Şimdi Ara

Neverwinter nights 2 patch kurulum

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
5.031
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

şu an itibariyle neverwinter nights 2 reloaded (5924 mb) indiriyorum

ancak oyunda çok fazla bug olduğunu duydum ve patchleri indirmeye başladım..

indirdiğim patchler şu şekilde

http://i0910.hizliresim.com/2009/10/11/4111.jpg

oyun indikten sonra normal kurucam daha sonra autoupdater la bu patchleri kurdurucam sonra da 1221588 no dvd crackle oynucam

bu sıra doğru mu ve ilerde ek paketleri oynamak istersem başka ne yapmam gerekir ??

şimdiden teşekkürler...

• Yapman gereken autoupdater'ı çalıştırıp son sürüme güncelletmek, en sağlam ve dertsiz yol bu. Manuel yapmak için hem bir program gerekiyor hem de çok karışık. Kafayı yiyebilirsin yapacağım diye.
  • işte hocam bu autoupdater ı çalıştırıp interneti kesince bu indirdiklerimi nwm2 klasöründe görüp güncelliyomuş :) inş doğru anlamışımdır
  • NWN2 ana konusunda offline patching için gerekli bilgileri vermiştim.
    Ama uğraşamam dersen oyunu ve ek paketleri kurduktan sonra auto update ye tıkla ve sabırla bekle.
    1 gb ın üzerinde patch yükleyecek ve en son 1.24 patchinin güzelliği olarak cd kopya korumasını kaldıracak.
    Huzur içinde oynacayacaksın.
  • hocam o konuya da baktım ama çok uzun her sayfaya bakamadım :) verdiğin bilgilerin tam sayfasını verebilir misin bi de oraya bakıyım
  • 1.24 versionlu patchi nerede bulabiliriz? ya da tam adını yazarsan dosyanın googlellarım o da olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Van Wilder

hocam o konuya da baktım ama çok uzun her sayfaya bakamadım :) verdiğin bilgilerin tam sayfasını verebilir misin bi de oraya bakıyım

http://forum.donanimhaber.com/fb.asp?m=29846414

Ek olarak sonrasında 1.23 ve 1.24 çıktı.
    Bunlardan sona auto update ile onları da kurabilirsin.
    1.24 cd kopya korumasını kaldırıyor, krak, kürek diye düşünmeden legal olarak oynayabilirsin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    The Guild 3 - Türkçe Yama
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nømad

NWN2 ana konusunda offline patching için gerekli bilgileri vermiştim.
    Ama uğraşamam dersen oyunu ve ek paketleri kurduktan sonra auto update ye tıkla ve sabırla bekle.
    1 gb ın üzerinde patch yükleyecek ve en son 1.24 patchinin güzelliği olarak cd kopya korumasını kaldıracak.

Benim oyun oynadığım bilgisayarımın internet bağlantısı olmadığından (neden yok diye sormayın ) NWN2'yi manuel patchledim ama nwvault'tan indirdiğim patchler sırası ve dosyaları doğru olmasına rağmen bir dosyada problem çıkarıyordu. Oyun patchleyeceğim diye tablo çıkarmıştım resmen. O yüzden auto-patcher en sağlamı.

Böyle saçma patch sistemi de hayatımda görmedim zaten. Yeni yamanın eskileri de içermesi gerekir. Tek yapman gereken internetten en yamayı indirip güncellemektir. Yama oyunun versiyonuna bakar ona göre en son sürüme günceller. Ama bu oyunun yama sistemi insana saç baş yolduruyor. Yap tek bir dosya kurtar bizi bu çileden. Gıcıklığına mı yapıyorlar anlamıyorum, zaten internet bağlantısı isteyen tek kişilik oyunları hepten anlamıyorum. Sanki kopyaya çözüm oluyor da. Kopya oynamak isteyen adamı hiçbirşey durduramıyor zaten.

• quote:

Orijinalden alıntı: Gokyabgu

quote:

Orijinalden alıntı: Nømad

NWN2 ana konusunda offline patching için gerekli bilgileri vermiştim.

Benim oyun oynadığım bilgisayarımın internet bağlantısı olmadığından (neden yok diye sormayın ) NWN2'yi manuel patchledim ama nwvault'tan indirdiğim patchler sırası ve dosyaları doğru olmasına rağmen bir dosyada problem çıkarıyordu. Oyun patchleyeceğim diye tablo çıkarmıştım resmen. O yüzden auto-patcher en sağlamı.

Böyle saçma patch sistemi de hayatımda görmedim zaten. Yeni yamanın eskileri de içermesi gerekir. Tek yapman gereken internetten en yamayı indirip güncellemektir. Yama oyunun versiyonuna bakar ona göre en son sürüme günceller. Ama bu oyunun yama sistemi insana saç baş yolduruyor. Yap tek bir dosya kurtar bizi bu çileden. Gıcıklığına mı yapıyorlar anlamıyorum, zaten internet bağlantısı isteyen tek kişilik oyunları hepten anlamıyorum. Sanki kopyaya çözüm oluyor da. Kopya oynamak isteyen adamı hiçbirşey durduramıyor zaten.

Kendisi, ek paketleri, yamaları, fixleri, modları falan derken sadece install ı 4-5 saat süren başka oyun yoktur herhalde.
    O kadar sürede normalde ortahalli bir oyunu bitirebiliyorsunuz.
    NWN 2 yi ise sadece install edebiliyorsunuz.
    İçeriği zengin, hardcore rpg kavramını yanlış anlamış yapımcılar, ya da zenginlik install aşamasından mı başlıyor demeliydim.

• İleride hazır son versiyona patchlenmiş, bütün fixleri yapılmış, bütün expansion ve adventure packleri içinde, tek installi bir versiyon çıkarsa NWN2'nin (artık ismi Diamond mı olur, yoksa Platinium mu olur) mutlaka alacağım. NWN1 için böyle bir paket var. Tek install ile bütün eklentileri patchleri kuruyor kendi.

Dediğin durum bende de oldu. Yeni bilgisayar alınca NWN2'yi yükleyeyim mi yüklemeyeyim mi diye bayağı tereddüt ettim. Ana oyunu yükle, iki ek paketi yükle, patchleri yükle. Bir ton iş.
  • http://nwvault.ign.com/View.php?view=NWN2Articles.Detail&id=230&comment_page=2 şu siteden indirdim patchleri isteyen indirir torchlight oynuorum şu an bunu kurmaya cesaret edemedim henuz :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Van Wilder

http://nwvault.ign.com/View.php?view=NWN2Articles.Detail&id=230&comment_page=2 şu siteden indirdim patchleri isteyen indirir torchlight oynuorum şu an bunu kurmaya cesaret edemedim henuz :)

Ben de oradan indirmiştim patcher programı ile. Ama sorun çıkarıyor bir yerden sonra, patchlerden birinde sorun var. Bir de patchin üzerine zilyon tane bilmem ne fix çıkarmışlar. Adama saç baş yolduruyor.

• Bunu gördüğüm çok iyi oldu manuel patch indiriyordum hemen iptal ettim 1.24de koruma kalktığını bilmiyordum 1.23 crack bulmuştum çalışacağından da emin değildim hemen güncelleyip bitireyim şu oyunu daha önce çok ilerlerde takılmıştı bütün emeğim boşa gidince silmiştim epeydir oynamıyordum. fire ice diye bişeyler topluyorduk büyüleri topluyoduk sanırım taşlardan. öncesinde bir mahkeme falan olmuştu oyunda kendi kalem vardı bütün geliştirmeleri yapmıştım. peeh sürekli çizgiler geliyordu ekrana. kasmalar çökmeler remen işkence çekiyordu bilgisayar. windows 7de çalışır umarım
  • nwn2de 1.24 patch yok en son 1.23 çıkmış güncelleme de yapmıyor. tırsa tırsa play'e bastım şimdi cd key bilmem ne diye tutturacak silip kurmakla yeniden uraştıracak derken açıldı oyun.

evet arkadaşlar 1.24 diye bir patch yok koca googleda tek topik çıktı ama next patch diye bahsediyor. googleda çıkan bütün 1.24 patchler nwn2 değil nwn 1 e ait.

nwn2 son patch 1.23 oda ağustos 09 da çıkmış. kırek kürek gerekmiyor çok cici bi iş oldu hayırlı uğurlu olsun. Artık okusla pokusla level atlama zamanı geldi.
  • 1) En son hangi versiyon için fix var ona bak (G.C.W.)

2) Oyunu kur (MoB dahil), fix yapma, auto update'i çalıştırma

3)
    Aşağıdan yamaları indir. Yamaları kurmak için Auto patcher gerekir. Yamaları kurarken versiyonlara dikkat et. MoB kuruluysa ana oyunun yamalarının hepsini indirme. MoB gelmeden sürülen son versiyonu kur, ondan sonra MoB sürümlerinden devam et. Storm of Zehiri kurma hiç. Daha çok moda benziyo, gereksiz biraz

http://nwvault.ign.com/View.php?view=NWN2Articles.Detail&id=230

4)
    G.C.W den son fixleri indir. (Storm of Zehir hariç)

işlem tamam

En sorunsuz bu şekilde çalışır oyun

Windows 7 64bit kurulu bende çalışıyordu.
    Performans sorunu pek giderilememiş yamalara rağmen. AA kapalı olsun, gölge kalitesi düşük...
    Kamera için ince ayar çekmen gerekli.
    Storm of Zehir'in başları dahil 0 bugla bitirdim. (ana oyun 2 kere bitirildi)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Travis Touchdown -- 23 Ocak 2010; 15:20:45 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.