Bildirim
Nette Trackmania Nations oynayan varmı?????
Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
Giriş
-
arama yapsaydın daha önce açılmış konuları görebilirdin -
ben ilk açılan track mania konusunu bulamadım arama da yaptım ama yok konu silindi mi noldu linki atabilir misiniz -
Benim açtığım bir topic vardı orada bayağı kişi oyundan haberdar olmuştu. Ama nedense durup dururken koskoca topic yokoldu. Musakka arkadaşımıza durumu bildirdim fakat o da nasıl olduğuna anlam veremedi. Aslında topic yeterince kişiye ulaşmıştı sonuçta ve sanıyorum ki oyunu öğrenmekten mahrum kalan pek kişi kalmamıştı ama yine de içinde her yönden oldukça bilgi vardı. Topic bir şekilde geri getirilemezse, pm ile bana sorabilirsiniz, bildiğim kadarıyla yardımcı olmaya çalışırım. -
ben oynuyorum wooty4us tayım.nickim taylan...bu arada server 4-5 sayfalardan birinde...... -
ilk açan arkadaş konuyu bir daha açabilir mi ben şimdi açmayayım ayıp olmasın gerçekten çok ilgilisi var çok paylaşacağımız şey de var
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- cs2 eşleştirme başarısız resmi sunuculara ulaşılamadı
- mafia definitive edition açılmıyor
- dark souls 3 türkçe yama
- pencereli oyunlar için iyileştirmeler nedir
- karizmatik karakter isimleri
- minecraft 2
- age of empires 2 hileleri
- cs2 wallhack
- online korku oyunları mobil
- türkiye"de en çok oynanan oyunlar
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X