Şimdi Ara

Netten >fifa< nası oynanır? açıklamalı

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
546
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bugünde bu soruya cevap bulucaz. Aslında internet üzerindenden en kolay oynanan oyunlardan biridir Fifa.. Oyun dışında lazım olan tek şey ipdir. Bir kişi ip verip host kurucak, diğeri ise ipye bağlanıcak
    İlk önce ipmizi öğrenelim.http://whatismyip.com/ veyahttp://www.ipadresimne.com/ adreslerine gidip 85.123.45.254 gibi olan rakamları bir yere kayıt ediyoruz. Bu rakamlar bizim ipmiz. İpmizi oynuyacağımız arkadaşımıza verdikten sonra internetle ilgili tüm programları kapatıyoruz firewall v.b. programları Yoksa oyunu oynarken sıkıntı yaşabilir ya da hiç oynayamayabilirsiniz.

Fiifa 2005 için anlatayım; Oyunda Game Modes/ Multiplayer / Direct İp bölümüne giriyoruz. Sağ taraftan Host diyoruz ve arkadaşımıza verdiğimiz ip ile, onun bağlanmasını bekliyoruz. Bağlanmak içinde sağ taraftan new diyip, arkadaşımızın ipsini yazıyoruz. Daha sonra bu ipyi seçip connect diyoruz.

Arkadaşınız ile aynı zaman aralığında hareket etmeniz gerektiğinden ilk seferde oynayamıyabilirsiniz. Bu yüzden ard arda 4-5 kere deneyin. oyun sırasında muhabbet edemiyeceğinizden işinizi önceden halledin.

Şuan makinamda 2005 versiyonu olduğundan 2005 üzerinden anlattım. Aşağı yukarı diğer Fifalarda da durum aynıdır. Yeni başlayanlar için biraz karışık bir yazı oldu sanırım. Yarın olmassa videoya çekerim. İyi oyunlar.. =)

• dostum sen nerde yaşıyosun çok merak ettim bu senın anlattığın olay daha uzun sürüyo adamlar birkaç sene evvel hamachi diye bi proğram çıkardılar sen onu duymamıssın anladığım kadarıyla hem ben senın dediğin uygulamaları fifa2005 de yapmısdım onda oynuyoduk hızlı da oynuyodu ama fifa06 senın anlattığın gibi değil fifa06 da yaptığın zaman bilgisayarların yanyanada olsa çok yavaş oynuyo moralını bozacak kadar o yuzden hamachıyı yükleyeceksın o süper isteyen varsa anlatırımda nasıl kurulduğunu bende burdaki arkadaşlardan öğrendim

sana başarılar

ayrıca fifa06 tavsiye ederim çok güzel yada ekim,kasım a kadar bekle fifa07 çıkar
  • ne bu sitem böyle..
    tmm hamachiyide anlatırz
    ben 6 ay boyunca 200 den fazla oyun attım ( onlıne )

HuNTeR89-1 > AĞ ADI
    HuNTeR89-1 > ŞİFRE

ağ adı ve şifre her ikiside aynı

SADECE fifa world cup ve fifa 06 iiçin ekleyınz

1 hafta boyunca onlıne olmuyan kullanıcılar lısteden atılıcaktır :D DALIN
  • Arkadaşım anlatsana şu Hamachi olayını yaw.Bizde girelim netten şu fifa olayına yaw.Bekliyorum oke.Ama biraz basit anlat
  • arklar fm 06 da multi oynaniomu Yardımmm edersenizz sevinirimmmmmmmmmmmmmmmmmm
  • http://www.hamachiturk.com/

hamachiNİN allah'ı var bu sıtede

dal dal
  • saol bu nasıl oynanıcak diye merak edip duruyordum
  • @unutmamalı89 kardeş anlamadığım hamchı varken eskı defterleri niye karısdıırıyosun üstelik hamachı yı de biliyomussun proğramın ne olduğunu eskı taktıkle bi yere gelemessin

çok sağol hamachı hakkınd bilgi verdiğin için bak kaç kişinin işine yaramıs
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.