arkadaşlar yeni atandığım okulda 20 bilgisayarlık bir bir laboratuar var birde server var burada bir network kurmak istiyorum server ile ama bu konuda çok tecrübesizim ve çok az şey biliyorum neler yapmam gerekir bana acil yardımcı olursanız sevinirim.....
Öncelikle server olarak kullandığın işletim sistemi nedir? eğer 2000 - 2003 ise bir Active Directory, domain yapısı oluşturman gerekir, daha sonra dhcp den otomatik ip dağıtman ve domain controlde Active Directory user and computers'dan kullanıcı tanımlamalarını yapıp diğer bilgisayarların o domaine join etmen gerekir.
öncelikle ilginiz için teekkr ederiz ancak bunu geniş şekilde anlatan bir döküman tavsiye edebilirsem bizler için çok daha iyi olacak çünkü bu hususta gerçekten de çok tecrübesiziz mümkünse döküman hususunda da yardımcı olabilirseniz çok memnun oluruz....
www.google.com bir sürü kaynak bulabilirsin ordan.ama önce hangi işletim sistemi kullanacaksın filan onlarla arattır
1.dns server 2.Actice directory 3. dhcp server ( Gerekiyorsa ) 4. Kullanıcı tanımlarını yapmalısın 5. Gerekli izin ve güvenlik tanımlamalarını yapmalısın...
Araştırırken bu maddelere göre araştır....
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme