Şimdi Ara

Netspeed - Taahhütsüz Yalın İnternet - Aylık 34 TL (27. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
593
Cevap
40
Favori
64.807
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
34 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: bahriserhat

Hocam iptal ettirmek istediğimizde ne gibi bir prosedürle karşılaşıyoruz? İptal ettirmek ne kadar zaman alıyor? Faks ile falan uğraştırıyor musunuz siz de? Son olarak Gaziantep'te abone olmak için ne yapmamız gerekiyor ve bayinizin yeri tam olarak nerede?

Merhaba,

Hattınızı herhangi bir nedenle iptal etmek istemeniz durumunda iptal talebinizi iletişim bilgileriniz, Hizmet numaranızı ve imzanızı içerecek şekilde hazırladığınız iptal talep dilekçesini tarafımıza ulaştırmanız yeterlidir bunu şubemizden kolaylıkla yapabilirsiniz. Dilekçeniz hemen işleme alınır ve yaklaşık 7 gün içerisinde iptal işleminiz tamamlanır. İptal işleminiz tamamlandığında tarafımıza iletmiş olduğunuz iletişim numaranıza bilgi mesajı gönderilir.

Netspeed Gaziantep abone ve satış merkezimizin adresi aşağıdaki gibidir.

Netspeed Gaziantep NSM-1
    Binevler Mh. Üniversite Bulvarı 192/B
    Şahinbey/Gaziantep
    Netspeed Müşteri Hizmetleri : 444 0 217

İlginize teşekkür ederiz.

Netspeed İnternet A.Ş.
    Müşteri Temsilcisi

• netspeedtr kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler verilen bilgiler için.
  • bugün içerisinde almayı düşünüyorum. Acaba ilerde fiyatta değişiklik yapacaklar mı yeni kota olayları yüzünden?
  • Hangi şehirlerde varsınız? Bu yıl sonuna kadar hangi şehirleri kapsayacaksanız?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Blindfire

Hangi şehirlerde varsınız? Bu yıl sonuna kadar hangi şehirleri kapsayacaksanız?

Merhaba,

Aktif abone alımına açık hizmet verdiğimiz illerimiz ve yakın bir zamanda hizmet vermeyi planladığımız altyapı haritamıza linke tıklayarak ulaşabilirsiniz.

https://www.netspeed.com.tr/netspeed-internet-altyapisi/

Netspeed İnternet A.Ş.
    Müşteri Temsilcisi
  • quote:

Orijinalden alıntı: AURORA

bugün içerisinde almayı düşünüyorum. Acaba ilerde fiyatta değişiklik yapacaklar mı yeni kota olayları yüzünden?

Merhaba,

Mevcut şartlarda en uygun fiyata internet hizmeti verdiğimiz gibi olağanüstü değişiklikler olmadığı sürece aynı fiyat politikasını sürdürmeyi hedeflemekteyiz. Sıradışı fiyat değişiklikleri olmayacağı gibi olması durumunda almakta olduğunuz hizmeti sorunsuz bir şekilde durdurabilirsiniz. Bununla birlikte hiçbir şekilde abonelerimizden aktivasyon ücreti almıyoruz. Aktivasyon ücreti adı altında ve buna benzer hiç bir sürpriz ödeme ile karşılaşmazsınız, taahhüt bozma bedeli, aktivasyon bedeli gibi sürpriz ödemelere tamamen karşıyız.

Netspeed İnternet A.Ş.
    Müşteri Temsilcisi

• quote:

Orijinalden alıntı: netspeedtr

quote:

bugün içerisinde almayı düşünüyorum. Acaba ilerde fiyatta değişiklik yapacaklar mı yeni kota olayları yüzünden?

Merhaba,

Mevcut şartlarda en uygun fiyata internet hizmeti verdiğimiz gibi olağanüstü değişiklikler olmadığı sürece aynı fiyat politikasını sürdürmeyi hedeflemekteyiz. Sıradışı fiyat değişiklikleri olmayacağı gibi olması durumunda almakta olduğunuz hizmeti sorunsuz bir şekilde durdurabilirsiniz. Bununla birlikte hiçbir şekilde abonelerimizden aktivasyon ücreti almıyoruz. Aktivasyon ücreti adı altında ve buna benzer hiç bir sürpriz ödeme ile karşılaşmazsınız, taahhüt bozma bedeli, aktivasyon bedeli gibi sürpriz ödemelere tamamen karşıyız.

Netspeed İnternet A.Ş.
    Müşteri Temsilcisi

çok teşekkürler. Umarım memnun kalırım. Sizin gibi isslerin gelişmesi dileğiyle.

• quote:

quote:

Merhaba,

Netspeed İnternet A.Ş.
    Müşteri Temsilcisi

adresime 50 mbit sağlayabileceğinizi söylediniz. Pazar günü sözleşme imzaladım. Ancak pazartesi günü bölgeme maksimum 16 mbitlik hizmet sağlayabileceğinizi söylediniz. Sebebi nedir? Ya database'inizde yanlışlık var ya da aksini düşünmek istemiyorum.

• quote:

quote:

quote:

Merhaba,

Netspeed İnternet A.Ş.
    Müşteri Temsilcisi

adresime 50 mbit sağlayabileceğinizi söylediniz. Pazar günü sözleşme imzaladım. Ancak pazartesi günü bölgeme maksimum 16 mbitlik hizmet sağlayabileceğinizi söylediniz. Sebebi nedir? Ya database'inizde yanlışlık var ya da aksini düşünmek istemiyorum.

Merhaba AURORA.,

Yaşadığınız sorundan dolayı üzgünüz, detaylı kontrol edebilmemiz için telefon numaranızı ve İletişim bilgilerinizi direkt mesaj olarak gönderirseniz size ulaşıp yardımcı olabiliriz. İyi akşamlar dileriz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

quote:

Merhaba,

Netspeed İnternet A.Ş.
    Müşteri Temsilcisi

Merhaba AURORA.,

Yaşadığınız sorundan dolayı üzgünüz, detaylı kontrol edebilmemiz için telefon numaranızı ve İletişim bilgilerinizi direkt mesaj olarak gönderirseniz size ulaşıp yardımcı olabiliriz. İyi akşamlar dileriz

Merhaba,

Yaşadığınız sorun ile ilgili olarak müşteri destek birimimiz ile görüşme yapıldı. Aşağıdaki tarifelerimize baktığınızda 16 Mbps'e kadar olan tarifelerimiz ADSL bağlantı tipi için geçerli olup bunu tercih ettiğiniz ve VDSL modem almak istemediğiniz bilgisi tarafımıza iletilmiştir.
    50 Mbps'e kadar hız almak istemeniz durumunda 100 Mbps'e kadar olan tarifemize geçiş yapmanız gerekmektedir Bununla ilgili olarak müşteri destek hattımızı aramanız yeterlidir tarife geçişiniz anında gerçekleşecektir. Bu tarifemize geçiş yapabilmeniz için VDSL modem ihtiyacınız olduğunu hatırlatmak isteriz.

ADSL - 16 Mbps'e Kadar 50 GB AKN - 34 TL
    ADSL - 16 Mbps'e Kadar 75 GB AKN - 40 TL
    VDSL - 32 Mbps'e Kadar 100 GB AKN - 46 TL
    VDSL - 32 Mbps'e Kadar 150 GB AKN - 52 TL
    FİBER - 100 Mbps'e Kadar 200 GB AKN - 58 TL

İyi akşamlar dileriz.

Netspeed İnternet A.Ş.
    Müşteri Temsilcisi

• Abimler için bakıyorduk internete. Bugün başvuruyu yaptık. Çok da kurumsal bir yermiş gibi gelmedi. Ellerinde TTNET'ten kalma 2. el ZTE marka modemler vardı. 100 TL istediler modem için. Zaten bizim hali hazırda bir modemimiz var onu kullanmak istiyoruz. 3 ya da 4 gün içinde bağlantının gerçekleştirileceği söylendi. İnşallah her hangi bir olumsuzlukla karşılaşmayız. Bağlandıktan sonra deneyimleri yine yazarım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bahriserhat

Abimler için bakıyorduk internete. Bugün başvuruyu yaptık. Çok da kurumsal bir yermiş gibi gelmedi. Ellerinde TTNET'ten kalma 2. el ZTE marka modemler vardı. 100 TL istediler modem için. Zaten bizim hali hazırda bir modemimiz var onu kullanmak istiyoruz. 3 ya da 4 gün içinde bağlantının gerçekleştirileceği söylendi. İnşallah her hangi bir olumsuzlukla karşılaşmayız. Bağlandıktan sonra deneyimleri yine yazarım.

Merhaba,

Yaşadığınız olumsuz deneyim için üzgünüz ancak Netspeed İnternet Bayileri kurumsal olarak hizmet vermektedir. Farklı operatörlere ait veya 2. el modem satışımız bulunmadığı gibi yasaktır. İlgili bayimizin adres bilgisini tarafımıza PM ile iletebilir misiniz? Ayrıca bayi ile ilgili yaşadığınız olumsuz farklı bir deneyim varsa tarafımıza bilgi vermenizi rica ediyoruz. Bayi ile ilgili gerekli işlemler tarafımızdan başlatılacaktır. Dilerseniz https://www.netspeed.com.tr/bizeulasin/ linkine tıklayarak yaşadığınız sorunu tarafımıza iletebilirsiniz. Gerçek kalitemizi yansıtmayan yaşamış olduğunuz bu olumsuz deneyim için tekrar çok özür dileriz.

Netspeed İnternet A.Ş.
    Müşteri Temsilcisi

• ERZURUM ile ilgili çalışmanız ne durumda?Bende geçmek istiyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • netspeedtr kullanıcısına yanıt
    Çok güzel bir hamle

İşini düzgün yapmayanlarla çalışmanızı kesin sonra ileride olumsuzluklar gelişmenizi engelleyecektir

Yazın 2-3 ay abone olacağım muhtemelen ( tatildeyken)

Görüşmek dileğiyle

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ayın 5 inden beri netspeed 100 mbit tarifesi kullanıyorum gayet memlunum ama dün biraz canım sıkıldı kotayı doldurduğum için indirme hızı 24 mbite yükleme hızı 1 mbite düştü sistemin bu şekilde olduğunu bildiğim herhangi bir sıkıntım yok asıl süpriz firma adil kullanım kotasını upload + download olarak hesaplıyor örneğin 200 gb akk li bir paketini1z var 120 gb download yaptınız 80 gb upload yaptınız diyelim hemen akk ye girip hızınız düşüyor yani upload akk yi etkiliyor dün firma yetkilisi ile görüştüm diğer firmalarda da durum bu şekilde dedi ama benim bildiğim diğer firmalarda durum sadece download kotası akk ye dahil ve nitekim bugün diğer firma müşteri temsilcileri ile görüştüm durum şöyle yerleşik operatör turk telekomda upload akk ye dahil değil hatta akk sonrası upload hızını bile düşürmüyorlar vodafone doping superonline turknet v.b vae sistem kullanan firmalarda da upload akk ye dahil değil akk sonrası upload hızı 1 mbite düşüyor sadece vae kullanan firmalardan vodafone akk sonrası upload hızınıda düşürmüyor bu durumun değerlendirilmesini firmadan talep ediyorum

Netspeed - Taahhütsüz Yalın İnternet - Aylık 34 TL

• quote:

Orijinalden alıntı: NaRcoss

ayın 5 inden beri netspeed 100 mbit tarifesi kullanıyorum gayet memlunum ama dün biraz canım sıkıldı kotayı doldurduğum için indirme hızı 24 mbite yükleme hızı 1 mbite düştü sistemin bu şekilde olduğunu bildiğim herhangi bir sıkıntım yok asıl süpriz firma adil kullanım kotasını upload + download olarak hesaplıyor örneğin 200 gb akk li bir paketini1z var 120 gb download yaptınız 80 gb upload yaptınız diyelim hemen akk ye girip hızınız düşüyor yani upload akk yi etkiliyor dün firma yetkilisi ile görüştüm diğer firmalarda da durum bu şekilde dedi ama benim bildiğim diğer firmalarda durum sadece download kotası akk ye dahil ve nitekim bugün diğer firma müşteri temsilcileri ile görüştüm durum şöyle yerleşik operatör turk telekomda upload akk ye dahil değil hatta akk sonrası upload hızını bile düşürmüyorlar vodafone doping superonline turknet v.b vae sistem kullanan firmalarda da upload akk ye dahil değil akk sonrası upload hızı 1 mbite düşüyor sadece vae kullanan firmalardan vodafone akk sonrası upload hızınıda düşürmüyor bu durumun değerlendirilmesini firmadan talep ediyorum

Netspeed - Taahhütsüz Yalın İnternet - Aylık 34 TL

Merhaba NaRcoss,

Upload tüketiminin AKN'ye dahil edilmesi ile ilgili yaşadığınız sıkıntıyı ilgili birimlere ilettik. Talebiniz olumlu karşılanmış ve upload tüketiminin AKN'ye dahil edilmemesi ile ilgili çalışmalar başlatılmıştır. Bununla ilgili yazılım ve sistem değişikliği yapılması gerektiğinden çalışmaların sonuçlanması ile birlikte Upload tüketimi AKN'ye dahil edilmeyecektir.

Anlayışınız İçin Teşekkür Ederiz.
    Netspeed İnternet A.Ş.
    Müşteri Temsilcisi

• quote:

Orijinalden alıntı: Owwshet

ERZURUM ile ilgili çalışmanız ne durumda?Bende geçmek istiyorum.

Merhaba @Owwshet ,

Erzurum ilimiz ile ilgili çalışmalarımız hızla devam etmektedir. Altyapımız ile ilgili detaylı bilgi ve gelişmeleri https://www.netspeed.com.tr/netspeed-internet-altyapisi/ adresinden takip edebilirsiniz.

İlginize Teşekkür Ederiz.
    Netspeed İnternet A.Ş.
    Müşteri Temsilcisi
  • quote:

Orijinalden alıntı: alimmm78

Çok güzel bir hamle

İşini düzgün yapmayanlarla çalışmanızı kesin sonra ileride olumsuzluklar gelişmenizi engelleyecektir

Yazın 2-3 ay abone olacağım muhtemelen ( tatildeyken)

Görüşmek dileğiyle

Merhaba alimmm78,

Netspeed İnternet A.Ş.
    Müşteri Temsilcisi
  • rizeye bekliyoruz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cruel53

rizeye bekliyoruz.

Merhaba cruel53,

Rize ilimizde 2018 yılı içerisinde hizmet verilmesi planlanmaktadır.

Altyapımız ile ilgili detaylı bilgi ve gelişmeleri https://www.netspeed.com.tr/netspeed-internet-altyapisi/ adresinden takip edebilirsiniz.

Netspeed İnternet A.Ş.
    Müşteri Temsilcisi
  • 
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.