Şimdi Ara

Network Te Yoğunluk Nasıl giderilir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.147
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Benim 10 bilgisayarlı ufak bir kafem var. Kafede ağda bazı sorunlar yaşıyorum. Mesela bazı masalarda internete girememe sorunu oluyor. Özellikle 3 ve 5 nolu masalarda devamlı oluyor.
    Masa 3 te MSN ve internet explorer ile internet bağlantısı yapılmaz iken Knight online oynanabiliyor. Ama belli aralıklarlada (15 dk gibi) oyundan atıyor.
    Telekom ile görüştük sinyal zayıf dedi. Sebebi santrale aşırı uzakmışız. hızı 4096 dan 1024 e düşürdük. bir süre sonra düzeldi sorun. hızı 2048 yaptık. 1 ay kadar bir süredir düzgün çalışırken son birkaç gündür aynı sorun tekrar ortaya çıktı.
    Bu arada kafe programıda sorun yaşıyor. Clientleri kapatamıyor yada client sistem saatlerini, hesaplarını eşleştiremiyor. Ama hesap kapatma ve açma işlemini ayapabiliyor. üretici firma sorunlarınız network yoğunluğundan kaynaklanıyor dedi.
    Bir masa 98Se diğerleri XP PRO SP2
    Cnet CNSH 1600 16 lık switch kullanıyorum. Kafayı yemek üzereyim. Lütfen yardım.

• Kulladığınız kafa programı nedir? Birde Ağ Ayarları Ne Şekilde?
    10 Bilgisayarlı Bir Ortamda 100mb'lik bir switch kolay kolay şişmez.İnternet Bağlantınız için bir şey söyliyemem ama Ağ Ayarlarından Kaynaklanan Sorun Nedeniyle Client Kapanmama Gibi bir sorun yaşıyabilirsiniz.
  • portları yavaşlatan solucan olabilir..... Network için çıkarılmış virüs değilde solucan lar var... Normal hızını yarıdan aşağı ya indirir. Test etmende fayda var.
  • Rundll NAsıl test edebilirim?
  • Cevap yok mu?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.