Şimdi Ara

Netspeed - Taahhütsüz Yalın İnternet - Aylık 34 TL (28. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
593
Cevap
40
Favori
64.822
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
34 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Yok aslında iyi niyetli arkadaşlardı. Ayrıca bugün ekip gelip hemen bağlamış interneti. Yani düşündüğümüzden ve söylendiğinden çok daha erken geldiler. Sağ olsunlar eski modemlerle uğraşıp, sağlam olanı bulup halletmişler. Hatta abimler beni arayıp modemin şifresini sordular ( unutmuşum tabii ), bilmiyor olmama rağmen yeni şifre tanımlamışlar. ( ya da eski şifreyi bir şekilde bulmuşlar ) Ama internetin nasıl olduğunu henüz deneyimleyemedim. İnşallah bağlantı konusunda bir sıkıntı yaşamazsak çok kişiye tavsiye edeceğim.
  • Merhaba 100mbps kampanyanızın fiber olduğunu gördüm eve kadar fiber mi bu hizmeti alabilmek için ne yapmamız lazım? Aydın da oturmaktayım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • netspeedtr kullanıcısına yanıt
    Çözüm odaklı bir cevap olmuş. Böyle empati kuran ve gerçekten problemi sonuçlandırmaya çalışan bir firma görmek mutluluk verici. İyiki varsınız...

• https://forum.donanimhaber.com/fb.asp?m=126110434
    https://forum.donanimhaber.com/fb.asp?m=126157945
    https://forum.donanimhaber.com/fb.asp?m=126300744

Merhaba,
    Yukarıda farklı tarihlerde atmış olduğunuz, hizmet verilmesi düşünülen iller değiştirilmiş gözüküyor.

Paylaşılan planlar da aşağıdaki adresteki harita ile uyuşmuyor.

https://www.netspeed.com.tr/netspeed-internet-altyapisi/?utm_campaign=DonanimHaber&utm_medium=referral&utm_source=DonanimHaber

Hatta mesajlarınızda Bolu ili ile ilgili ilk planlar 2017-Ağustos ayına kadar bitirilmesi yönünde iken sonraki mesajlarınızda 2017-Aralık ayına kadar olarak değişmiş gözüküyor. Fakat haritada Bolu ilinde hiç plan gözükmüyor.

Mevcut aboneliğim bitti ve ben sunulan paketleri beğendiğim için Ağustos ayına kadar sizin Bolu ilinize gelmenizi bekleyecektim.

Fakat bu tutarsız planlamalar veya açıklamalar açıkcası beni düşündürdü.

Firmanızın iyi niyetli olduğunu bildiğim için, art niyet aramıyorum. Tahmin olarak iş gücünüzü talep yoğunluğu olan illere kaydırdığınızı düşünüyorum.

Bolu ili için hizmet başlangıç tarihi paylaşırsanız çok memnun olurum, planlarımı güncel cevabınıza göre şekillendireceğim.

• AKN'yi aştıktan sonra 02-08 arası hızınızda mı düştü acaba? Yoksa bu saatlerde Paketinizdeki asıl hızları almaya devam edebiliyor musunuz?
  • Arayınca yanlış bilgilendirme yapıyorlar. Daha önce başka saglayicilar bölgemde en fazla 16 mbit hız alabileceğim söylendi. Aynı apartmanda oturan başka arkadaşla en fazla 16 mbit olarak kullanıyor. Netspeed 55 mbit hız görürsünüz dedi. Tekrar başka bi sağlayıcı aradım mümkün olan en yüksek hızın 16 olduğunu söylediler. Konuyu biraz incelediğimde baska arkadaşlara da bağlamadan önce yüksek hız söylemişler, bağlantıdan sonra 16 en fazla demişler.

• quote:

Orijinalden alıntı: koagulant

Arayınca yanlış bilgilendirme yapıyorlar. Daha önce başka saglayicilar bölgemde en fazla 16 mbit hız alabileceğim söylendi. Aynı apartmanda oturan başka arkadaşla en fazla 16 mbit olarak kullanıyor. Netspeed 55 mbit hız görürsünüz dedi. Tekrar başka bi sağlayıcı aradım mümkün olan en yüksek hızın 16 olduğunu söylediler. Konuyu biraz incelediğimde baska arkadaşlara da bağlamadan önce yüksek hız söylemişler, bağlantıdan sonra 16 en fazla demişler.

Türknet sorgulamada hızınız ne çıkıyor?
    https://turk.net/kotasiz-vdsl-hizinda-internet/

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• 1 haftadan beri kullanıyorum. önceki servis sağlayıcıda 9mbps alabiliyorken "netspeed" 6 verdi. online işlemlerden arıza kaydı bıraktım, arıza giderildi diye dönüş yaptılar. hız kontrolü yaptığımda hız bu defa 5'e düşmüş. benle eğleniyorlar herhalde . 2 gün önce tekrar arıza kaydı bıraktım arayan soran yok. memnun değilim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sonerboom -- 27 Mayıs 2017; 14:26:57 >
  • sonerboom kullanıcısına yanıt
    bi ss atda inanalım

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ewdewdwe kullanıcısına yanıt
    Netspeed - Taahhütsüz Yalın İnternet - Aylık 34 TL
  • sonerboom kullanıcısına yanıt
    Hocam bende de benzer bi sorun vardı. Başlarda 2-3 mbps alıyodum. Netspeed'e arıza kaydı bırakınca 1 mbps'e kadar düşmüştü. Sorunun iç tesisattan kaynaklandığını söylediler. Biz de elektrikci çağırıp dışardan yeni hat çektirdik. Şuan 9-10 mbps ile idare ediyorum. Arıza kaydı bırakmaya korkar oldum :)

Önce:

Sonra:

• Anxiolytic kullanıcısına yanıt
    öncelikle teşekkür ederim cevabınız için. önceki servis sağlayıcıyı iptal ettikten sonra tesisita hiç dokunmadık. iptal bile ettirmedik geçiş yapıldı.
  • EnemyTerritory E kullanıcısına yanıt
    Türknetde 50 çıktı. TTnet ve süperonline 16 dedi
  • quote:

Türknetde 50 çıktı. TTnet ve süperonline 16 dedi

Genelde servis sağlayıcıların sorguladığı sistem aynı yerden veriyi alıyor. Türknette hızlar 50-75 şeklinde gittiğinden, sorguda 55 mbit görülen hız için 50 mbit tarife sunması normal. 16 mbit üstü hızlar vdsl ile veriliyor, vdsl portu olmadığından diğer servis sağlayıcılar sadece adsl hızını söylüyor ya da yanlış söylüyor olabilir. Eskiden vodafonedan kendimiz sorgulayabiliyorduk hızı ancak şu an o sistem sadece vodafone müşteri hizmetlerine ve bayilerine açık. İstiyorsanız bir de vodafone'u deneyin bakalım onlar ne diyecek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EnemyTerritory -- 27 Mayıs 2017; 15:48:49 >
  • Bursada alt yapınız var mı?

• Kayseri de altyapınız var mı?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: NeviSahsiMunhasir

AKN'yi aştıktan sonra 02-08 arası hızınızda mı düştü acaba? Yoksa bu saatlerde Paketinizdeki asıl hızları almaya devam edebiliyor musunuz?

2-8 arası hızım tekrar 100 mbit olan paket hızıma çıkıyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: azomania

https://forum.donanimhaber.com/fb.asp?m=126110434
    https://forum.donanimhaber.com/fb.asp?m=126157945
    https://forum.donanimhaber.com/fb.asp?m=126300744

Merhaba,
    Yukarıda farklı tarihlerde atmış olduğunuz, hizmet verilmesi düşünülen iller değiştirilmiş gözüküyor.

Paylaşılan planlar da aşağıdaki adresteki harita ile uyuşmuyor.

https://www.netspeed.com.tr/netspeed-internet-altyapisi/?utm_campaign=DonanimHaber&utm_medium=referral&utm_source=DonanimHaber

Hatta mesajlarınızda Bolu ili ile ilgili ilk planlar 2017-Ağustos ayına kadar bitirilmesi yönünde iken sonraki mesajlarınızda 2017-Aralık ayına kadar olarak değişmiş gözüküyor. Fakat haritada Bolu ilinde hiç plan gözükmüyor.

Mevcut aboneliğim bitti ve ben sunulan paketleri beğendiğim için Ağustos ayına kadar sizin Bolu ilinize gelmenizi bekleyecektim.

Fakat bu tutarsız planlamalar veya açıklamalar açıkcası beni düşündürdü.

Firmanızın iyi niyetli olduğunu bildiğim için, art niyet aramıyorum. Tahmin olarak iş gücünüzü talep yoğunluğu olan illere kaydırdığınızı düşünüyorum.

Bolu ili için hizmet başlangıç tarihi paylaşırsanız çok memnun olurum, planlarımı güncel cevabınıza göre şekillendireceğim.

Merhaba,

Bolu ilimizde 2017 yılı içinde hizmet vermek için çalışmalarımız devam etmektedir. Altyapı haritası ile ilgili olarak yaptığınız uyarı için teşekkür ederiz. Gerekli düzeltme yapılmıştır.

Netspeed İnternet A.Ş.
    Müşteri Temsilcisi

• quote:

Arayınca yanlış bilgilendirme yapıyorlar. Daha önce başka saglayicilar bölgemde en fazla 16 mbit hız alabileceğim söylendi. Aynı apartmanda oturan başka arkadaşla en fazla 16 mbit olarak kullanıyor. Netspeed 55 mbit hız görürsünüz dedi. Tekrar başka bi sağlayıcı aradım mümkün olan en yüksek hızın 16 olduğunu söylediler. Konuyu biraz incelediğimde baska arkadaşlara da bağlamadan önce yüksek hız söylemişler, bağlantıdan sonra 16 en fazla demişler.

Merhaba,

Konu ile ilgili olarak yanlış anlaşılma olduğunu düşünüyoruz. Altyapınızın desteklediği hızdan farklı bir hız profili bilgisi verilmemektedir. Ancak bulunduğunuz bölgede Adsl / Vdsl altyapısı ile alakalı bir karışıklık olabilir vdsl olarak 55 mbps alabileceğiniz hız bilgisi verilmişse daha farklı bir hızda bağlantı söz konusu değildir. Bununla ilgili olarak şu ana kadar abonelerimize farklı bir bilgi verilmemiştir. Mesajınızda bahsi geçen bir abonemize Adsl/Vdsl desteği ile ilgili bilgilendirme yapılmış abonenin vdsl bağlantı talebi ile vaat edilen hız sağlanmıştır.

Anlayışınız İçin Teşekkür Ederiz.
    Netspeed Müşteri Temsilcisi

• quote:

Orijinalden alıntı: sonerboom

1 haftadan beri kullanıyorum. önceki servis sağlayıcıda 9mbps alabiliyorken "netspeed" 6 verdi. online işlemlerden arıza kaydı bıraktım, arıza giderildi diye dönüş yaptılar. hız kontrolü yaptığımda hız bu defa 5'e düşmüş. benle eğleniyorlar herhalde . 2 gün önce tekrar arıza kaydı bıraktım arayan soran yok. memnun değilim.

Merhaba,

Yaşadığınız olumsuz deneyim için üzgünüz detaylı kontrol edebilmemiz ve sorununuzu kalıcı olarak çözebilmek için abone bilgilerinizi özel mesaj olarak iletebilir misiniz? Size bu konuda yardımcı olmak isteriz.

Anlayışınız İçin Teşekkür Ederiz.
    Netspeed Müşteri Temsilcisi

• 
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.