Şimdi Ara

NetMTU - MTU ile Web Sitelerine Erişim (1.1) (96. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.068
Cevap
88
Favori
144.290
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 9495969798
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 100 ile 1478 arasında değişiyor sayılar. 100'er 100'er dene en yüksekten başlayarak. Tavsiyem büyük bi torrent dosyası bul 10-20gb'lık ama seed bol olsun, anında bağlanabilesin yani tüm seed'lere. 1378 dene aç torrenti, baktın hızlanmıyor 30 saniye sonra durdur. sonra 1278'e geçir. Tekrar dene. Öyle öyle sana göre en hızlısına karar ver.
  • quote:

Orijinalden alıntı: un4saken

100 ile 1478 arasında değişiyor sayılar. 100'er 100'er dene en yüksekten başlayarak. Tavsiyem büyük bi torrent dosyası bul 10-20gb'lık ama seed bol olsun, anında bağlanabilesin yani tüm seed'lere. 1378 dene aç torrenti, baktın hızlanmıyor 30 saniye sonra durdur. sonra 1278'e geçir. Tekrar dene. Öyle öyle sana göre en hızlısına karar ver.

Airtieste 60-1501 arasında olmalıdır diyor. Denemeye koyulayım hemen.
  • şimdi bende airties 5343 var ben mtuyu 392 yapıp programı açınca olur mu hem indirme hem gezme yada sadece indirme ?
  • Program için teşekkürler, doğru ayarlar yapıldığında işini yapıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ipodlover -- 29 Mayıs 2013; 18:17:27 >
  • ZTE ZXHN H168N fiber 20 mbit mtu çalıştıramayacak mıyım bu sistemde
  • quote:

Orijinalden alıntı: celatx

ZTE ZXHN H168N fiber 20 mbit mtu çalıştıramayacak mıyım bu sistemde

Ben denedim o modemde oluyor dostum ama mtu kaç girdim hatırlamıyorum.
  • Pikatel Airmax-101'in uygun MTU değerini nerde bulabilirim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: MrTrmn

quote:

net mtu ile mi yaptınız yoksa ara yüzden mi ben ara yüzeden bulamadım. Lütfen hatırladığınız kadarı ile detay verebilir misiniz ?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: MrTrmn

quote:

net mtu ile mi yaptınız yoksa ara yüzden mi ben ara yüzeden bulamadım. Lütfen hatırladığınız kadarı ile detay verebilir misiniz ?

Arayüzden dostum arayüze ne girdiysem net mtu ya da onu girdim zaten.http://192.168.2.1/ buraya giriyosun sonra Ağ >> WAN >> DSL WAN >> Bağlantı Adı kısmından DSL bağlantını seçiyosun sonra aşağıda form doluyor senin bilgilerinle orada mtu ayarı var onu yapıp kayıt ediyorsun.

• TP link modemimde indirme modunda hızım böyle çıktı bu normal mi acaba?
  • Hala çalısiyor mu ve superonlineda dahil mi buna ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: takatuka15

Hala çalısiyor mu ve superonlineda dahil mi buna ?

superonline dahil değil. ve evet çalışıyor..
  • quote:

Orijinalden alıntı: emirilhan

quote:

Orijinalden alıntı: takatuka15

Hala çalısiyor mu ve superonlineda dahil mi buna ?

superonline dahil değil. ve evet çalışıyor..

Alıntıları Göster
    So yoksa işime yaramıyor :(
  • bende 1400den aşşağı inmiyor 1520 en fazla diyor düşürmek mi cıkarmak mı netde gezinmek için
  • TP link modemde 260 (MMS)-300 (MTU) ayarladığımda bi süre 10MBit sabit hız alıyorum torrentte daha sonra 4'lere kadar düşüyor stabiliteyi kaybedip.. 1Mbit gibi bi avantaj sağlıyor.. Belirli bir zamanda eski değere geri getirip tekrar ayarlayan bi özellik olsa güzel olur bu uygulamada. Hoş ben uygulamayı kullanmıyorum ama bu özellik olursa kullanabilirim..
  • teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: FrontLiner

TP link modemde 260 (MMS)-300 (MTU) ayarladığımda bi süre 10MBit sabit hız alıyorum torrentte daha sonra 4'lere kadar düşüyor stabiliteyi kaybedip.. 1Mbit gibi bi avantaj sağlıyor.. Belirli bir zamanda eski değere geri getirip tekrar ayarlayan bi özellik olsa güzel olur bu uygulamada. Hoş ben uygulamayı kullanmıyorum ama bu özellik olursa kullanabilirim..

MTU'yu 392, MSS'i 352 ye ayarlayıp deneyin. İstediğiniz hıza ulaşacağınızı tahmin ediyorum.
  • Programı yazan arkadaş ben mtu giriyorum ama bir şey olmuyor indirme modunda 3 megabit iniyor internetede giriliyor.Bir iki kere gezinti modunda falanda aldım ama yok.MTU çalışmıyor.Modem ayarlamasını yapamadığım için bunu kullanıyordum buda çalışmıyor pöf

Alıntılarsan sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cbbatuhan26

Programı yazan arkadaş ben mtu giriyorum ama bir şey olmuyor indirme modunda 3 megabit iniyor internetede giriliyor.Bir iki kere gezinti modunda falanda aldım ama yok.MTU çalışmıyor.Modem ayarlamasını yapamadığım için bunu kullanıyordum buda çalışmıyor pöf

Alıntılarsan sevinirim.

modemden mtu ayarlamasını yapmanız gerekir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cereal Killer

Pikatel Airmax-101'in uygun MTU değerini nerde bulabilirim?

356 yap dostum
  • 
Sayfa: önceki 9495969798
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.