Şimdi Ara

Network Player Önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.335
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Evimde aşağıdaki detaylarda bir sistemim var, stereo dinleti performansımı yukarıya taşımak adına bir Network player arayışım var, her türlü yorumlarınızı bekliyor olacağım;

AVR MARANTZ SR-6010
    5,1 Sistem - Harman Kardon HKTS60

Stereo Amp - HEGEL H70
    Kule Hoparlör - Focal Chorus 826V

Stereo dinletilerde, yüksek verim, CD play, tidal ve flac arşivimi dinlemek istiyorum, Marantz USB den flac çalıyor ancak iyi bir Network player alarak performansımı yukarıya taşıyabilir miyim?

Aklımdaki ürünler;
    Coctail Audio X30
    Bluesound Powernode2
    Arcam rPlay

Bu arada tüm sistemimi paylaştım, farklı yöntem önerilerinize de açığım

Teşekkürler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Powernode2 tavsiye ederim, gercekten harika bir cihaz. Yenilenmis versiyonu 2i tam not aldi incelemelerde ve 1000£ icin yilin urunu secildi..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben de optik çıkışı olan dac içermeyen bir streamer arıyorum. Tavsiyelerinizi alırım. Kullanmakta olduğum raspberry+allo digione bnc bağlantısı tatmin etmiyor. Belki de diy NOS dacımın bnc girişi iyi değildir bilemiyorum.
  • Hegel H70 de zaten digital girişler var diye biliyorum. Hegel in hem dac ları hem de amfilerine entegre ettiği dac lar genel olarak kullanıcıları memnun ediyor.

Amfinizin kendi dacını kullanmayı düşünmüyor musunuz?

Flac lerinizi Marantz yerine Hegel den dinlemeniz daha iyi sonuç verecektir.

• Cevaplarınız için teşekkür ederim,

Hegel e digital bağlantı yapıp hdd/computer den flaclarımı dinleyebiliyorum. Ancak ben bütünleşik bir sistemi h70 e entegre edip hem arşivimi hemde embeed edilmiş tidal veya qobuz ile stream arşivlerini ayrıca cd/sacd deneyimlerini bir atışta halletmek adına böyle birşey almayı planlıyordum...

Şuan araştırmalarım aşağıdaki ürünlere dönmüş durumda ekleme veya önerileriniz olursa çok sevinirim:

Coctail Audio X40

Naim Auido Uniti Serve

• azizkaraali A kullanıcısına yanıt
    Bilgisayara ROON indirin deneme sürümünü HEGEL e bağlı olsun IPAD inizden kumanda ederek bir network streamer Server ın yapabileceği herşeyi yaparsınız... Hatta fazlasını yaparsınız keza hiçbirinin arayüzü bir ROON olamaz.

• Yapar ama pc nin gürültü durumu jitter lı aktarımı ile bir naim performansına yaklaşamaz diye düşünüyorum. Aziz bey bence siz hangi bağlantıyı kullanmak istediğinize karar verin ve araştırmanızı o doğrultuda yürütün. Her kaynağın her çıkışı aynı kalitede olmayabildiği gibi her amfinin her girişi de aynı performansta olmayabiliyor. Usb bağlantı düşünüyorsanız Paul peng diye dahili takılan pcie to usb kartlar var. Çalıştırabilenler yüksek performans aldığını iddia etmiş ama yine de bir pcye mahkum olacaksınız. Benim tavsiyem naim yönünde

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Divx Player Tavsiyesi
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Selamlar,

Roon u denememiştim, hemen deniyor olacağım, player olarak foobar ile işimi görüyordum,

Evet dediğiniz gibi PC veya bilgisayar konusu değişken, iyi sesin peşinde aslında oradada bir masraf bekliyor olabilir.. mesela bende Asus Zenbook var ama bu tür işlerde bir MacBook Pro değil :)

Evet dediğiniz gibi amacım daha flexible olabilmek, flac arşiv, tidal icabında CD vs... Naime yoğunlaşıyorum, tekrar teşekkür ederim

• HI-DEF-MAN kullanıcısına yanıt
    Bahsettiğiniz Roon Programı için, indirip kurduktan sonra MacBook’u coax ya da optik girişten amfime(Marantz Pm6006) bağlasam( Mümkündür umarım😅), yine bahsettiğiniz İpadten kontrolü de AirPlay ile mi gerçekleştiriyor olacağız? Bilgi eksikliğimi mazur görüp yardım ve yönlendirmelerinizi rica edeceğim.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.