Şimdi Ara

Netspeed - Taahhütsüz Yalın İnternet - Aylık 34 TL (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
593
Cevap
40
Favori
64.808
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
34 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: karacaardıç

İstanbul avrupa yakası çalışmalar nezaman başlar acaba esenyurt?

Merhaba

İstanbul genelinde 2018 yılı ikinci yarısında hizmet verilmesi planlanmaktadır. Bulunduğunuz bölgede hizmet vermeye başladığımızda sizleri aramızda görmekten mutluluk duyarız.

İlginize teşekkür ederiz

Netspeed İnternet A.Ş

Müşteri Temsilcisi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Başlığı ne zaman görsem Need For Speed diye okuyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: emurat

Manisa da hizmet veriyormusunuz?

Merhaba,

Şimdilik bulunduğunuz bölgede hizmet veremiyoruz. Ancak çok yakında tüm Türkiye'de hizmet verebilmek için çalışmalarımız hızla devam etmektedir.

İlginize teşekkür ederiz

Netspeed İnternet A.Ş

Müşteri Temsilcisi

• netspeedtr kullanıcısına yanıt
    Bekliyorum bak harbi konuşuyorum

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: fasakasa

Başlığı ne zaman görsem Need For Speed diye okuyorum

Merhaba,

Netspeed İnternet A.Ş

Müşteri Temsilcisi

• quote:

Orijinalden alıntı: Mekanikizm

Yahu ben bu işi anlamadım, bu nasıl bir kar marjıdır. Devletin bir an önce bu işe el atması lazım. Diğer şirketler 80-90 lira fiyat çekerken bu adamlar 34 lira fiyat koyarak aynı interneti sunabiliyor. Ee bu şirket de zararına abone almayacağına göre birileri bizi fena düdüklüyor !!!

Yanlış düşünce maalesef, aynı şeyi turkcell ve rakipleri için düşünün. Turkcell'de 40 lira olan paketi avea'da 20 liraya alabiliyorsunuz, turkcell çok büyük kar marjı ile çalışıyor demek ki değil mi?
    Peki rekabet kurumunu yok sayalım ve turkcell fiyat belirlemekte serbest kalsın, afedersin o koca sermaye ile turkcell 40 liralık ürünü iki sene 10 liraya verse rakip firmalarını iflas ettirir mi? Ettirir sonra tekellik kazanıp 80 liraya satabilir mi o hizmeti, satabilir.

Maalesef ücretler bütünü ile serbest bırakılırsa tek firma tekelliği alır ve sonra neden böyle oldu diye gezinirsiniz. Yanlış hatırlamıyorsam 3-4 sene önce ttnet bazı müşterilerine düşük fiyat sundu diye ceza yemişti rekabeti engellemekten. Tabi öbür yandan da Rekabet kurumu afm sinemalarının mars'a satılmasını da onaylamıştı, bugün cinemaximum tekelliği sayesinde kaç paraya bilet sattığını herkes biliyor, üstüne bir de 30 dklık reklamlar.

• Türknet gibi mevcut taahhütün bir kısmını karşılıyor musunuz ? Ankara'ya geldiğiniz de geçebilirim.
  • Tavsiye edeceğim güzel girişim başarılı olursunuz inşallah

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: emurat

Manisa da hizmet veriyormusunuz?

Merhaba,

Şimdilik manisa ilinde hizmet veremiyoruz. Ancak çok yakında tüm Türkiye'de hizmet verebilmek için çalışmalarımız hızla devam etmektedir.

İlginize teşekkür ederiz

Netspeed İnternet A.Ş

Müşteri Temsilcisi

• quote:

Orijinalden alıntı: Ayva

Türknet gibi mevcut taahhütün bir kısmını karşılıyor musunuz ? Ankara'ya geldiğiniz de geçebilirim.

Merhaba,

Taahhüt cayma bedeli ile ilgili şimdilik bir kampanyamız bulunmamaktadır.

İlginize teşekkür ederiz

Netspeed İnternet A.Ş

Müşteri Temsilcisi

• quote:

Orijinalden alıntı: sabah moonwalk keyfi

Tavsiye edeceğim güzel girişim başarılı olursunuz inşallah

Merhaba,

Temenni ve ilginize teşekkür ederiz

Netspeed İnternet A.Ş

Müşteri Temsilcisi

• Selam arkadaşlar 3 gündür netspeed internet kullanıyorum bazı arkadaşlar mesaj atmıştı performansı hakkında nasıl memlunmusun diye gözlemlerimi aktaracağım ilk gün hız problemi sorunum vardı cuma günü gündüz hızlar iyiydi 92-93 mbit hızları görüyordum akşam 19.30 dan sonra hız 35-40 mbite kadar düştü ve dosya indirirken hızda dalgalanma oluyordu kendi kendime dedim ki galiba bu firmada da turknet gibi akşam saatlerinde hatları kaldırmıyor yoğunlukta hızlar düşüyor sandım sonra burdan netspeed firmasına özel mesaj gönderdim sorun yaşadığım için üzgün olduklarını sorunu teknik birime bildirdikleri sorunun 24 saat içinde kesin olarak çözüleceğini belirttiler diğer bir sorunum gece 2-8 arası yaptığım kullanımlar kotaya yansıdı bu sorunuda kendilerine bildirdim yazılımsal bir sorun olduğunu 48 saat içinde sorunun çözüleceğini yansıyan kota miktarını ise fazlası ile telafi edeceklerini belirttiler cumartesi günü akşam üzeri telefona mesaj geldi sayın müşterimiz kapasite tahsis işleminiz tamamlanmıştır diye sonra tekrar kontrol ettim gerçektende sorun düzelmişlti hız 92-93 mbit civarıydı hemen bazı testler yaptım evimde binet firmasının 100 mbit internetide var hız ondada 92-93 mbit arası ama o hattımda akşam vpn olmadan kesinlikle youtube 1080p videolar izlenmiyordu alsat firması olduğundan turk telekom youtube a hız sınırlaması uyguluyordu şimdi netspeed firmasında vpn kullanmadan 4k videolar nerdeyse 70 mbit hızla aktarım yapıyor diğer hattımda 1 mbiti geçmiyor dosya indirmede idm hızı yurtiçi ve yurtdışı serverlarda 12.200 - 12.250 civarında idi testi 20.15 gibi yaptım ayrıca online oyun oynamam bazı arkadaşlar frankfurt için ping değerini sormuştu 58 - 59 ms ping çıkıyor
    sonuç olarak bu firmayı ilk önce 1-1.5 ay önce falan facebook da reklamlarını gördüm o zamandan beri takip ediyordum ama hizmetleri iyi değildir diye düşündüm burda konusu açıldıktan sonra şeytan dürttü dedim ki mevcut kullandığım intnernet var nasılsa tahaüt yok bağlantı ücretide yok yalın olarak netspeed bağlatayım memlun kalmassam en fazla bana 58 tl ye patlar dedim bağlatmaya niyetlendim perşembe günü 17,30 da başvuruda bulunduk cuma saat 14 te telekom dan gelip hattı bağladılar ve şuan son derece memlunum diğer aboneliğimi ay sonu kapatmayı düşünüyorum bazı testler yaptım merak eden ve soran arkadaşlar vardı inşallah aklında sorusu olana yardımcı olabilirim

dün akşam aralıklarla test yaptım değerler şöyle
    yurtiçi speedtest

yurtdışı speedtest

20.15 gibi indirme testi
    yurtiçi pardus sunucusu

yurtdışı sunucusu

youtube test

Denizli'de ikamet ediyorum. Şu an Türknet kullanıyorum. Şu anda vodafone sitesinden sorgulama yaptığımda adresime hizmet verilemiyor görünüyor port yokluğundan. Ben şimdi size geçmek istesem, port yok olayıyla mı karşılaşırım, yoksa mevcutta kullandığım portla sizinle mi devam ederim? Servis sağlayıcı değiştirelim derken, internetsiz kalmakta var, resmen boş port yok şu anda yeni internet almak isteyene.
  • srdrvrl S kullanıcısına yanıt
    Ben fiyatlarda değilim, dünyanın hiç bir yerinde asgari ücretin 15 te biri fiyat ödeyip bu kadar kotu internet kullanamazsınız. Benim derdim dogru düzgün video bile izlenmeyen, kota saçmalığı içeren, saçma sapan download upload hizlarinda internete bu fiyatları vermek. Ya o fiyatlara doğru düzgün internet verecekler ya da fiyatları bu firmanın yaptığı fiyatlardan verecekler. Gerisi kim ne derse desin halkın parasını somurmektir.

• Bu firma da ADANA'da var görünmekte kullanan var mı acaba http://www.aytelekom.com/index.html

İnternet fiyatları bu kadar ucuz da biz niye yüksek fiyatlı kullanıyoruz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sword88

Denizli'de ikamet ediyorum. Şu an Türknet kullanıyorum. Şu anda vodafone sitesinden sorgulama yaptığımda adresime hizmet verilemiyor görünüyor port yokluğundan. Ben şimdi size geçmek istesem, port yok olayıyla mı karşılaşırım, yoksa mevcutta kullandığım portla sizinle mi devam ederim? Servis sağlayıcı değiştirelim derken, internetsiz kalmakta var, resmen boş port yok şu anda yeni internet almak isteyene.

Merhaba,

Farklı bir operatörden hizmet alıyorsanız zaten portunuz olduğundan hattınızı iptal etmeden netspeed'e geçiş yapabilirsiniz. Konu hakkında detaylı bilgi almak isterseniz 444 0 217 numaralı müşteri hizmetleri hattımızı arayabilir veyawww.netspeed.com.tr web sitemizden ilgili formu doldurup aranma talebinde bulunabilirsiniz.

İlginize teşekkür ederiz

Netspeed İnternet A.Ş

Müşteri Temsilcisi

Merhabalar, aydın efeler de oturuyoruz. Telekomun verdiğinden daha yüksek hız mümkünmüdür? Aydın merkezde yedi eylül mahallesinde faaliyet gösteriyormusunuz?

• quote:

Orijinalden alıntı: netspeedtr

quote:

Orijinalden alıntı: sword88

Merhaba,

Farklı bir operatörden hizmet alıyorsanız zaten portunuz olduğundan hattınızı iptal etmeden netspeed'e geçiş yapabilirsiniz. Konu hakkında detaylı bilgi almak isterseniz 444 0 217 numaralı müşteri hizmetleri hattımızı arayabilir veyawww.netspeed.com.tr web sitemizden ilgili formu doldurup aranma talebinde bulunabilirsiniz.

İlginize teşekkür ederiz

Netspeed İnternet A.Ş

Müşteri Temsilcisi

Denizli Çaybaşı adresi sabit numarası alabilir miyim.

• selodonanımhaber kullanıcısına yanıt
    Google da bu numara çıkıyor, doğru mu, bilmiyorum.

(0258) 300 02 17
  • quote:

Orijinalden alıntı: CizikFerrari

Merhabalar, aydın efeler de oturuyoruz. Telekomun verdiğinden daha yüksek hız mümkünmüdür? Aydın merkezde yedi eylül mahallesinde faaliyet gösteriyormusunuz?

Merhaba,

Bulunduğunuz Bölgede hizmet verebiliyoruz. Detaylı kontrol edebilmemiz için adres bilgilerinizi tarafımıza iletebilirmisiniz?

İlginize teşekkür ederiz

Netspeed İnternet A.Ş

Müşteri Temsilcisi
  • 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.