Şimdi Ara

Nette gezinirken cpu 150 gpu 120 derece ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
333
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Hearthstone'un WoW'da 20 olunca ücretsiz kostüm verdiğini gördüm ve WoW indirdim.Oyunu açtım daha karakter yükleme ekranına gelmeden kapandı,bende pratik zekamı(!) kullandım ve laptopun üstünü tamamen kaplayacak kadar buz koydum(içi su olanlardan).Öyle yarım saat oynadıktan sonra gene kapandı ve bunlar olurken altında çift fanlı soğutucu açık.Attığım değerler soğutucu açıkken youtube ve DH'da gezinirken olan değerler.Bu sorun uzun zamandır var laptopta 4 senelik o yüzden garanti gibi bir durum söz konusu değil.Ayrıca 1 ay önce içini açıp temizlemiştim ama neredeyse hiç toz çıkmamıştı.Bu arada sorun uzun zamandır var. (Devrik cümleler için özür dilerim uykusuzum biraz )
     Nette gezinirken cpu 150 gpu 120 derece ?

Cihaz Acer V3-551g A8 x64 windows 10
    Not:Bu arada laptopa klavye mouse bağladım o yüzden sıcaklık hissedilmiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DefuseHostage -- 2 Eylül 2016; 5:01:40 >

• Şimdi kapandı dediğin laptop mu oyun mu? Eğer oyunsa uyumsuzluk sorunu olabilir başka oyunlar dene yok laptop ise dediğin gibi ısınma sorunu vardır.

Amd işlemcilerde bazen bu sensörün yanlış gösterdiği durumlar olabiliyor. Yine forumda konusu vardı. Laptopunuz kapanıyorsa max sıcaklığa ulaşıyordur ki bu da muhtemelen en fazla 100-105 derece gibi bir şeydir.

Termal macunlarınız kurumuş olabilir. Sadece toz temizliği pek fayda etmiyor genelde eğer macunlar kurumuşsa veya yanlış sürülmüşse.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hacı1992

Şimdi kapandı dediğin laptop mu oyun mu? Eğer oyunsa uyumsuzluk sorunu olabilir başka oyunlar dene yok laptop ise dediğin gibi ısınma sorunu vardır.

Amd işlemcilerde bazen bu sensörün yanlış gösterdiği durumlar olabiliyor. Yine forumda konusu vardı. Laptopunuz kapanıyorsa max sıcaklığa ulaşıyordur ki bu da muhtemelen en fazla 100-105 derece gibi bir şeydir.

Termal macunlarınız kurumuş olabilir. Sadece toz temizliği pek fayda etmiyor genelde eğer macunlar kurumuşsa veya yanlış sürülmüşse.

Hocam keşke oyun olsa laptop kapanıyor direk.

• DefuseHostage kullanıcısına yanıt
    Dediğim gibi termal macunları değişin büyük ihtimal sıcaklıklar eski haline döner. Ha olmazsa fan değişimini falan da düşünebilirsiniz.

• 
Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.