Şimdi Ara

Netspeed hangi paketi seçmeliyim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
897
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evime Turk Telekom tarafından ADSL(16 Mbps) ve VDSL(75 e kadar destekliyormus) hız verebileceklerini söylediler.İki Paket arasında kaldım.75 Mbps 200 GB akkli paket mi alsam? Yoksa 50 Mbps AKKSİZ paket mi alsam? Siz hangisini seçerdiniz?

• 5 Aralık'ı bekleyin derim ben. Yeni paketler o zaman açıklanacak netspeed'de.
  • brnbry kullanıcısına yanıt
    Hocam zaten şu an tek umudum 75 megabit AKKSİZ paket gelmesi.Benimde 75e. Kadar destekliyormus.Belki direkt olarak 75 200 GB akkli pakete gecebilirim
  • 75 mbit akn'siz gelecek. Dün yanlışlıkla sitelerine 5 aralık'ta yayınlanacak tarifeleri koydular. Kısa bir süre sonra kaldırdılar:

https://forum.donanimhaber.com/netspeed-yeni-tarifeleri-yanlislikla-yayinladi-sanirsam-xd--136049279

75 mbit akn'siz 76 tl.
  • EnemyTerritory E kullanıcısına yanıt
    Bu tarifeler 5 Aralık'ta kesin yayınlanacak mı? Ben sordum Facebook tan maksimum 1 Ocak dediler
  • Dediğim gibi dün kısa süreliğine yanlışlıkla bu tarifeleri koydular. Birileri farkettikten sonra anında kaldırdılar. Bence 5-6 aralık'ta sitelerine yeniden koyarlar. Şu an sitelerindeki mevcut tarifeler için kampanya bitiş tarihi 5 aralık denmiş.
  • 75 megabitlik paketi alın zaten 1.ayın 1. gününden itibaren akksiz olucak 75 megabit akksiz kullanırsınız
  • erkaninn59 kullanıcısına yanıt
    Onun yerine kotali tarife koyarlar diye korkuyorum.
  • Fly Teknoloji Maduru F kullanıcısına yanıt
    koymazlar
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.