Şimdi Ara

netspeed hkknda

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
488
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar bugün gezinirken netspeed adlı firmaya denk geldim.8mbit internet akn yok 40 lira acaba nekadar güvenilir bir firma ?

• Türkiye hocam burası.Ne güveni.Şans oranına bakacaksın.Şans oranı yüksekse bas paraları.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Owwshet

Türkiye hocam burası.Ne güveni.Şans oranına bakacaksın.Şans oranı yüksekse bas paraları.

Valla haklısın hocam bu ülkede halkın isteği memnuyiyeti hiç bir firmanın umrunda değil.Hepsi aldıkları paraya bakıyor
  • Forumda netspeed in konusu var oraya bakabilirsin. Aktivasyon sürecinde sıkıntı çeken bazı aboneler var ama abone olduktan sonra genel anlamda kullanıcılar memnun.

Tek eksisi sabit telefon desteklemiyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yaklaşık 1 aydır netspeed 75 Mbt 200 gb AKK olan 58 ₺'lik tarifesini kullanmaktayım. Ankara'da ikametgah ettiğim için hız testlerinde 73 mbt değerlerini görebiliyorum. Her hangi bir kopma ya da bağlanamama sorunu yaşamadım. Fiyatına göre diğer firmalardan daha iyi hizmet veriyorlar. Superonline'nın fiberde yaptığı zamlardan sonra netspeed firmasına geçtim. Ping olarak CS-Go da bir değişiklik gözlemlemedim. Geçmenizi tavsiye ederim
    Hız testi
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.