Merhaba arkadaşlar, Netspeed 100MBit internet paketi kullanıyorum. Kablolu bağlantıda indirme ve yükleme işlemlerim son derece kararlı ve kesintisiz bir şekilde tam performansta devam ediyor. Ancak Wi-Fi kullanırken download sürekli kesiliyor. Örneğin, Steam, Xbox, EA gibi platformlardan indirme yaparken 10MB hızla başlıyor, fakat çok aşırı dalgalanmalarla 50, 60, 40, 10MB seviyelerine düşüyor ve sonunda sıfır MB/s ile indirme duruyor. Aynı şekilde, Internet Download Manager ile herhangi bir siteden indirme yaparken de dalgalanmalar ve kesilmeler yaşıyorum. Sadece YouTube üzerinden indirme yaparken bu sorunla karşılaşmıyorum. Ayrıca, Wi-Fi üzerinden upload yaptığımda ise tam performansla droplanma ve kesinti olmadan devam ediyor. Kısacası, kablolu bağlantıda hiç sorun yaşamazken, kablosuz bağlantıda sadece download sırasında droplanma ve kesinti oluyor. Müşteri hizmetleri 2 aydır çözüm bulamadı ve hala kayıt devam ediyor. Modem olarak Zyxel Wi-Fi 6 destekli yeni bir modem kullanıyorum. Bu konuda benzer sorunlar yaşayan var mı? Çözüm önerileriniz neler olabilir? Teşekkürler. |
Bildirim