Şimdi Ara

network uzmanlığı işe yararmı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
584
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 9 eylül üniversitesi bilgisayar mühendisi mezun olan birisi için yine 9 eylülün açtığı bir sertifika programı var arkadaşlar. Türkiye şartları için bu işe yararmı? onca paraya değermi? incelerseniz ve yorumlarınızı yaparsanız sevinirim....

http://www.desem.net/kurslarDetay.asp?id=61

yorumlarınızı yaparsanız sevinirim...

konuyu doğru yeremi açtım bilemiyorum. Network ile ilgili olduğu iiçin buraya yazdım....

teşekkürler...

• Umarim bunu soran kisi mühendislik mezunu kisi degildir.

Herneyse, nacizane ben bir ise yarayacagini düsünmüyorum. Zira Microsoft'un da verdigi sertifikalar malum. Ortalik su siralar Network uzmanindan gecilmiyor...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Serdar -- 24 Şubat 2009; 21:51:10 >
  • vallahi bu tarz başvurular için network işlerine merak ve az da olsa anlamalısınız. Sizde merak var mı bilmiyorum ama nerdeyse hiçbirşey bilmiyorsunuz. Yani burdaki verilen kurslar sizin basit ev işleri için değil, gidip bir firmada 10000$ aylık maaşla çalışma hayali de kurmayın. Sadece bu sertifika ile asgari maaşla bir yerde çalışabilirsiniz...
  • arkadaşım bende network ccna ve ccnp eğitimlerini aldım faydası çok oldu olmadı değil fakat 3-4 aydır işşisizm krizdenmidir değilmidir ne hikmet anlamadım fakat firmaların IT lerinde Bilgi işlemlerinde çalışma imkanların çok yüksek ayrıca ortalık network uzmanlarından değil sistem uzmanların geçilmiyor
  • o kadar gereksiz bir sertifika yani
  • Gereksizden hallice diyelim...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Whocares

9 eylül üniversitesi bilgisayar mühendisi mezun olan birisi için yine 9 eylülün açtığı bir sertifika programı var arkadaşlar. Türkiye şartları için bu işe yararmı? onca paraya değermi? incelerseniz ve yorumlarınızı yaparsanız sevinirim....

http://www.desem.net/kurslarDetay.asp?id=61

yorumlarınızı yaparsanız sevinirim...

konuyu doğru yeremi açtım bilemiyorum. Network ile ilgili olduğu iiçin buraya yazdım....

teşekkürler...

Merhaba,verdiğin linke bakmaya gerek görmedim...Çünkü işe yaramaz...Ama IT sektörüne sen 1-0 önde başlamış durumdasın..Bilgisayar Mühendisliği diploman var fakat sanma ki bu diploma sana her kapıyı açacak 3-5 bin TL maaşla iş bulacaksın...Eğer bu mesleğe ilgin var ise önünde iki yol var...1 incisi yazılım alanında kendini geliştireceksin.. 2 ncisi sistem ve network tarafına yöneleceksin...Evet piyasa da gerçekten kum gibi sistemci ve network çü eleman var...Ama IT sektöründe ki ilanlara bakarsan çoğunluğu Bilgisayar mühendisi istiyor..Sonra da Microsoft un sertifikalarına sahip olma şartı arıyorlar...Bence ilgin varsa sistem ve network kısmına yönel kendini geliştir biryerlerden başlarsın...Sana sorularına cevap bulacağın güzel bir site önereyim.
    tıkla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alehandro -- 25 Şubat 2009; 9:13:21 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Defrag nedir ne işe yarar ?
    19 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • çok teşekkürler...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.