiliyorum zaten.Modem 5343
İşlemiyor TTNET açıkları kapadı sanırım.
Geçen ay işe yarıyordu, bu ay henüz doldurmadım kotayı ama 3-4 güne dolar sanırım. Umarım çakmamışlardır davayı.
quote:
Orijinalden alıntı: un4saken
Geçen ay işe yarıyordu, bu ay henüz doldurmadım kotayı ama 3-4 güne dolar sanırım. Umarım çakmamışlardır davayı.
Valla bende işe yaramadı. :D Şansa bak ya. Böylede çekilmiyo arkadaş bişey indiremiyoruz.
2 hafta sıkacaksın dişini en kötü :)
quote:
Orijinalden alıntı: un4saken
2 hafta sıkacaksın dişini en kötü :)
Manuel olarak hangi değerleri girebiliriz MTU'ya bilen var mı?
O değişiyor modemden modeme, ben pikatel ile 350 kullanıyordum. sonra zte'ye geçtim 600 kullanıyordum. Deneye yanıla bulacaksın onu.
Airties için değerler neler olabilir? Sayıların aralık değerleri nedir kaçar kaçar artıyor onu bilipte öyle deneyelim.