Şimdi Ara

Netspeed - Taahhütsüz Yalın İnternet - Aylık 34 TL (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
593
Cevap
40
Favori
64.823
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
34 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: inexo

Konyaya bekleriz ancak bizim eve gelemiyorsunuz. evde sadece tt fiber var. Bu kötü oluyor türknet de alamıyoruz. adsl vdsl olmadığı için.

aynı dertten ben de muzdaribim hocam. bunu delmenin bi yolu yok mu ya. diğer iss'lar ya yüksek fiyat veriyor ya da hiç bağlantı vermiyor.
  • daha 1 mayısta türk nete evrak gönderdim daha önce nerdeydiniz ya neyse 1 ay takılayım türk nette kullanıcı yorumlarına bakarak 1 ay sonra netspeede geçerim.
    yalnız az önce müşteri hizmetlerini aradım, konuştuğum bayanı bir türlü konuşturamadım ne desem ne sorsam -evet - evet -hayır -tamam olur gibi kısa net ve sert ses tonuyla sanki ne arıyorsun kardeşim der gibi konuştu, anlam veremedim ama bir daha ararım sonra çünkü bir kaç soru daha sorsam kızacak diye korkup kapattım tel.i :)
  • Bizde başvurduk bakalım ne kadar sürede bağlantı alabileceğim ve ne kadar stabil olacak yazarım buraya.
  • Antalya sormuştum ama?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: comfortline

daha 1 mayısta türk nete evrak gönderdim daha önce nerdeydiniz ya neyse 1 ay takılayım türk nette kullanıcı yorumlarına bakarak 1 ay sonra netspeede geçerim.
    yalnız az önce müşteri hizmetlerini aradım, konuştuğum bayanı bir türlü konuşturamadım ne desem ne sorsam -evet - evet -hayır -tamam olur gibi kısa net ve sert ses tonuyla sanki ne arıyorsun kardeşim der gibi konuştu, anlam veremedim ama bir daha ararım sonra çünkü bir kaç soru daha sorsam kızacak diye korkup kapattım tel.i :)

Merhaba,

Müşteri destek hattımız ile yaptığınız görüşmenin tarih ve saat bilgisini özel mesajdan gönderebilir misiniz? Müşteri temsilcimiz ile yaşadığınız bu olumsuz durumdan dolayı sizlerden çok özür dileriz.

Netspeed İnternet A.Ş.
    Müşteri Temsilcisi

• quote:

Orijinalden alıntı: Emrullah.

Antalya sormuştum ama?

Merhaba,

Geç yanıt için özür dileriz. Antalya ilimizde yaklaşık olarak 3 ay içerisinde hizmet vermek üzere çalışmalar devam etmektedir. Antalya'da hizmet vermeye başladığımızda sizlere hizmet vermekten mutluluk duyarız. İlginize teşekkür ederiz.

Netspeed İnternet A.Ş.
    Müşteri Temsilcisi
  • quote:

Orijinalden alıntı: NeviSahsiMunhasir

Bizde başvurduk bakalım ne kadar sürede bağlantı alabileceğim ve ne kadar stabil olacak yazarım buraya.

Merhaba,

Öncelikle hayırlı olsun bizi tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Netspeed olarak amacımız size yüksek seviyede kaliteli ve kesintisiz hizmeti en ekonomik şekilde sunmaktır. Umarız aldığınız internet hizmetimizden sorunsuz bir şekilde faydalanırsınız.

Netspeed İnternet A.Ş.
    Müşteri Temsilcisi
  • Yazları denizlide geçiyorum 2-3ay civarı internet bağlatıcaktım.
    Denizli-Sırakapılar mevkisinde altyapınız mevcutmu acaba.
    Ve max kaç günümü alır bağlatmam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi söny -- 5 Mayıs 2017; 16:59:29 >
  • Ankara çayyolu bölgesinde hizmetiniz var mı?

• selam arkadaşlar dün 17.35 gibi netspeed firmasına başvuruda bulunduk bugün saat 14.05 de telekom ekipleri geldi kablo işlemlerini yaptılar 35 dk kadar sürdü daha sonra netspeed firmasını aradım kullanıcı bilgilerini istedim 15.19 da sms ile bilgiler geldi internet aktif oldu şuan için sıkıntı yok akşam saatlerinde tekrar kontrol edeceğim değerler şu şekilde

mevcutta binet firmasından 100 mbit 200 gb akk paketim 100 tl ödüyorum aylık bu aboneliği denemek için aldım şimdilik performansı iyi ay sonuna kadar deneyeceğim bu şekilde memlum kalırsam diğer aboneliği iptal edeceğim

Netspeed - Taahhütsüz Yalın İnternet - Aylık 34 TL

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dark Reaver -- 5 Mayıs 2017; 17:7:25 >

• quote:

Orijinalden alıntı: söny

Yazları denizlide geçiyorum 2-3ay civarı internet bağlatıcaktım.
    Denizli-Sırakapılar mevkisinde altyapınız mevcutmu acaba.
    Ve max kaç günümü alır bağlatmam.

Merhaba,

Daha detaylı kontrol edebilmemiz için tam adresinizi ve GSM numaranızı DM mesaj ile veyahttps://www.netspeed.com.tr/basvur/ linkine tıklayarak formu doldurup iletebilir misiniz? Müşteri temsilcimiz detaylı bilgi vermek için sizinle iletişime geçecektir.

İlginize teşekkür ederiz.

Netspeed İnternet A.Ş.
    Müşteri Temsilcisi

• Denizli - Burdur oldukça yakın buraya da bekleriz
  • quote:

Orijinalden alıntı: PRO HERE

Ankara çayyolu bölgesinde hizmetiniz var mı?

Merhaba,

Ankara il genelinde hizmet verebilmek için çalışmalarımız devam etmektedir. Ankara ilimizde hizmet vermeye başladığımızda Çayyolu bölgesinde sizlere hizmet vermekten mutluluk duyarız. İlginize teşekkür ederiz.

Netspeed İnternet A.Ş.
    Müşteri Temsilcisi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi netspeedtr -- 5 Mayıs 2017; 17:20:47 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: NaRcoss

selam arkadaşlar dün 17.35 gibi netspeed firmasına başvuruda bulunduk bugün saat 14.05 de telekom ekipleri geldi kablo işlemlerini yaptılar 35 dk kadar sürdü daha sonra netspeed firmasını aradım kullanıcı bilgilerini istedim 15.19 da sms ile bilgiler geldi internet aktif oldu şuan için sıkıntı yok akşam saatlerinde tekrar kontrol edeceğim değerler şu şekilde

mevcutta binet firmasından 100 mbit 200 gb akk paketim 100 tl ödüyorum aylık bu aboneliği denemek için aldım şimdilik performansı iyi ay sonuna kadar deneyeceğim bu şekilde memlum kalırsam diğer aboneliği iptal edeceğim

Merhaba,

Hayırlı olsun bizi tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Değerleriniz iyi görünüyor.
    Netspeed ile yaşadığınız internet deneyimi ve sonuçlarınızı bizimle paylaştığınız için teşekkür ederiz.

Netspeed İnternet A.Ş.
    Müşteri Temsilcisi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi netspeedtr -- 5 Mayıs 2017; 17:19:26 >

• quote:

Orijinalden alıntı: ezimuse

Denizli - Burdur oldukça yakın buraya da bekleriz

Merhaba,

Burdur ilimizde yakında hizmet verebilmek için planlama yapılmaktadır. Sizlere hizmet vermekten mutluluk duyarız. İlginize teşekkür ederiz.

Netspeed İnternet A.Ş.
    Müşteri Temsilcisi
  • Altyapı gerekli mi?

• netspeedtr kullanıcısına yanıt
    Altyapı olması şart mı? Bizde hat yok.Çanak gibi bir şeyle nete baGlanıyoruz.

• quote:

Orijinalden alıntı: ydagli42

Altyapı olması şart mı? Bizde hat yok.Çanak gibi bir şeyle nete baGlanıyoruz.

Merhaba,

Telefon altyapısının ve yerleşik operatörün santrallerinde altyapımızın olduğu bölgelerde hizmet verebiliyoruz.

İlginize çok teşekkür ederiz.

Netspeed İnternet A.Ş.
    Müşteri Temsilcisi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi netspeedtr -- 5 Mayıs 2017; 17:59:55 >
  • netspeedtr kullanıcısına yanıt
    çok iyi haber. demek ki antalyada yakın zamanda size geçeceğim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Emrullah.

çok iyi haber. demek ki antalyada yakın zamanda size geçeceğim.

Sizlere hizmet vermekten mutluluk duyarız. İlginize teşekkür ederiz.

Netspeed İnternet A.Ş.
    Müşteri Temsilcisi
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.