Şimdi Ara

NetMTU - MTU ile Web Sitelerine Erişim (1.1) (97. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.068
Cevap
88
Favori
144.290
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 9596979899
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: emirilhan

quote:

Orijinalden alıntı: takatuka15

Hala çalısiyor mu ve superonlineda dahil mi buna ?

superonline dahil değil. ve evet çalışıyor..

keşke dahil olaydı çok iyi olurdu
  • @emirilhan
    NetMTU 1.2 'yi ne zaman çıkaracaksınız? Eğer yakınlarda bir güncelleme düşünmüyorsanız bile NetMTU 1.1.1 gibi minör bir güncelleme yapar ve klavye kısayolları ile indirme gezinme modu değişikliği yapar mısınız. Bunu sistem tepsisinde ikonla gösterirseniz daha pratik olacağını düşünüyorum.
  • 1192 denedim ve görünürde sorun yok.Hız testinde herşey normal ama indirme yaparken hala aynı
    Sanırım artık hız testlerinin bir esprisi kalmamış her halde normal bağlantı gösteriyor.
    Bende olmadı belki de ben değeri bulamadım pes ettim artık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PerformanSanatçısı -- 30 Haziran 2013; 0:25:58 >
  • Tılgın modemde mtu değerlerini nasıl değiştiricez ? hiçbiyerde bulamadım
  • quote:

Orijinalden alıntı: PerformanSanatçısı

1192 denedim ve görünürde sorun yok.Hız testinde herşey normal ama indirme yaparken hala aynı
    Sanırım artık hız testlerinin bir esprisi kalmamış her halde normal bağlantı gösteriyor.

http://ftp.linux.org.tr/linuxmint/iso/stable/15/linuxmint-15-cinnamon-dvd-64bit.iso

bu adrese tıklayarak ve dosyanın indirilmesini gözlemleyerek indirme hızınızı test edebilirsiniz,hatta dosyayı indirip biligisayarınızda kurarak kullanmanız dileğiyle,linux forever

• quote:

Orijinalden alıntı: hamitb3

quote:

Orijinalden alıntı: PerformanSanatçısı

1192 denedim ve görünürde sorun yok.Hız testinde herşey normal ama indirme yaparken hala aynı

http://ftp.linux.org.tr/linuxmint/iso/stable/15/linuxmint-15-cinnamon-dvd-64bit.iso

bu adrese tıklayarak ve dosyanın indirilmesini gözlemleyerek indirme hızınızı test edebilirsiniz,hatta dosyayı indirip biligisayarınızda kurarak kullanmanız dileğiyle,linux forever

Hocam torrentden felan zaten hızı kontrol ediyodum.Hız testi artık aldığımız değeri değil de tarifeyi gösteriyo sanırım.Yani hız testi konusunda yanılmışım şuanda da AKK doldu ve tekrar kontrol ettim şuanda.Hız testi böyle de normal değerlerde yani.Demekki hiç yapamamışım

• Hocam zyxel p-660hn f1z modem var işe yarar mı ki ? Yda zyxele işe yaryan bi mtu değeri var mı bildiğiniz.
  • Airties RT204 modemde daha öncesinde çalışıyordu fakat kullandığım MTU değerini unuttum ne yapsam işe yaramadı 392 dahil. Yardım
  • turkcell e176g modemle yada hp dm1 1010st netbookun uzerındeki sim kartla da bu yöntemi kullanabilirmiyiz?kullanabilirsek nasıl bir ayar yapmak gerekecek?oyle olursa turkcell 3 tllık paket alıcam da:)
  • Uydunette çalışıyor mu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim anlayamadığım bir nokta var.

Normalde airties 5340 modemimde MTU değerini 392 yaptığımda torrent üzerinde 8mbit öyle ya da böyle elde edebiliyorum. 1492 normal ayarı,

Şimdi ben programa hangi değeri girmem gerekiyor? Modemdeki normal olan 1492 değerini mi, yoksa modem arayüzündeki değeri 392'e değiştirip onu mu yoksa yoksa modem arayüzündeki mtu değerini değiştirmeden programa 392 yazmam mı gerekiyor?
  • emirilhan kullanıcısına yanıt
     NetMTU - MTU ile Web Sitelerine Erişim (1.1)

Arkadaşlar programı denemek istiyorum ama bu Asus DSL-N12E modeminde MTU ayarını girecek bir yer var mı? MTU öğrenemediğim için programı kullanamıyorum...
  • quote:

Orijinalden alıntı: okanb3

Benim anlayamadığım bir nokta var.

Normalde airties 5340 modemimde MTU değerini 392 yaptığımda torrent üzerinde 8mbit öyle ya da böyle elde edebiliyorum. 1492 normal ayarı,

Şimdi ben programa hangi değeri girmem gerekiyor? Modemdeki normal olan 1492 değerini mi, yoksa modem arayüzündeki değeri 392'e değiştirip onu mu yoksa yoksa modem arayüzündeki mtu değerini değiştirmeden programa 392 yazmam mı gerekiyor?

Modem arayüzündeki değeri 392 olarak değiştirip sonrasında 392 yi programa da gireceksiniz
  • İnca marka modem için MTU önerileriniz...?

392 veya 500 denediğimde maximum 660 KB alıyorum...
  • Airties Air 5650 için MTU öneriniz var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: emirilhan

quote:

Orijinalden alıntı: takatuka15

Hala çalısiyor mu ve superonlineda dahil mi buna ?

superonline dahil değil. ve evet çalışıyor..

bende zyxel p-660w-tx var min 512 max 1500 değeri girebiliyorum MTU ya 1492 hariç bir şey girdiğimde internet bağlatım tamamen kopuyor bir değer var mı bildiğiniz?
  • 392'nin işe yaramadığı Airties modemlerde deneyebileceğimiz başka bir değer var mı acaba?
  • Rastgele mtu değerleri denerken internet bağlantımı kaybettim. Sağ alttaki internet sembolü üzerinde sarı ünlem çıktı. Mtu değerini normale geri getirmeme rağmen sorun devam ediyor. Yardım edin lütfen

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dersah.

Rastgele mtu değerleri denerken internet bağlantımı kaybettim. Sağ alttaki internet sembolü üzerinde sarı ünlem çıktı. Mtu değerini normale geri getirmeme rağmen sorun devam ediyor. Yardım edin lütfen

Sadece mtu ile oynadıysan 1492 değerine geri döndükten sonra modeme reset at,kapatıp yeniden aç düzelecektir
  • Alım Hızı Gönderim Hızı
    SNR Seviyesi :29.7 16.0 db
    Hat Zayıflaması :27.9 15.6 db
    Veri Hızı: 3000 799 kbps

Böyle bir durumda işe yaramıyor sanırım?
  • 
Sayfa: önceki 9596979899
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.