Şimdi Ara

Neurovision (Göz Tembelliği Tedavisi) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
107
Cevap
8
Favori
99.549
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bu hafta cumartesi günü göz tembelliğinde uzman bir doktora muayene olmak üzere Dünya Göz Etiler e gideceğim ve bu konuda ciddi bir hazırlık yapıyorum. Burada akla gelen konuşulan tüm soruları soracağım. Hafta sonunda tüm cevapları yazarım.
  • emre-dersiniz E kullanıcısına yanıt
    Kardeş dört gözle bekliyorum cevaplarını

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • merhaba, doktora gittiniz mi ne dediler ?
  • emre-dersiniz E kullanıcısına yanıt
    Dünya göz hastehanesini gözünüzde çok büyütmeyin. Onlar sadece para kazanacakları tedaviye yatırım yapıyorlar. Muhtemelen alacağınız yanıt aynı olacaktır. 6-7 yaşına kadar tedavisi var ,sonrasında yok. yada neurovisionan bahsedeler onunda ben kimsede işe yaradığını duymadım
  • Neurovision dan olumlu veya olumsuz yeni gelişmeler var mı? Neurovision a gidip olumlu veya olumsuz haber verebilecek olan var mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar ben bebekken havale sonucu tek gözümde kayma olmuş babam göz hastanesine götürdüğü halde zamanla geçeceğini söylemiş bazı aptal doktorlar neyse zamanla kayma oldugunu farkettım ama aile de olmadıgı ıcın farketmıyolardı . Birgün devlet hastanesine gittim kağıthanede adam benii resmen kovduu yok artık geçmiş göremezsin felan diyerek !
    En son lise 1'de 15 yasımda beyoğlu reşat belger göz eğitim ve araştırma hastanesine abim vasıtasıyla gittim ilk 6 ay gözlük verdiler sonra Birsen gökyiğit adında uzman doktor var ona kontrol oldum 6 ay sonunda ve kadın benı hemen ameliyata alması gerektiğini söyleyerek ameliyat tarıhı verdii . Ameliyat olmadan gözüm komple görmüyordu diyeblirdim 15 gun sonra felan göz kontrolünde doktor çok şaşırdı müthiş bir ilerleme oldugunu söyledı bana kapama felan verdı bana 4 saat onu yaptım daha sonra kontakt lens verdı suanda kullanıyorum Ve size tavsıyem dünya göz hastanesıne gıtmeyın benım gıttıgım hstneye hep dünyagözden geliyolar yarısı katarakt ameliyatından yanlıs yapıldıgından , kimisi genc stajyerlere bırakılmasından ılgılenılmemesınden felan . Ben iyleşirmi dediğimde bana birkez bilee iyleşmez tedavisi yok dememiştiirr ve ben giderek iyleştiğimi farkediyorum bakış açım genişliyo mesela önceden basım agrırdı duramazdım ama şimdi ağrımıyorr , sol gozumlede gordugumu anlyıorum harflerı hıc goremzdım en son gıttıgımde şükür görmeye basladım yavastan . Ayrıca Nörovizyon tedavisine gelince doktora sordugumda inanma demişti ağustosun 11de kontrolum var ozman sorucam doktoruma Sizide bilgilendiririm . Size tavsiyem buhastaneye ugrayın benı suan lise 1deyken arkadas olup görenler şaşırıyolar şaşılık çok belirgindii ozamanlar insanlarla iletişim kuramıyordum . Doğuştan değilse tavsiyem bu hastaneye uğramanız her gittiğimde şanlıurfadan tutun ankraya kadar bu hastaneye önerilen hastalar var ...

• Bu yöntemi deneyen oldu mu?

http://www.goztembelligitedavisi.net

• Sol gözümde tembellik var 20 yaşımda anlaşıldı % 30 görüyor gözümde herhangi bir kırma kusuru yada kayma yok
    drlar küçükken sonradan düzelen bir kayma yada kırma kusuru oldugunu söyledi 1 Agustos 2014 te neurovizyon uygulamaya başladım
    paket fiyatı 3000 tl herhangi bir fayda görür isem forumda paylaşıcam
  • 6 seans oldu şimdilik sadece sol gözümde gün boyu agrı var::)
  • kardeş nasıl gidiyor tedavi var mı gelişme
  • 19 seans oldu şu ana kadar belirgin bir artış yok sadece yogun bir göz agrısı
  • olumlu bir gelişme var mı.
  • 30 seans oldu cok düzenli yaptım 85-90 arası puan aldım hiç bir gelişme olmadı iphone da glasses off diye bir aplikasyon keşfettim onu deneyin ücretsiz nörovizyonun gelişmişi
    norovizyon hiç bir işe yaramadı
  • Seansların bitti mi? nasıl durumun ?
  • benim babam lcd ekrani goremiyor, bu goz tembelligiylemi alakali

• 6 yaşından beri gözlük kullanıyorum. sol gözümde tembellik var
    gözlük numaram sağ 2,75 sol 3,5 (sferik 1,5) ankara Maya gözde
    kontrole gittim. Çok güzel muayene etti. gözlük numaran değişmemiş dedi. excimer lazer
    için göz uygun mu bakalım dedi gözüm uygun ama ben korkuyorum.
    ilaç damlatırken bile gözümü kısıyorum. ameliyat videosu izledim
    pek cesaret edemiyorum. Nörovizyon tedavisi var ama biraz maliyetli dedi açıkca
    düşünürseniz doktor arkadaşa yönlendireyim dedi. Yaptığım araştırmaya göre
    tedavinin olumlu olma olasılığı var ama %100 değil. Devlet karşılamadığı için
    bizim gibi insanlar beklemek ya da gözlük takmak zorunda kalıyor
  • otuz3 kullanıcısına yanıt
    goz tembelligi tek gozde olur. diger goz genelde sorunsuz gorur. alakası oldugunu zannetmıyrrum. baska bir problemdir o.
  • zupper79 Z kullanıcısına yanıt
    babam msn yi goremiyordu. torunlariyla konusacak ekranin ters tarafina bakiyordu, hani nerde diyordu. kafaya dank etti! gittim tuplu ekrani cikardim ondan sonra gormeye basladi. ne varsa bu lcd ekranlarda
    1-2 yildirda gormuyorum adami simdi durumu nasil acaba

• arkadaslar siz askerlikten muaf oldunuz mu bunu merak ediyorum

• Seanslarım bitti Norovizyon hiç ama hiç bir işe yaramadı kimseninde bir işine yaramaz bence
    iphone da glasses of diye bir aplikasyon var norovizyondan katkat iyi ve ücretsiz
    bu para tuzagına kimse düşmesin Doktora FDA buna nasıl onay vermiş dedim doktor saglıga zararı yok manasında
    gibi bir şeyler geveledi aslında bunları dava etmek lazım ama hiçbir avukat 3000 tl için ugraşmaz
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.