Şimdi Ara

Neurovision (Göz Tembelliği Tedavisi) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (3 Mobil) - 1 Masaüstü3 Mobil
5 sn
107
Cevap
8
Favori
99.422
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • merhabalar Benimde göz tembelliğim var 12 yasında fark edildi ama o zmndan suana kadar pek ilgilenmedim suan 21 yasındayım sol gözüm 3.5 derece yüzde 50/55 kadar görmüyor sürekli hastanelere başvurdum bi çözüm olmadığını sölediler sadece ameliyat olursam gözlük varmış gibi olcakmıs bide riskide olabilirmis bnde gerek duymadım..Bazı yerlerde gördümki gözün kayma şaşılık v.b gibi seyler olabilirmis bnde cok korktum en son gittiğim doktorda ise bana Neurovision diye bi muayene oldugunu sölediler bende pek bilmedim icin arastırdım cok güzel bişiymiş .. Sen bahsetmişsin yha lazerle ameliyat oldum demişsin etkiside olmuş bana sölenen lazer tedavisimi yoksa farklı bişimi suana kadar hicbir ameliyat olmadım ve tek gözümü kapatıp çalışma yapıorum etkisi olurmu senin bahsettiğin ameliyatı olsa bi gelişme kaydedermiyim ameliyattan sonra Neurovision denilen proğramı kullansam bi sonuç cıkarmı ..Lütfen bilgilerini bilgilerinizi bekliyorum yardımcı olun ne olur kaç yıldır acısını çekiyorum bi çok şeyden madur kaldım ben kişilil olarak coğu şeyi takıyorum ve bu hastalık benim hayatımda cok etkisi oldu her gün allahıma dua ediyorum şu gözüm düzelse die hayata yeniden bağlanacağım..burdan okurlarıma sesleniyorum bana yardımcı olun acıklama yapın napcamı bilmiorum ve bu Neurovision tedavisi ne kadar zaman oluyor etkisi yüzde kaç ne kadar düzelme olur ve ne kadar para para ödüceğim..şimdiden herkese tşkkr edrm ve sabırsızlıkla bekliyorum(msn)aykut_g_48@hotmail.com bilgileri olan eklerse sevinirim veya profilime msj atabilir bi sekilde iletişimde olalım..

• quote:

Orijinalden alıntı: lille09

merhabalar Benimde göz tembelliğim var 12 yasında fark edildi ama o zmndan suana kadar pek ilgilenmedim suan 21 yasındayım sol gözüm 3.5 derece yüzde 50/55 kadar görmüyor sürekli hastanelere başvurdum bi çözüm olmadığını sölediler sadece ameliyat olursam gözlük varmış gibi olcakmıs bide riskide olabilirmis bnde gerek duymadım..Bazı yerlerde gördümki gözün kayma şaşılık v.b gibi seyler olabilirmis bnde cok korktum en son gittiğim doktorda ise bana Neurovision diye bi muayene oldugunu sölediler bende pek bilmedim icin arastırdım cok güzel bişiymiş .. Sen bahsetmişsin yha lazerle ameliyat oldum demişsin etkiside olmuş bana sölenen lazer tedavisimi yoksa farklı bişimi suana kadar hicbir ameliyat olmadım ve tek gözümü kapatıp çalışma yapıorum etkisi olurmu senin bahsettiğin ameliyatı olsa bi gelişme kaydedermiyim ameliyattan sonra Neurovision denilen proğramı kullansam bi sonuç cıkarmı ..Lütfen bilgilerini bilgilerinizi bekliyorum yardımcı olun ne olur kaç yıldır acısını çekiyorum bi çok şeyden madur kaldım ben kişilil olarak coğu şeyi takıyorum ve bu hastalık benim hayatımda cok etkisi oldu her gün allahıma dua ediyorum şu gözüm düzelse die hayata yeniden bağlanacağım..burdan okurlarıma sesleniyorum bana yardımcı olun acıklama yapın napcamı bilmiorum ve bu Neurovision tedavisi ne kadar zaman oluyor etkisi yüzde kaç ne kadar düzelme olur ve ne kadar para para ödüceğim..şimdiden herkese tşkkr edrm ve sabırsızlıkla bekliyorum(msn)aykut_g_48@hotmail.com bilgileri olan eklerse sevinirim veya profilime msj atabilir bi sekilde iletişimde olalım..
    mesaj yazanların ne hikmetse hep ilk mesajı bu forumda reklam kokan hareketlere benziyor

• quote:

Orijinalden alıntı: alecomy

mesaj yazanların ne hikmetse hep ilk mesajı bu forumda reklam kokan hareketlere benziyor

dostum fikirlerime tercüman olmuşsun. fake üyeliklerle yazıldığı bariz belli olan mesajlar. Birde önemli bir kelime oyunu var; bahsedilen görme artış oranı hesaplanırken örneğin %40 gören birinde %50lik artış olduğunda kişi %90 görecek anlamında değil; mevcut görüşünün %50 artışı ile %60 olacaktır. saygılar
  • quote:

Orijinalden alıntı: turbulance

quote:

Orijinalden alıntı: alecomy

dostum fikirlerime tercüman olmuşsun. fake üyeliklerle yazıldığı bariz belli olan mesajlar. Birde önemli bir kelime oyunu var; bahsedilen görme artış oranı hesaplanırken örneğin %40 gören birinde %50lik artış olduğunda kişi %90 görecek anlamında değil; mevcut görüşünün %50 artışı ile %60 olacaktır. saygılar

Alıntıları Göster
    ya arkadaşlar Neurovision programı elinde olan paylaşabilir mi? link verirse
    acil lazım yollayana sonsuz teşşekürler...

• göz tembelliğinin ırsi olduğunu ve çocuklarınızda da görülme olasılığının oldukça yüksek olduğunu unutmayın... Çocuklarınızı erken gönemde ( 1.5- 2 yaş) göz muayenesinden geçirmeyi ihmal etmeyin. Varsa eğer miniklerde 3 hafta gibi bir sürede düzenli kapatma yapıldığı taktirde tembel olan göz % 100 görmeye başlıyor.

kızım %80 görmüyordu günde 6 saatlik kapatma yaparak gözünü 3 haftada tedavi ettik,şimdi Allah a çok şükür %100 görüyor :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bir Kedi Gördüm Sanki

göz tembelliğinin ırsi olduğunu ve çocuklarınızda da görülme olasılığının oldukça yüksek olduğunu unutmayın... Çocuklarınızı erken gönemde ( 1.5- 2 yaş) göz muayenesinden geçirmeyi ihmal etmeyin. Varsa eğer miniklerde 3 hafta gibi bir sürede düzenli kapatma yapıldığı taktirde tembel olan göz % 100 görmeye başlıyor.

kızım %80 görmüyordu günde 6 saatlik kapatma yaparak gözünü 3 haftada tedavi ettik,şimdi Allah a çok şükür %100 görüyor :)
    2 deneyimli doktordan neurovision'un fda onaylı olmadığına dair bilgi aldım milletin oyununa gelmeyin. benim gözümde kayma yok ve ailemde de göz tembelliği olmadığından zamanında tedavime geç başlanıldı (7-8 yaşında) ve bir işe yaramadı. 6 ayda bir doktorumdan tedavi hakkında bilgi alıyorum ve her defasında konu televizyonda reklamları dönen damar açıcı vb. sahte ilaç sektörüne geliyor, gerisini siz düşünün.

• quote:

Orijinalden alıntı: dhye_bakmadan_asla

2 deneyimli doktordan neurovision'un fda onaylı olmadığına dair bilgi aldım milletin oyununa gelmeyin. benim gözümde kayma yok ve ailemde de göz tembelliği olmadığından zamanında tedavime geç başlanıldı (7-8 yaşında) ve bir işe yaramadı. 6 ayda bir doktorumdan tedavi hakkında bilgi alıyorum ve her defasında konu televizyonda reklamları dönen damar açıcı vb. sahte ilaç sektörüne geliyor, gerisini siz düşünün.

Alıntıları Göster
    Arkadaslar yokmu baska tedavi olan? 41 yasimdayim.. 2 senedir bu konunun aydinlanmasini bekliyorum.. Bugun bu tedaviyi Turkiyede uygulayan hastanelerden birinin prof olan doktorlarindan biri ile gorustum.. Tanidik oldugu icin acik acik konustuk.. Tedavide olumlu sonuc almak mumkun, fakat yasin genc olmasi gerekiyor ayrica bir sure sonra eski haline donmesi muhtemel, cunki olay goz de degil beyinde bitiyor. Beyin bir defa , bu goz den gelen goruntuye karsi kendini kilitlemis.
    Cocugun olsa bir denesin tedaviyi derdim ama ben senin yerinde olsam parami sokaga atmazdim dedi..

• quote:

Orijinalden alıntı: londrali

Arkadaslar yokmu baska tedavi olan? 41 yasimdayim.. 2 senedir bu konunun aydinlanmasini bekliyorum.. Bugun bu tedaviyi Turkiyede uygulayan hastanelerden birinin prof olan doktorlarindan biri ile gorustum.. Tanidik oldugu icin acik acik konustuk.. Tedavide olumlu sonuc almak mumkun, fakat yasin genc olmasi gerekiyor ayrica bir sure sonra eski haline donmesi muhtemel, cunki olay goz de degil beyinde bitiyor. Beyin bir defa , bu goz den gelen goruntuye karsi kendini kilitlemis.
    Cocugun olsa bir denesin tedaviyi derdim ama ben senin yerinde olsam parami sokaga atmazdim dedi..

Alıntıları Göster
    o kadar doktara gittim geç kamışın dedi şimdi 55 yaşına kadar diyorlar hangisine inanalım

• quote:

Orijinalden alıntı: atmaca57

o kadar doktara gittim geç kamışın dedi şimdi 55 yaşına kadar diyorlar hangisine inanalım

Alıntıları Göster
    Benim için de önemli bu Ambliyopi tedavisi. Forumda FDA yok var tartışması yapılıyordu. FDA sayfasına baktım, Aralık 2010'da onay almış.

http://www.fda.gov/MedicalDevices/ProductsandMedicalProcedures/DeviceApprovalsandClearances/510kClearances/ucm239168.htm

• quote:

Orijinalden alıntı: mor1zeytin

Benim için de önemli bu Ambliyopi tedavisi. Forumda FDA yok var tartışması yapılıyordu. FDA sayfasına baktım, Aralık 2010'da onay almış.

http://www.fda.gov/MedicalDevices/ProductsandMedicalProcedures/DeviceApprovalsandClearances/510kClearances/ucm239168.htm

Alıntıları Göster
    bende de göz tembelliği var burada yazılanları okudum iyice kafam karıştı , doktorum yaşın cok ılerlemiş çaresı yok gözlük takıcan demişti burada 55 yaşa kadar dıyor, şöyle forum mesajı 0-1-2 olmayan reklam kokmayan arkadaşlardan cevap alabılırsem süper olur

• quote:

Orijinalden alıntı: selcux

bende de göz tembelliği var burada yazılanları okudum iyice kafam karıştı , doktorum yaşın cok ılerlemiş çaresı yok gözlük takıcan demişti burada 55 yaşa kadar dıyor, şöyle forum mesajı 0-1-2 olmayan reklam kokmayan arkadaşlardan cevap alabılırsem süper olur

Alıntıları Göster
    adanada bir göz hastanesi bana 1000 euro fiyat verdi pahalı diye vazgeçtim

programın sanırım bir indirme linki yok tahminimce bu prgoram 1 cd ile geliyor ve uygulamayı yükleyince size verilen bilgilere göre giriş yapıyorsunuz ve programı size satan hastane sizin tedavi sürecinizi takip edebiliyor uygulama belki güzel ve faydalıdır ama çok pahalı bence bu normal şartlarda altından kalkılacak bir fiyat değil

• quote:

Orijinalden alıntı: t-miharbi

adanada bir göz hastanesi bana 1000 euro fiyat verdi pahalı diye vazgeçtim

programın sanırım bir indirme linki yok tahminimce bu prgoram 1 cd ile geliyor ve uygulamayı yükleyince size verilen bilgilere göre giriş yapıyorsunuz ve programı size satan hastane sizin tedavi sürecinizi takip edebiliyor uygulama belki güzel ve faydalıdır ama çok pahalı bence bu normal şartlarda altından kalkılacak bir fiyat değil

Alıntıları Göster
    aslında yaptığı işin önemi baktığımda pahalı denecek kadar yüksek bir ücret değil ama ben %100 tedavi oldum çotka memnun kaldım diyen birilerini göremiyoruz ki güvenelimde gidelim. Bi kaç ben gittim sadece kontrast artıyor filan diyen yorum'a denk geldim internette. Ben gittim şifaımı buldum diyen bir elin parmağını geçecek insana rastlayamadık henüz. O kadarda zaman geçti üzerinden.

Ben geçen bir iş müracaatına gitmiştim. Doktor duvardaki o işte çeşitli büyüklükteki yazıları filan okumamı isteyince okuyamadım tabi tembel olan gözle, 10 da 4 gördüğüne kanaat getirdi. İşe alınmadık.Bu durumda İnsan ne yapalım diyesi geliyor yani diğer gözüde kör edip engelli kadrosunadn mı girelim. Arada derede kalmak kadar kötü bir şey yok yav.

Bir yere başvuruken gözünde sorun varmı diyolar var desen direkt alınmıycan , yok desen bu sefer yalancı oluyosun kontrol ettiklerinde. Halbuki kardeşim benim bir gözüm tamamen herşeyi en ince ayrıntısına kadar görüyor. Ben tek gözüm kapalı çalışmıycam ki. Öyle olsa bile diğer gözüm yazıları okuyamaz okey ama en azından neyin ne olduğunu görür.

Bizim durum çok araad derede kalan bir durum harbiden. Kötü yani.

Tam iyileşeceğini bilsem 1000 euro para değil bu durumdan kurtulmak için. lakin vicdansız ,sömürücü çok dünyada.

Bu gün bi diş yaptırmaya kalkıyosun 1000 euro. Neticede 2 tane gözün var. 1 gözün için 1 euro para değil ama bunu bilen sağlık sömürücülerinede kimse para kaptırmak istemez.

Hele o istanbul cerrahinin tv lerde ağdalı ağdalı konuşan doktoru bana hiç güven vermiyor şahsen. Anlattığı şeyler hep belli bir külfeti olan şeyler. Konuştuğu şeylerin hep bir pazarlamayı çağrıştıran anlamları var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zupper79 -- 18 Mayıs 2012; 18:21:32 >

• quote:

Orijinalden alıntı: zupper79

aslında yaptığı işin önemi baktığımda pahalı denecek kadar yüksek bir ücret değil ama ben %100 tedavi oldum çotka memnun kaldım diyen birilerini göremiyoruz ki güvenelimde gidelim. Bi kaç ben gittim sadece kontrast artıyor filan diyen yorum'a denk geldim internette. Ben gittim şifaımı buldum diyen bir elin parmağını geçecek insana rastlayamadık henüz. O kadarda zaman geçti üzerinden.

Ben geçen bir iş müracaatına gitmiştim. Doktor duvardaki o işte çeşitli büyüklükteki yazıları filan okumamı isteyince okuyamadım tabi tembel olan gözle, 10 da 4 gördüğüne kanaat getirdi. İşe alınmadık.Bu durumda İnsan ne yapalım diyesi geliyor yani diğer gözüde kör edip engelli kadrosunadn mı girelim. Arada derede kalmak kadar kötü bir şey yok yav.

Bir yere başvuruken gözünde sorun varmı diyolar var desen direkt alınmıycan , yok desen bu sefer yalancı oluyosun kontrol ettiklerinde. Halbuki kardeşim benim bir gözüm tamamen herşeyi en ince ayrıntısına kadar görüyor. Ben tek gözüm kapalı çalışmıycam ki. Öyle olsa bile diğer gözüm yazıları okuyamaz okey ama en azından neyin ne olduğunu görür.

Bizim durum çok araad derede kalan bir durum harbiden. Kötü yani.

Tam iyileşeceğini bilsem 1000 euro para değil bu durumdan kurtulmak için. lakin vicdansız ,sömürücü çok dünyada.

Bu gün bi diş yaptırmaya kalkıyosun 1000 euro. Neticede 2 tane gözün var. 1 gözün için 1 euro para değil ama bunu bilen sağlık sömürücülerinede kimse para kaptırmak istemez.

Hele o istanbul cerrahinin tv lerde ağdalı ağdalı konuşan doktoru bana hiç güven vermiyor şahsen. Anlattığı şeyler hep belli bir külfeti olan şeyler. Konuştuğu şeylerin hep bir pazarlamayı çağrıştıran anlamları var.

Alıntıları Göster
    benim sol gözümde tembellik var 11-12 yaşlarında farkettik ama farkedildiğinde geç kalmışız tedavi için. şimdi 27 yaşındayım, geçen sene ehliyet alabilir miyim diye göz doktoruna uğradım yüzde yirmi görüyor dedi göz doktoru, neyseki diğer gözüm tam görüyor ehliyeti aldık..

neyse, doktor bana bunun herhangi bir tedavisi olmadığını söyledi. heralde bu işlem bi işe yarasaydı göz doktoru bahsederdi diye tahmin ediyorum.

• Benim kızda 10. Ayında geçirdiği ateşli hastalıktan sonra şaşılık çıktı. Değişik göz doktorlarına götürdük. Daha teşhis için erken beklemek lazım diyen de oldu gözlük tavsiye eden de. Nihayetinde Beyoğlu Göz Eğt. Arş. Hastanesinde botox iğnesi yapıldı. 1 hafta sonra içe doğru bakan göz bu defa tam ters yöne ve dışa doğru bakıyor. Doktoru durumun normal olduğunu 1 ay sonra tekrar kontrol edeceğini söyleyip gözlük verdi. Ama küçücük bebeğe gözlük takmak çok zor hemen atıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TuVNeRa

Benim kızda 10. Ayında geçirdiği ateşli hastalıktan sonra şaşılık çıktı. Değişik göz doktorlarına götürdük. Daha teşhis için erken beklemek lazım diyen de oldu gözlük tavsiye eden de. Nihayetinde Beyoğlu Göz Eğt. Arş. Hastanesinde botox iğnesi yapıldı. 1 hafta sonra içe doğru bakan göz bu defa tam ters yöne ve dışa doğru bakıyor. Doktoru durumun normal olduğunu 1 ay sonra tekrar kontrol edeceğini söyleyip gözlük verdi. Ama küçücük bebeğe gözlük takmak çok zor hemen atıyor.

walla sanırım bende de war 3d monitör aldım doğru düzgün 3d göremiyorum benim yaşıma gelince keşke taktırsaydın baba demesin boşver kafasını kır taktır genede keşke banada zamanında taktırsalardıda kafamıda kırsalardı o kadar moralim bozuk ki zaten hafif seviye renk körlüğümde war doğru düzgün göremiyorumda otobüsü bile dibime gelene kadar seçemiyorum bu kadar şeyin üzerine birde bu göz tembelliği çıktı 3d göremiyorum nedir benim bu gözden çektiğim yahu 3 sorun birden göz tembelliği-renk körlüğü-görmede bozukluk

1000 euro gibi bi ücreti ödemeye gücüm yetmez fakat kurum karşılıyor gel deseler her türlü egzersizi kapamayı vırtı zırtı yaparım yeterki düzelsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Enes P. -- 10 Mayıs 2013; 0:46:47 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Enes P.

quote:

Orijinalden alıntı: TuVNeRa

Benim kızda 10. Ayında geçirdiği ateşli hastalıktan sonra şaşılık çıktı. Değişik göz doktorlarına götürdük. Daha teşhis için erken beklemek lazım diyen de oldu gözlük tavsiye eden de. Nihayetinde Beyoğlu Göz Eğt. Arş. Hastanesinde botox iğnesi yapıldı. 1 hafta sonra içe doğru bakan göz bu defa tam ters yöne ve dışa doğru bakıyor. Doktoru durumun normal olduğunu 1 ay sonra tekrar kontrol edeceğini söyleyip gözlük verdi. Ama küçücük bebeğe gözlük takmak çok zor hemen atıyor.

walla sanırım bende de war 3d monitör aldım doğru düzgün 3d göremiyorum benim yaşıma gelince keşke taktırsaydın baba demesin boşver kafasını kır taktır genede keşke banada zamanında taktırsalardıda kafamıda kırsalardı o kadar moralim bozuk ki zaten hafif seviye renk körlüğümde war doğru düzgün göremiyorumda otobüsü bile dibime gelene kadar seçemiyorum bu kadar şeyin üzerine birde bu göz tembelliği çıktı 3d göremiyorum nedir benim bu gözden çektiğim yahu 3 sorun birden göz tembelliği-renk körlüğü-görmede bozukluk

1000 euro gibi bi ücreti ödemeye gücüm yetmez fakat kurum karşılıyor gel deseler her türlü egzersizi kapamayı vırtı zırtı yaparım yeterki düzelsin

Alıntıları Göster
    arkadaşlar eğer göz tembelliğiniz doğuştansa bunun maalesef çaresi yok ancak sonradan görme bozukluğundan dolayı oluşan göz tembelliğiniz varsa gözdeki kırma kusuru yani halk dilinde göz bozukluğu lazer tedaviisiyle ortadan kaldırıldıktan sonra tembellik oluşan göz kapama yöntemiyle günde 1 veya 2 saat (bu değişebilirde kişinin sabır ve zamanına bağlı :) ) çalıştırılarak tekrardan gözdeki görme oranı artırılabilr. benim göz 10/2 görürken şimdi 10/9 görüyor ve o felaket tellalı dr lar banada senn gözün düzelmez demişlerdi Allahtan umut kesmeyin. ha birde taze havuç suyunu günde veya 2 günde 1 bardak muhakkak için arkadaşlar ben faydasını gördüm. Allah acil şifalar versin.
    kapama yönteminin mantığını şöyle düşünün arkadaşlar nasılki bir kolumuzu bağlayıp 1 yıl hareket ettirmediğimizde o kolumuzdaki bütün kaslar zayıflıyorsa gözdede aynı durum söz konusudur. beynimiz bozuk olan gözümüzü yok sayarak sağlam gözümüzle görme olayını gerçekleştirir ve zamanla sadece görme bozukluğu olan gözümüzde tembellikte oluşmaya başlar işte biz bu gözü çalıştıracağızki beynimiz bu bozuk gözü dışlamasın onuda kullansın dilimin döndüğünce anlatmaya çalıştım tekrardan herkese acil şifalar dilerim.

• quote:

Orijinalden alıntı: ahmedi_007

arkadaşlar eğer göz tembelliğiniz doğuştansa bunun maalesef çaresi yok ancak sonradan görme bozukluğundan dolayı oluşan göz tembelliğiniz varsa gözdeki kırma kusuru yani halk dilinde göz bozukluğu lazer tedaviisiyle ortadan kaldırıldıktan sonra tembellik oluşan göz kapama yöntemiyle günde 1 veya 2 saat (bu değişebilirde kişinin sabır ve zamanına bağlı :) ) çalıştırılarak tekrardan gözdeki görme oranı artırılabilr. benim göz 10/2 görürken şimdi 10/9 görüyor ve o felaket tellalı dr lar banada senn gözün düzelmez demişlerdi Allahtan umut kesmeyin. ha birde taze havuç suyunu günde veya 2 günde 1 bardak muhakkak için arkadaşlar ben faydasını gördüm. Allah acil şifalar versin.
    kapama yönteminin mantığını şöyle düşünün arkadaşlar nasılki bir kolumuzu bağlayıp 1 yıl hareket ettirmediğimizde o kolumuzdaki bütün kaslar zayıflıyorsa gözdede aynı durum söz konusudur. beynimiz bozuk olan gözümüzü yok sayarak sağlam gözümüzle görme olayını gerçekleştirir ve zamanla sadece görme bozukluğu olan gözümüzde tembellikte oluşmaya başlar işte biz bu gözü çalıştıracağızki beynimiz bu bozuk gözü dışlamasın onuda kullansın dilimin döndüğünce anlatmaya çalıştım tekrardan herkese acil şifalar dilerim.

teşekkürler kardeş bana da umut oldun şimdi 10 da 2 den 10 da 9a ha çok güzelmiş

23" 3d monitör aldım zaten 3d sayesinde öğrendim böyle bir sorunum olduğunu ve 2buçuk 3 metreden izlerken atv avrupa yazısının avrupasını sol gözümle okuyamıyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: Enes P.

quote:

Orijinalden alıntı: ahmedi_007

teşekkürler kardeş bana da umut oldun şimdi 10 da 2 den 10 da 9a ha çok güzelmiş

23" 3d monitör aldım zaten 3d sayesinde öğrendim böyle bir sorunum olduğunu ve 2buçuk 3 metreden izlerken atv avrupa yazısının avrupasını sol gözümle okuyamıyorum

Alıntıları Göster
    Konuyu hafiften hortlatalım.Bende doktora gittim göz tembelliği varmış sağ gözüm le gözlük olmasına rağmen yazıları okuyamıyorum sol gözümle okuyorum inanılmaz derecede moralim bozuldu tedavisi yok dedi doktor bu yöntemi uygulayan kimse yok mu.? Birde göz kapama tedavisinin çocuklarda işe yarayıp yetişkinlerde yaramaması çok enteresan

• Konuyla ilgili yeni bir bilgi var mı acaba
  • quote:

Orijinalden alıntı: mansurmarsak

Konuyla ilgili yeni bir bilgi var mı acaba
    konuya hortlatalım. BU tedaviyi uygulayan hiç kimse yok mu yav Bu tedavi yöntemi çıkalı kaç yıl olmuş kimseden ne olumlu ne de olumsuz bi cevap var. Bende bu tedavi yöntemiyle tedavi olmak istiyorum fakat çok pahalı paramıda çöpe atmak istemiyorum. Lütfen deneyimi olan arkadaşlar yazsın 1-2 mesajı olan yazmasın

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.