Şimdi Ara

Netspeed - Taahhütsüz Yalın İnternet - Aylık 34 TL (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
593
Cevap
40
Favori
64.808
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
34 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Mekanikizm

Yahu ben bu işi anlamadım, bu nasıl bir kar marjıdır. Devletin bir an önce bu işe el atması lazım. Diğer şirketler 80-90 lira fiyat çekerken bu adamlar 34 lira fiyat koyarak aynı interneti sunabiliyor. Ee bu şirket de zararına abone almayacağına göre birileri bizi fena düdüklüyor !!!

Sebebi basit. Sizde böyle şirket açabilirsiniz. Türk Telekom size belli bir hız verir. Atıyorum 1.0000 gbit hız verdi ve dedi ki; Kullansan da kullanmasan da bana aylık 50bin TL ödeyeceksin.

Sizde; Ne yapsam ne yapsam da, milleti kendime çeksem, nasıl bir caziplik yapsam, ne de olsa çok portum var dediniz ve bu kampanyayı yaptınız. Anlatabildim umarım?

Neden Türk Telekom'un veremediği 32mbit full limitsiz vdsl hattı diğer şirketler 164 TL'ye verebiliyor? Türk Telekom'da dahi yok böyle bir hız ve fiyat. İşte belirttiğim sebeplerden dolayı..

• Devlet tekeline, fiyatlandırmalarına karşı rekabeti daha da arttırılmasına adına, bu tarz firmaları destekliyorum. Piyasa rekabetçi firmalar girdikçe fiyatlar aşağı çekilecektir doğası gereği. Tüketiciye çok iş düşüyor. Bugün GB başına ücreti 2TL den 50 kuruşa kadar indiren adamlar, yarın tüketicinin istediği hizaya girmek zorunda kalacaktır. Umarım tüm Türkiye'de hizmet verebilirsiniz.
  • Yahu ne Netspeed'miş. Günlerdir Netspeed aşağı Netspeed yukarı yazılıp çiziliyor. 3 şehirde hizmet veriyor ama yorum yazanların yüzde 98 i diğer 78 ilde yaşayanlar. Bende Vodafone net var, 16 mb diye aldım. Sözleşmede de 16 mb'e kadar diyor. Ama aldığım internet hızı 5 mb. Kimse kusura bakmasın dünya devi diye güvenip Vodafone'dan aldığım net 5 mb çıktıysa adını ilk defa duyduğumuz Netspeed'in teoride 16 lık, 32 lik ve 100 lük paketleri pratikte kaç mb çıkar düşünmek bile istemiyorum. Davulun sesi uzaktan hoş gelir, şimdi nolur Trabzon'a da gelin alayım, Çorum'a da gelin alayım diyenler o illere hizmet geldiğinde vaat edilen hızı alamıyorum diye üyeliklerini 1 ay sonra iptal etmezlerse iyi.

Mucize diye birşey yoktur, anlamadım gitti bazıları Netspeed'i mucizevi birşey gözüyle bakıp yorum yazıyor :D üye sayısı arttıkça fiyatları bir tık, bir tık artacak. Altyapısı yetersiz gelmeye başlayıp verdiği hız yavaş yavaş düşecek. Olacağı bu yani. O yüzden 5 mb hıza sahip olmam ve Netspeed'in tarifeleri benim ödediğimden daha ucuz olmasına rağmen inşallah bulunduğum ilde de hizmet verir diye hiçbir beklentim yok. Bence sizde çok bir beklentiye girmeyin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• En azından tahattüt yok, hizmeti deneyip beğenmeyen iptali basar geçer başka firmaya.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fiyaka1903

Abi ne güzel firma bu yahu adamlar tek tek cevap veriyor helal olsun en kısa zamanda sizleri İzmir ve Adana'ya bekleriz iki hane benden kazanacaksınız :) umarım büyür ve büyüdükçe bu samimiyetinizi korursunuz zira emin ol kullanıcısını sürüklemeye bire yüz degil de bire elli kazanayim kaliteli hizmet vereyim diyen firmaları özledi bu insanlar. Bol kazançlar iyi çalışmalar diliyorum.

Merhaba,

Temennileriniz ve ilginize teşekkür ederiz. Bulunduğunuz illerde sizlere hizmet vermek için sabırsızlanıyoruz.

İlginiz için teşekkür ederiz.

Netspeed İnternet A.Ş.
    Müşteri Temsilcisi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hz.Heisenberg

Sizin şuan hizmet verdiğiniz bölgelere çok uzak biliyorum ama; Tekirdağ/Çorlu'ya gelirseniz ben dahil bir çok kişi sizden hizmet alacaktır. Çünkü Çorlu'nun yarısında telekom altyapısı yok ve fiyatlarınız çok uygun, direk 100 Mbps alırım

Merhaba,

Çok yakın bir zamanda bulunduğunuz bölgede hizmet vermek için çalışmalarımız devam etmektedir.

İlginiz için teşekkür ederiz.

Netspeed İnternet A.Ş.
    Müşteri Temsilcisi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Stones

quote:

Yahu ben bu işi anlamadım, bu nasıl bir kar marjıdır. Devletin bir an önce bu işe el atması lazım. Diğer şirketler 80-90 lira fiyat çekerken bu adamlar 34 lira fiyat koyarak aynı interneti sunabiliyor. Ee bu şirket de zararına abone almayacağına göre birileri bizi fena düdüklüyor !!!

Sebebi basit. Sizde böyle şirket açabilirsiniz. Türk Telekom size belli bir hız verir. Atıyorum 1.0000 gbit hız verdi ve dedi ki; Kullansan da kullanmasan da bana aylık 50bin TL ödeyeceksin.

Sizde; Ne yapsam ne yapsam da, milleti kendime çeksem, nasıl bir caziplik yapsam, ne de olsa çok portum var dediniz ve bu kampanyayı yaptınız. Anlatabildim umarım?

Neden Türk Telekom'un veremediği 32mbit full limitsiz vdsl hattı diğer şirketler 164 TL'ye verebiliyor? Türk Telekom'da dahi yok böyle bir hız ve fiyat. İşte belirttiğim sebeplerden dolayı..

Merhaba,

Netspeed olarak yerleşik operatörden toptan port ve kapasite kiralaması söz konusu değildir. Hizmet verdiğimiz bölgelerde abone sayısı kadar port ihtiyacı yerleşik operatörden kiralanmaktadır. Bunun dışında hizmet verilen bölgedeki santrallerimizde ihtiyaç duyulan kapasite rezerve edilir kapasite genelde yoğun kullanım saatlerinde kullanılan toplam miktarın ortalama %35-+ fazlası şeklindedir. Netspeed'in fiyat politikalarına göre daha fazla abone ve müşteri kazanmak tarife fiyatlarında daha fazla indirime gitmek şeklinde yürütülmktedir. Bu konuda önyargılarınızı anlayabiliyoruz ancak lütfen vermekte olduğumuz hizmetin tahhütsüz olduğunu ve fiyat artışlarının abone kaybı şeklinde sonuçlanacağını göz önünde bulundurunuz. (Teknik ve Altyapı Yöneticisi)

Görüşlerinize saygı duyar ilginiz için teşekkür ederiz.

Netspeed İnternet A.Ş.
    Müşteri Temsilcisi

• quote:

Orijinalden alıntı: Lichm

Devlet tekeline, fiyatlandırmalarına karşı rekabeti daha da arttırılmasına adına, bu tarz firmaları destekliyorum. Piyasa rekabetçi firmalar girdikçe fiyatlar aşağı çekilecektir doğası gereği. Tüketiciye çok iş düşüyor. Bugün GB başına ücreti 2TL den 50 kuruşa kadar indiren adamlar, yarın tüketicinin istediği hizaya girmek zorunda kalacaktır. Umarım tüm Türkiye'de hizmet verebilirsiniz.

Merhaba,

Sizlere daha iyi hizmet vermek için çalışıyoruz. Vermiş olduğunuz desteklerden dolayı teşekkür ederiz.

Netspeed İnternet A.Ş.
    Müşteri Temsilcisi
  • quote:

Orijinalden alıntı: congenial_boy

Yahu ne Netspeed'miş. Günlerdir Netspeed aşağı Netspeed yukarı yazılıp çiziliyor. 3 şehirde hizmet veriyor ama yorum yazanların yüzde 98 i diğer 78 ilde yaşayanlar. Bende Vodafone net var, 16 mb diye aldım. Sözleşmede de 16 mb'e kadar diyor. Ama aldığım internet hızı 5 mb. Kimse kusura bakmasın dünya devi diye güvenip Vodafone'dan aldığım net 5 mb çıktıysa adını ilk defa duyduğumuz Netspeed'in teoride 16 lık, 32 lik ve 100 lük paketleri pratikte kaç mb çıkar düşünmek bile istemiyorum. Davulun sesi uzaktan hoş gelir, şimdi nolur Trabzon'a da gelin alayım, Çorum'a da gelin alayım diyenler o illere hizmet geldiğinde vaat edilen hızı alamıyorum diye üyeliklerini 1 ay sonra iptal etmezlerse iyi.

Mucize diye birşey yoktur, anlamadım gitti bazıları Netspeed'i mucizevi birşey gözüyle bakıp yorum yazıyor :D üye sayısı arttıkça fiyatları bir tık, bir tık artacak. Altyapısı yetersiz gelmeye başlayıp verdiği hız yavaş yavaş düşecek. Olacağı bu yani. O yüzden 5 mb hıza sahip olmam ve Netspeed'in tarifeleri benim ödediğimden daha ucuz olmasına rağmen inşallah bulunduğum ilde de hizmet verir diye hiçbir beklentim yok. Bence sizde çok bir beklentiye girmeyin.

Merhaba,

Hizmet vermekte olduğumuz 3 il pilot bölgelerimizdir. Bu illerimizde kullanmakta olduğumuz gerek teknoloji gerek müşteri desteğini diğer illerimizde hizmet vermeden önce tecrübe etmekteyiz. Özgür internet politikamız gereği yani taahhütsüz telefonsuz tarifeler ile abonelerimize daha uygun fiyata daha kaliteli hizmet vermedikçe abone kayıpları olabileceğini göz ardı etmemenizi rica ederiz. Netspeed internet hizmetlerimizden faydalanmaya başladığınızda hız dalgalanmaları (yerleşik operatörün kontrolündeki kablolardan dolayı olmadığı sürece) yaşamazsınız. Altyapı sorunumuz yoktur vermekte olduğumuz hizmette abone sayımız arttıkça sizlere daha uygun fiyat olarak yansıtmayı hedefliyoruz. Bölgenizde hizmet vermeye başladığımızda taahhütsüz ve yalın olarak vermekte olduğumuz hizmetlerimizi tecrübe etmenizi umut ediyoruz. Görüşlerinize saygı duyuyor teşekkür ediyoruz.

Netspeed İnternet A.Ş.
    Müşteri Temsilcisi

• quote:

Orijinalden alıntı: damn2u

En azından tahattüt yok, hizmeti deneyip beğenmeyen iptali basar geçer başka firmaya.

Merhaba,

Hizmetlerimizden çok eminiz ve bu görüşünüzü destekliyoruz.

ilginiz için teşekkür ederiz.

Netspeed İnternet A.Ş.
    Müşteri Temsilcisi
  • Merhaba,

Konya'ya hizmetiniz ne zamana gelir?
    Sadece ucuz olduğundan değil, sırf sizin gibi bir firmanın büyümesi için bile geçerim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bberatt

Merhaba,

Konya'ya hizmetiniz ne zamana gelir?
    Sadece ucuz olduğundan değil, sırf sizin gibi bir firmanın büyümesi için bile geçerim.

Merhaba,

Konya ilimizde hizmet vermek için bizde sabırsızlanıyoruz bununla ilgili çalışmalarımız hızla devam etmektedir. Konya'da size hizmet vermekten mutluluk duyarız.

ilginiz için teşekkür ederiz.

Netspeed İnternet A.Ş.
    Müşteri Temsilcisi
  • quote:

zaten kim sizin dostunuzum derse kazığı o atıyo abi
  • quote:

Orijinalden alıntı: congenial_boy

Yahu ne Netspeed'miş. Günlerdir Netspeed aşağı Netspeed yukarı yazılıp çiziliyor. 3 şehirde hizmet veriyor ama yorum yazanların yüzde 98 i diğer 78 ilde yaşayanlar. Bende Vodafone net var, 16 mb diye aldım. Sözleşmede de 16 mb'e kadar diyor. Ama aldığım internet hızı 5 mb. Kimse kusura bakmasın dünya devi diye güvenip Vodafone'dan aldığım net 5 mb çıktıysa adını ilk defa duyduğumuz Netspeed'in teoride 16 lık, 32 lik ve 100 lük paketleri pratikte kaç mb çıkar düşünmek bile istemiyorum. Davulun sesi uzaktan hoş gelir, şimdi nolur Trabzon'a da gelin alayım, Çorum'a da gelin alayım diyenler o illere hizmet geldiğinde vaat edilen hızı alamıyorum diye üyeliklerini 1 ay sonra iptal etmezlerse iyi.

Beğenmezsen iptal edersin geçersin. Adamlar taahhütsüz internet sağlıyorlarsa hizmetlerine güveniyorlar demek ki.

'Ünlü olan X firması bana sözünü verdiği hızı sağlayamıyor, bu nasıl sağlasın?' düşüncesi ile hareket edersek işte dediğin X firmalarına istediği gibi at koşturmaları için daha fazla alan açmaktan başka bir şey yapmış olmayız.

• Dün sözleşme imzaladık bugün akşam açıldı internetim. 16mbit şuan güzel bir sıkıntı yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cycloner -- 5 Mayıs 2017; 21:47:08 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • selam arkadaşlar bende bugün netspeede geçtim merak eden arkadaşlar vardı ilk izlenimlerim

1-internet hızı saat 19.30 a kadar iyiydi daha sonra 94 mbitten 35-40 mbite kadar düştü dalgalanma vardı durumu kendilerine bildirdim üzgün olduklarını belirtip durumu kalıcı olarak 24 saat içinde düzeltileceğini belirttiler ilk gün böyle aksaklıklar olabilir beklemedeyim

2-Mevcutta başka firmadan da internet kullanıyorum akşamları youtube felç oluyordu vpn kullanıyordum ama netspeed te böyle bir sorun görmedim 4k bile tıkır tıkır açıyor youtube kısıtlaması yok

3-Kota hesaplama sistemleri çok hoşuma gitti saniye saniye hesaplıyor online işlemlerde kota sorgulama ekranı var 1 mb veri indir sayfayı yenile kota anında ekrana yansıyor

4-Ping diğer servis sağlayıcımda türkiye içi 25 ms altına hiç düşmez netspeedte 12 ms civarında

5-Bence en önemli detay ise sorulan sorulara gayet anlaşılır yardımcı olacak şekilde cevap veriyorlar iletişimleri gerçekten çok iyi

başka sorusu olan varsa sorabilir elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dark Reaver -- 5 Mayıs 2017; 22:2:12 >

• quote:

Orijinalden alıntı: cycloner

Dün sözleşme imzaladık bugün akşam açıldı internetim. 16mbit şuan güzel bir sıkıntı yok.

Merhaba,

Hayırlı olsun bizi tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Umarız aldığınız hizmetten sorunsuz bir şekilde faydalanırsınız.

Netspeed İnternet A.Ş.
    Müşteri Temsilcisi
  • Ttnet zamanında öyle bir geçirmiş ki bizlere piyasayı yükseltmiş şerefsizler. Şu fiyatları görünce ağladım resmen. Ulan aynı hıza 80 TL ödüyorum adam 40 TL'ye satıyor. Yatacak yeriniz yok vallahi haram zıkkım olsun yedikleriniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Not Today! -- 5 Mayıs 2017; 22:53:58 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Samsuna da bekleriz. Memnun oluruz
  • altyapıyı acilen istanbula getirmeniz lazım rekor kırarsınız
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.