Şimdi Ara

Netspeed - Taahhütsüz Yalın İnternet - Aylık 34 TL (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
593
Cevap
40
Favori
64.823
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
34 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Neden UPLOAD hızları ile ilgili bir bilgi yok ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: NaRcoss

selam arkadaşlar dün 17.35 gibi netspeed firmasına başvuruda bulunduk bugün saat 14.05 de telekom ekipleri geldi kablo işlemlerini yaptılar 35 dk kadar sürdü daha sonra netspeed firmasını aradım kullanıcı bilgilerini istedim 15.19 da sms ile bilgiler geldi internet aktif oldu şuan için sıkıntı yok akşam saatlerinde tekrar kontrol edeceğim değerler şu şekilde

mevcutta binet firmasından 100 mbit 200 gb akk paketim 100 tl ödüyorum aylık bu aboneliği denemek için aldım şimdilik performansı iyi ay sonuna kadar deneyeceğim bu şekilde memlum kalırsam diğer aboneliği iptal edeceğim

Netspeed - Taahhütsüz Yalın İnternet - Aylık 34 TL

Netspeed - Taahhütsüz Yalın İnternet - Aylık 34 TL

24 saat dahi geçmeden kurulumun yapılması güzel, bu değerler ayrı bir güzel. Hayırlı olsun. İnternet alyapısı 8 Mbps'ye kadar destekleyen bir adreste oturan vatandaş olarak kıskandım :)

Firma yetkililerini çok yakın tanıyorum. Hepsi dürüst, güvenilir ve tüm gayretlerini öncelikle müşteri memnuniyetine adamış kişiler. Müşteri memnuniyeti, hızlı ve kaliteli hizmet için fazlasıyla fedakarlık yaptılar ve yapmaya da devam ediyorlar. Umarım Netspeed de kısa sürede büyüklerin arasındaki yerini alır. Çünkü benim gözümde bunu fazlasıyla hakeden bir firma.

Umarım hizmet verdiği bölgede bulunan forumdaki arkadaşlar bu hizmetten yararlanır ve onların da iyi veya kötü görüşlerini alabiliriz.

• quote:

Orijinalden alıntı: trancelegend

Neden UPLOAD hızları ile ilgili bir bilgi yok ?

Merhaba,

Tarifelerimizde upload değerleri aşağıdaki gibidir.

ADSL - 16/1 Mbps'e Kadar 50 GB AKN - 34 TL
    ADSL - 16/1 Mbps'e Kadar 75 GB AKN - 40 TL
    VDSL - 32/4 Mbps'e Kadar 100 GB AKN - 46 TL
    VDSL - 32/4 Mbps'e Kadar 150 GB AKN - 52 TL
    FİBER- 100/4 Mbps'e Kadar 200 GB AKN - 58 TL

İlginize teşekkür ederiz.

Netspeed İnternet A.Ş.
    Müşteri Temsilcisi
  • Istanbula gelin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • netspeedtr kullanıcısına yanıt
    izmir urlada hizmet verebiliyormusunuz?
  • Samsun merkez ve Bafra ilçesine hizmet vermeyi planlıyor musun önümüzdeki dönemlerde
  • sayın netspeed akk ye sadece download dahil upload kotaya sayılmıyor değil mi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dark Reaver -- 5 Mayıs 2017; 19:6:34 >
  • 58 lira degil mi bu paket ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ömürcan

Istanbula gelin

Merhaba,

İstanbul ilimizde hizmet verebilmek için çalışmalarımız devam etmektedir. Bölgenizde hizmet vermeye başladığımızda sizleri aramızda görmekten mutluluk duyarız.

Netspeed İnternet A.Ş.
    Müşteri Temsilcisi
  • quote:

Orijinalden alıntı: YalnızOsmanlı

58 lira degil mi bu paket ?

Merhaba,

Tarifelerimiz aşağıdaki gibidir. Taahhütsüz ve Yalın olarak faydalanabilirsiniz. Fiyatlara KDV ve ÖİV dahildir.

ADSL - 16/1 Mbps'e Kadar 50 GB AKN - 34 TL
    ADSL - 16/1 Mbps'e Kadar 75 GB AKN - 40 TL
    VDSL - 32/4 Mbps'e Kadar 100 GB AKN - 46 TL
    VDSL - 32/4 Mbps'e Kadar 150 GB AKN - 52 TL
    FİBER- 100/4 Mbps'e Kadar 200 GB AKN - 58 TL

Netspeed İnternet A.Ş.
    Müşteri Temsilcisi
  • quote:

Orijinalden alıntı: otostopcu97

izmir urlada hizmet verebiliyormusunuz?

Merhaba,

İzmir ilimizde şimdilik hizmet veremiyoruz ancak 2017 yılı içerisinde hizmet alabileceksiniz. Bölgenizde hizmet vermeye başladığımızda sizleri aramızda görmekten mutluluk duyarız.

Netspeed İnternet A.Ş.
    Müşteri Temsilcisi
  • Bursa için bir çalışmanız var mı?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SturmpioneeR

Samsun merkez ve Bafra ilçesine hizmet vermeyi planlıyor musun önümüzdeki dönemlerde

Merhaba

Samsun il genelinde hizmet vermek üzere çalışmalarımız devam etmektedir. Samsun'da hizmet vermeye başladığımızda aynı zamanda Bafra ilçesinde sizlere hizmet verebiliyor olacağız sizleri aramızda görmekten mutluluk duyarız.

Netspeed İnternet A.Ş.
    Müşteri Temsilcisi
  • quote:

Orijinalden alıntı: fuducuk

Bursa için bir çalışmanız var mı?

Merhaba

Bursa il genelinde hizmet vermek üzere çalışmalarımız devam etmektedir. Bölgenizde hizmet vermeye başladığımızda sizleri aramızda görmekten mutluluk duyarız.

Netspeed İnternet A.Ş.
    Müşteri Temsilcisi
  • quote:

Orijinalden alıntı: YalnızOsmanlı

58 lira degil mi bu paket ?

evet hocam 58 tl
  • İyi bir firmaya benziyor. Fiyatları da iyi. İzmir'e gelirseniz aboneniz olmayı düşünebilirim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: NaRcoss

sayın netspeed akk ye sadece download dahil upload kotaya sayılmıyor değil mi

Merhaba,

25 Mayıs tarihinden itibaren tarifelerimizde upload kullanımı AKN'ye dahil edilmeyecektir.

Netspeed İnternet A.Ş.
    Müşteri Temsilcisi
  • quote:

Orijinalden alıntı: arda753

İyi bir firmaya benziyor. Fiyatları da iyi. İzmir'e gelirseniz aboneniz olmayı düşünebilirim.

Merhaba,

Netspeed İzmir ilinde çok yakında hizmet vermeye başlayacaktır. Sizlere hizmet vermekten mutluluk duyarız.

Görüşleriniz ve ilginize teşekkür ederiz.

Netspeed İnternet A.Ş.
    Müşteri Temsilcisi
  • Abi ne güzel firma bu yahu adamlar tek tek cevap veriyor helal olsun en kısa zamanda sizleri İzmir ve Adana'ya bekleriz iki hane benden kazanacaksınız :) umarım büyür ve büyüdükçe bu samimiyetinizi korursunuz zira emin ol kullanıcısını sürüklemeye bire yüz degil de bire elli kazanayim kaliteli hizmet vereyim diyen firmaları özledi bu insanlar. Bol kazançlar iyi çalışmalar diliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fiyaka1903 -- 5 Mayıs 2017; 19:50:25 >
  • eylülde tahahhütüm bitiyor..mesajım bulunsun bakalım

• 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.