Evime Turk Telekom tarafından ADSL(16 Mbps) ve VDSL(75 e kadar destekliyormus) hız verebileceklerini söylediler.İki Paket arasında kaldım.75 Mbps 200 GB akkli paket mi alsam? Yoksa 50 Mbps AKKSİZ paket mi alsam? Siz hangisini seçerdiniz?
5 Aralık'ı bekleyin derim ben. Yeni paketler o zaman açıklanacak netspeed'de.
brnbry
kullanıcısına yanıt
Hocam zaten şu an tek umudum 75 megabit AKKSİZ paket gelmesi.Benimde 75e. Kadar destekliyormus.Belki direkt olarak 75 200 GB akkli pakete gecebilirim
75 mbit akn'siz gelecek. Dün yanlışlıkla sitelerine 5 aralık'ta yayınlanacak tarifeleri koydular. Kısa bir süre sonra kaldırdılar:
Bu tarifeler 5 Aralık'ta kesin yayınlanacak mı? Ben sordum Facebook tan maksimum 1 Ocak dediler
Dediğim gibi dün kısa süreliğine yanlışlıkla bu tarifeleri koydular. Birileri farkettikten sonra anında kaldırdılar. Bence 5-6 aralık'ta sitelerine yeniden koyarlar. Şu an sitelerindeki mevcut tarifeler için kampanya bitiş tarihi 5 aralık denmiş.
75 megabitlik paketi alın zaten 1.ayın 1. gününden itibaren akksiz olucak 75 megabit akksiz kullanırsınız
erkaninn59
kullanıcısına yanıt
Onun yerine kotali tarife koyarlar diye korkuyorum.
Fly Teknoloji MaduruF
kullanıcısına yanıt
koymazlar
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme