Şimdi Ara

NeverWinter dungeons & dragons

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
666
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Uzun zamandır önyargılı olarak yaklaşıp başlamadığım bu oyuna geçen hafta başladım, başından kalkamadım oyunun
    oyuna para yatırmayanlar için ezik kalırsınız diyorlar..tl ye döndü diyorlar.. neye göre kime göre ?
    pvp olarak doğru olabilir sonuçta lvl den ziyade item önemli oluyor pvp de tl yatırırsan iyi karakterin olur... ancak oyun anladığım kadarıyla pve üzerine de ağırlıklı hikayesi olan görevlerle ilerliyebildiğin ve gelişebildiğin oyun gayette keyif alıyorum şu an..pvp kısmını denemedim henüz yeterli seviyeye ve iteme ulaşamadığım için .. pve olarak gerçekten zevkli kasması extra mob kestikçede exp alıyorsun (eski tarz ) skiller ,vuruş hissi veriyor gayet eğlenceli..amaç da o değilmi zaten ..

• Hikaye olarak gercekten basarili bir oyun oldugunu kabul etmek gerek. PvP ile isim olmaz gezer, dolasirim diyorsaniz rahat rahat oynarsiniz. Fakat endgame zorlamaya basladiginizda PvE bile olsaniz para vermeden almanizin neredeyse imkansiz oldugu ve fazlasiyla ekstra ozellik saglayan esyalar goreceksiniz. Bunun en basit ornegi cantalar. Shop icinde satilan cantalar gercekten cok buyuk bir arti sagliyor. Bunun disinda aldiginiz bir esya(gene shopta bulunan) petiniz ile stat paylasmanizi sagliyor ve bu size hatiri sayilir bir arti olarak geri donuyor. Bunun disinda mountlarin ozellikle turuncularin verdigi ozellikler cok fazla gidip auction house da onemli mountlarin fiyatlarina bakabilirsiniz. Bunun disinda gemlemek, pet evolution, artifact uptade ve benzeri pek cok sey icin ya para vermeniz ya da auction house uzerinden gercekten yuksek fiyatlarla esya satin almaniz gerek. Hatiri sayilir sure oynadigim ve gercekten zevk aldigim bu oyunu oynadigim sure boyunca izledim ve yapilan mount rework unde biraktim. Guildiminde inaktif Hale gelmesi sebebiyle geri donecegimi pek sanmam. Size iyi eglenceler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.